Cum scapam de cojitele din cap ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am scapat cu ulei de masline, uns pe cap cu un tampon de vata, lasat 20-30 minute si spalat cu sampon Nivea baby. Cristi avea cam 1 an si jumatate atunci.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

si noi am scapat de crema cu acid salicic.Incearca cu ea, ca este mai ieftina , apoi incearca cu cea de la Mustella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu nu mai stiam ce sa-i fac lui David sa-i treaca cojitele alea..nici cu ulei de masline,nici cu nimic cu treceau..I-am dat cu crema de la Mustela,i-am facut baita si apoi l-am periat cu peria si cadeau singure ..Mai are fff putin,dar abia i-am dat o data.Azi il mai dau o tura si sper sa scapam definitiv de ele.
Eu chiar voiam sa-l duc la dr ca ma ingrijorasem.Deh,primul copil,mama paranoia.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Va multumesc mult fetelor !
I-am cumparat crema de la Mustela , i-am dat o data ...se vede ceva diferenta...o sa-i mai dau si diseara....si la fel...am inceput sa-l si pieptan...nu prea are par , dar cat de cat...
Va multumesc inca o data !

Ella , mami de Tudor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunlaura spune:

Probabil ca este tarziu, dar eu l-am dat pe Alex pe cap cu ulei de masline fiert la baie de abur cu 1-2 ore inainte de baie zilnic, ii puneam caciulita pana la baie ca sa nu patez lenjeria si am scapat de cojite cam in doua saptamani si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu nu l-am dat cu nimic si pe la 2 ani a scapat de ele.Pediatra m-a sfatuit sa-l dau cu ulei dar nu a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si baiatul meu face cojite grase de cand era mic de tot.Acum are 11 ani.Din cand in cand i le dau jos cu ulei de masline,dar se refac.Sunt numai deasupra scalpului,in lateral si spre ceafa nu are.Oare ar trebui sa consult un dermatolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Si baiatul meu face cojite grase de cand era mic de tot.Acum are 11 ani.Din cand in cand i le dau jos cu ulei de masline,dar se refac.Sunt numai deasupra scalpului,in lateral si spre ceafa nu are.Oare ar trebui sa consult un dermatolog?

Cred ca ar trebui sa mergi la dermatotolog, ar putea fi chiar o alergie daca apar frecvent, am un nepotel de un an la care asa se manifesta alergia...dar nu stiu f multe detalii, deci cel mai bine ar fi sa-l vada un dermatolog

Mergi la inceput