*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetele, din provincie, care pot ajuta, va rog sa trimiteti colet, si suport eu cheltuielile cu taxele postale.
Eli

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Nu stiu cum sta treaba cu laptele praf.. o s-o intreb pe dr. mea de familie.Daca mama nu lucreaza...nu stiu daca poate beneficia de laptic...

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo ba statul parca suporta indiferent daca lucreaza sau nu..vb aia tot e asigurata cineva o are in intretinere..cred...lasai pm
amalia nu iau antibiotic...maine merg sa imi scoata pansamentul vb ion la spital si merg maine...am un stresssss....
ginye felicitari pt mutare
mamiseli vazut soprana ...cred ca vruia in brate si portesta...asa face si balacelul nuami ca el ma striga..mmammmaaa..mema..maie...
hehehe iar am mufat baiatul de data asta a papa 50-60 ml yupiiii.....am si poze in acest sens dar ela ion acuma aparatul..deseara le pun..sper

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eli, ma bucur mult, cine mai credea asa minune? De mult timp vreau sa te intreb, ce materie predai?

Edit:Ramo, eu stiu ca se dadea un fel de confirmare de la medicul de familie, cum ca mamica n-are lapte, se facea o cerere la Primarie si se ridica tot de acolo laptele, o data pe luna pt toata luna. Asta era acum 4 ani, cand avem eu legatura cu Primaria. Oricum, mi se pare ca au neglijat si ei aspectul, daca mama n-are lapte, mi se pare normal sa discute cu medicul pt o recomandare, nu cred ca un dr le-a spus sa-i dea Milli. Scuze daca se intelege gresit, n-am nici cea mai mica intentie sa fiu rea.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

bertha ...eu nu am incetat o clipa sa sper sa vezi ce o moflaie si scoate niste sunete totale de satisfactie..ahh..mmm...

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Doamne, ce mult ma bucur pentru tine! Bravo mamico! Iar tu Balacila esti cel mai tare!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

bertha ...eu nu am incetat o clipa sa sper sa vezi ce o moflaie si scoate niste sunete totale de satisfactie..ahh..mmm...

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Eli, ma bucur mult, cine mai credea asa minune? De mult timp vreau sa te intreb, ce materie predai?

Edit:Ramo, eu stiu ca se dadea un fel de confirmare de la medicul de familie, cum ca mamica n-are lapte, se facea o cerere la Primarie si se ridica tot de acolo laptele, o data pe luna pt toata luna. Asta era acum 4 ani, cand avem eu legatura cu Primaria. Oricum, mi se pare ca au neglijat si ei aspectul, daca mama n-are lapte, mi se pare normal sa discute cu medicul pt o recomandare, nu cred ca un dr le-a spus sa-i dea Milli. Scuze daca se intelege gresit, n-am nici cea mai mica intentie sa fiu rea.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Nu esti rea...ei sunt inconstienti, n-am nicio mila pt ei, dar pt. cel mic mi se rupe sufletul...se pare ca ea are laptic da nu destul, de asta ii da completare.

02.12.2008

Mergi la inceput

bertha scuze acuma am vazut si intrebarea nr 2...eu predau limba engleza..sunt principal limba romana si secundar lb. engleza..am predat numai engleza desi ma gandesc sa schim anul acesta..vreau o schimbare

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..sunt happy cu vremea asta. Se pare ca de 4 zile nu mai avem colici, de ar tine-o tot asa. Vad ca azi a papat chiar si 150 gr/ml de piureu de legume cu carne, si vreo 100 de mar, banana si pierisica cu cereale si suc vreo 50..Bag seama ca pitica prefera mincarea decit laptele..no probleme In rest, maine vine bona ei, sper sa se inteleaga bine. Doamne ajuta.
Lucrez la aparatele cumparate si incepind de maine ma masor si va zic peste 1 luna fix care sunt rezultatele..oricum merita toti banii, clar!
Referitor la CIC, nu am primit decizia inca, stiu prin telefon cit este. Imi este virata pe card si ma bucur ca nu mai astept postasul pe la usa nici cu alocatia copiilor!
Hera n-am citit mare lucru din urma..ce are tiza mea la ochisor? sanatate multaaaa!

Ginye55 ma bucur ca voinicul tau a recuperat asa de bine..noi ne-am nascut cu 3670 si de 1 luna tot stationam la 7 kg...! Felicitari cu mutatul, sa aveti parte de liniste si sa va priasca noua locatie!
Elilov ai rezolvat cu unghiile alea? M-am tot gindit la tine!
Am uitat, recomand cu caldura crema A-Derma de la Ducray pentru bb cu diagnostic de dermatita atopica, de 1 luna jumate de cind o folosim avem pielea superbaa..adica Isa, nu mai a avut nicio problema!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Ginye felicitari ca ati terminat cu mutatul!
Mar_ysa distractie placuta la mare si tin pumnii pt diseara la medic!
Aleinad sa dea Dumnezeu sa rezolvati cat mai repede problema ochisorului!
Isa,succes la concurs!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput