Cum scapam de cojitele din cap ?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Noi am scapat cu ulei de masline, uns pe cap cu un tampon de vata, lasat 20-30 minute si spalat cu sampon Nivea baby. Cristi avea cam 1 an si jumatate atunci.
Ingrid si Cristi 6 ani
MICKYN spune:
si noi am scapat de crema cu acid salicic.Incearca cu ea, ca este mai ieftina , apoi incearca cu cea de la Mustella
Leditia spune:
Eu nu mai stiam ce sa-i fac lui David sa-i treaca cojitele alea..nici cu ulei de masline,nici cu nimic cu treceau..I-am dat cu crema de la Mustela,i-am facut baita si apoi l-am periat cu peria si cadeau singure ..Mai are fff putin,dar abia i-am dat o data.Azi il mai dau o tura si sper sa scapam definitiv de ele.
Eu chiar voiam sa-l duc la dr ca ma ingrijorasem.Deh,primul copil,mama paranoia.
POZE CU NOI
de David Christian
ella_72 spune:
Va multumesc mult fetelor !
I-am cumparat crema de la Mustela , i-am dat o data ...se vede ceva diferenta...o sa-i mai dau si diseara....si la fel...am inceput sa-l si pieptan...nu prea are par , dar cat de cat...
Va multumesc inca o data !
Ella , mami de Tudor ...
paunlaura spune:
Probabil ca este tarziu, dar eu l-am dat pe Alex pe cap cu ulei de masline fiert la baie de abur cu 1-2 ore inainte de baie zilnic, ii puneam caciulita pana la baie ca sa nu patez lenjeria si am scapat de cojite cam in doua saptamani si jumatate.
ana maria spune:
Eu nu l-am dat cu nimic si pe la 2 ani a scapat de ele.Pediatra m-a sfatuit sa-l dau cu ulei dar nu a functionat.
Lorenza spune:
Si baiatul meu face cojite grase de cand era mic de tot.Acum are 11 ani.Din cand in cand i le dau jos cu ulei de masline,dar se refac.Sunt numai deasupra scalpului,in lateral si spre ceafa nu are.Oare ar trebui sa consult un dermatolog?
florentina_v spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Si baiatul meu face cojite grase de cand era mic de tot.Acum are 11 ani.Din cand in cand i le dau jos cu ulei de masline,dar se refac.Sunt numai deasupra scalpului,in lateral si spre ceafa nu are.Oare ar trebui sa consult un dermatolog? |
Cred ca ar trebui sa mergi la dermatotolog, ar putea fi chiar o alergie daca apar frecvent, am un nepotel de un an la care asa se manifesta alergia...dar nu stiu f multe detalii, deci cel mai bine ar fi sa-l vada un dermatolog