*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*
Raspunsuri - Pagina 3
spiridusul spune:
nu reusesc sa citesc...ataa am vazut din astea 2 pag.. ca se vb de branza
io faceam dintr-o cana de lapte =250 ml (atat manca la o masa) odata cu 1 pastila de calciu, odata ci zeama de posrtocala, odata ci lamaie.... ca sa mai schimbam gustul, nu?
in rest
bb vaccinat.. luat spectaculor in greutate.. a revenit la ce avea inainte de spital si a mai si plusat.. manaca-lar mama
rezultatele lui alex clare.. mononucleoza, deciurmeaza 2 luni de tratament
io antibiotic, pe drumul cel bun cu mastita, zlabit 5 kile brusc, rezulta rinichi cazut (ete fleoshc,,, s9-asa nu am ce sa ii fac.. poa' sa il leg cu o sfoara)
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
aleinad.g spune:
Buna, mamici si bebici!
Intru si eu pe fuga pana nu se trezeste pitica. Azi am reusit sa-mi depun si eu dosarul pentru CIC. Bineinteles ca m-a intors cu adeverinta ca nu-s ce data era scrisa gresit si a trebuit sa dau o fuga la angajator s-o modifice. Banii cica peste 2-3 luni. Mirtha tu i-ai primit?
Sa va zic ce-am patit sambata noaptea. Se scoala pitica pe la 3 jumate urland. Probabil burtica dupa forfoteala. Si urla vreo 3 minute si ... bum, bum, bum ... bate vecina de jos in calorifer si striga "lumea mai si doarme la ora asta". . Pai ce vroia frate sa-i fac? Sa-i pun perna pe fata sa n-o mai auda ea? Parca mie imi place sa-mi urle copilul. Norocul ei ca s-a potolot pitica in vreo 5 minute.
Incerc sa mai citesc putin din urma. Va pup.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
nebunica-zapacica spune:
Asaaa, le luam pe rand..
Eli felicitari pentru bebe Balacila mancacios, poate reuseste sa manance numai asa vorbaretul sa te bucuri de el si de tati in orele cand te mulgeai. Mamica curajoasa( cacofonie acceptata, zic eu, in cazul de fata ) Din bibe nu i-am dat decat ceai si lapte praf pana acum, nu le-a acceptat pe nici unul, cu biberonul se joaca, zice ca e jucarie, il tot da afara cu limbuta. Am copiat info de la tine despre diversificare, am timp sa mai citesc o luna jumate.
Olivia asta e, am plecat..dusi suntem Si eu stiam ca 6 luni inseamna 6 luni implinite, dar m-a dat peste cap pediatrul ca mi-a propus sa incep diversificarea luna viitoare si ma gandeam ca nu stiu eu sa calculez.. Lingurita o accepta, asa ii dadeam picaturile de vitamina D, pana m-am prins ca pot sa picur direct in gurita lui . O sa mai incerc sa-i dau cu lingurita sa stiu daca e numai biberonul de vina, poate o sa-i placa lapticul si i-l da tati cu lingurita
Oricum, ce a scris Mirtha ma pune pe ganduri, al meu cupil isi suge de zor limba, mesteca la ea tot timpul, chiar m-a speriat ca a inceput sa faca asta cand eram in tara si deja incepusem sa tip ca cine i-a dat mancare, ce mesteca copilul meu acolo? Mama nebuna.. De balit, la fel..intr-o veselie. O fi pregatit copilul meu si eu nu stiu, pediatrul o fi vazut el ceva, stiu ca a fost tare incantat ca l-a tras de manute pe Victor si asta intr-o secunda era in fundulet si ranjea de mama focului la noi. O sa vad, ma mai gandesc, il urmaresc, de mancat nu mancam in fata lui, dar o sa incerc sa vad cum reactioneaza.
Multumesc, mamici dragi, pentru sfaturi, o sa vad ce iese pana la urma.
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
aleinad.g spune:
Mirtha, Eli, multumim pentru informatiile postate.
Eli, felicitari pentru reusita bebicului. Tineti-o tot asa.
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Tinem pumnii sa treaca bebe si mai ales tu cu bine peste eveniment.
Citat: |
citat din mesajul lui Annemarie06 Buna mamici de cozonacei mai mici si mai mari! Am fost si noi la oftalmolog si joi suntem programati la spital pentru desfundarea canalului lacrimal. Am ceva emotii dar incerc sa ma incurajez singura si sa sper ca totul va fi bine. miki01 ti-am dat un mail. Poate imi poti raspunde la el. |
Teodora la 2 luni
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Buna, mamici si bebici! Intru si eu pe fuga pana nu se trezeste pitica. Azi am reusit sa-mi depun si eu dosarul pentru CIC. Bineinteles ca m-a intors cu adeverinta ca nu-s ce data era scrisa gresit si a trebuit sa dau o fuga la angajator s-o modifice. Banii cica peste 2-3 luni. Mirtha tu i-ai primit? Sa va zic ce-am patit sambata noaptea. Se scoala pitica pe la 3 jumate urland. Probabil burtica dupa forfoteala. Si urla vreo 3 minute si ... bum, bum, bum ... bate vecina de jos in calorifer si striga "lumea mai si doarme la ora asta". . Pai ce vroia frate sa-i fac? Sa-i pun perna pe fata sa n-o mai auda ea? Parca mie imi place sa-mi urle copilul. Norocul ei ca s-a potolot pitica in vreo 5 minute. Incerc sa mai citesc putin din urma. Va pup. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Oameni nebuni frate...ea no fi avut copii?Eu m-as fi luat de ea urat de tot de ma auzea tot blocul...la faze d-astea fac urat rau...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
Noi suntem in pat, cu pilota pana-n gat si cu usa d ela terasa larg deschisa.bebelina e in scoica, infofolita bine. Facem 'cura' de aer sarat . Mi-a cam inghetat nasul...
Eli, ce ma bucur pt tine. Stiu cum te simti cand e bebe las san si trage cu pofta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
brie spune:
Seara buna, mamici
am revenit si eu dupa o pauza luuuunga de tot, nici nu mai tin minte de cand n-am mai intrat sa va citesc si sa va mai povestesc "de-ale noastre" dar o sapt si ceva am fost plecati , iar dupa n-am mai avut calc pt ca se stricase.azi mi-a adus calc si am intrat intr-o viteza sa vad ce mai faceti. nu am reusit sa citesc mare lucru, adica mai nimic pt ca am vazut ca s-au mai scris aproximativ 7 capitole.
de noi ce sa va spun? am mers destul de bine cu dive, zic eu, dar de o saptamana chiar nu stiu ce se intampla cu Androniki, dar nu mai accepta nimic, absolut nimic! nici macar piureul de fructe coapte pe care-l manca cu multa placere. Din pacate nu mai reusesc sa-i dau nici 4 lingurite.inchide gura si s-a terminat povestea, n-o mai pot pacali cu nimic.
am chemat pediatra sa vad daca are ceva, m-am gandit ca poate o deranjeaza vreo roseata in gat, nush,,,ceva...dar copchilu e sanatos tun. in ultima luna a luat 750 gr si a crescut in lungime cu 5 cm.
va dati si voi cu parerea cam ce ar putea fi?
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
babyzapi spune:
Spiridusul ma bucur ca a luat micutul Cristian in greutate mai bine ... ce este mononucleoza? . Imi pare rau de Alex ca o sa faca tratament asa mult timp. Multa sanatate
Aleinad ce vecina tampita aveti . Chiar cu tupeu sa zbiere...parca ea nu a avut copil...te doare capul cu unii oameni. Eu zic ca atunci cand te vezi cu ea intamplator sa-i explici cum sta treaba cu un bebe, daca ea nu stie sau nu-si maia duce aminte.
Brie bine ai revenit oita ratacita . Chair nu stiu de ce refuza Androniki papica, nu mi s-a intamplat. Sper sa fie o faza scurta
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
elilov3 spune:
seara buna
dupa principiul una calda una rece vin cu ia rece..am fost la spital m-am operat... am plans mi-au facut 5 xiline si tot nu mia amortit si ma taiat pe viu ca de murea pipota in ea daca mai astepta sa amurta am tipat de 3 ori si a buit sange garla...acuma sunt pansata la picior a iesit si prin bandaj...ce ziceti cand sa ii dau lui bb laptic de la mine ca ma gandesc ca tre sa elimin nenorocita aia de xilina si aia dilimaca 5 fiole ....frate asa fara mila mi se par oamenii astia..o intrebai antibiotic ceva..pai nu daca alaptezi.....pai si ce ii fac ma suni daca te doare ce????? cummmm???? pai si ce mai fac pai acuma uzi cu apa rece si maine si poimaine cu apa calda?????? what??/// frate am impresia ca sunt dusi doci astia pe cuvant...nici nu stiu ce sa fac maine poimaine ce antibiotic sa iau...
multumesc de cuvintel calde cu privire la balacel e asa frumos cand suge chit ca supt numai putin mi-a umplus sufletul de fericire
acum ma gandesc cu groaza ca trece efectul anesteziei si tinte nene....a si m-am operat decat la piciorul stang ala mai naspa alalaltul joi...cine s-o mai duce
fug..sa imi plang de mila
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare