Untul de shea - shea butter (2)
Raspunsuri - Pagina 5
puisorul spune:
Alinadel, daca almond oil e ulei de migdale gasesti la plafar.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
missdeutza spune:
Delyutz eu abia am facut o comanda vineri pe Akoma....pana o sa-mi dau eu cu parerea despre produsele comandate de mine uite aici parerile fetelor care au comandat deja de pe site-ul asta :
"Servus,
In primul rand, de pe subiectul trecut, merci de pont, am comandat si eu de la Akoma!
Si sapunul negru african, care-i fain.
In plus, eu am comandat si uleiul de shea. ( este rafinat).
Eu am tenul gras si cu tendinta de incarcare, dar uleiul este bun pentru fata.
Ma dau seara!
Untul de shea, nerafinat ( si organic zic ei) , dupa mine este Ok. N-am probleme la intins.
Pe site este specificat ca se aplica pe pielea umeda."
"Mi-am luat si eu unt de shea de aici http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/60/fair_trade_unrefined_shea_butter_refill_pillow_packs .Mie mi se pare ca seamana ca aspect cu branza de burduf, iar mirosul mi se pare asemanator cu cel al curmalelor. Pentru ca mi se parea greu de intins, l-am amestecat cu o lingurita timp de 20 minute si s-a facut foarte cremos. Nu am mai pus nimic in el si mi se pare ok asa.
unique"
Ai mai multe detalii in primul capitol dar pe la sfarsit....si despre sapunul negru african...
Multumesc si eu fetelor de pontsi sper sa-mi ajunga comanda fara probleme
missdeutza spune:
Alinadel uite aici am gasit ceva care te poate ajuta http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/74/sweet_almond_oil_certified_organic sper sa-ti fie de folos
Iael spune:
Am fost la dr si mi-a zis ca e un chist sebaceu si poate sa apara daca iti dai cu o crema care astupa porii. Poate sunt eu mai sensibila .
S-a retras in totalitate dar nu mai folosesc untul , cred ca e prea gras si pielea mea nu accepta.
Delyutz spune:
Buna. Eu inca nu am comandat, sunt la stadiul de research...pun tara la cale In legatura cu almond oil nu am cumparat dar povesteau fetele pe forum ca sigur sigur se gaseste la plafar - ulei de migdale dulci
[quote]citat din mesajul lui alinadel
Delyutz: din pacate nu pot sa iti raspund la intrebari, dar am o intrebare UNde ai gasit almond oil? M-ar interesa sa-l folosesc la un sapun. Multumesc!
www.alinadel.blogspot.com
Delyutz spune:
Merci frumos missdeutza . Despre sapunul negru african am facut si eu un research pe net, eram curioasa care sunt efectele pe termen lung..pentru ca am citit ca aceasta combinatie sapun-unt de shea ar fi extraordinara...macar sa fie asa
in ceea ce priveste akoma...ma uit pe acolo si imi vine sa au de toate...mi se pare ca la ei sunt asa ieftine, pe cand la noi dai ceva bani pentru asemenea produse. Am vazut si ulei de cocos nerafinat despre care am inteles ca si acesta ar fi foarte bun amestecat cu untul.
[quote]citat din mesajul lui missdeutza
Delyutz eu abia am facut o comanda vineri pe Akoma....pana o sa-mi dau eu cu parerea despre produsele comandate de mine uite aici parerile fetelor care au comandat deja de pe site-ul asta :
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delyutz Merci frumos missdeutza . Despre sapunul negru african am facut si eu un research pe net, eram curioasa care sunt efectele pe termen lung..pentru ca am citit ca aceasta combinatie sapun-unt de shea ar fi extraordinara...macar sa fie asa in ceea ce priveste akoma...ma uit pe acolo si imi vine sa au de toate...mi se pare ca la ei sunt asa ieftine, pe cand la noi dai ceva bani pentru asemenea produse. Am vazut si ulei de cocos nerafinat despre care am inteles ca si acesta ar fi foarte bun amestecat cu untul. [quote]citat din mesajul lui missdeutza Delyutz eu abia am facut o comanda vineri pe Akoma....pana o sa-mi dau eu cu parerea despre produsele comandate de mine uite aici parerile fetelor care au comandat deja de pe site-ul asta : Delia |
Simuleaza comanda, ca transportul mai pune cam 25-45 % .( la o comanda mai mica) ...nu-i de neglijat.
Delyutz spune:
Da, ma refer asa, ca la ei e ieftin (pentru ei spre exemplu ce inseamna o lira?), daca vor sa cumpere dau o nimica toate pe produse naturale, pe cand la noi sunt scumpe.
citat din mesajul lui ileana |
Simuleaza comanda, ca transportul mai pune cam 25-45 % .( la o comanda mai mica) ...nu-i de neglijat.
ileana
[/quote]
brianna spune:
Am primit si eu comanda de la Akoma acum 1 sapamana. Timpul de livrare este aproximativ 8 zile. Am sa incerc sa fac o comparatie intre cateva produse pe care le-am cumparat de pe Akoma si de pe Akamuti.
1. Shea butter
a. ebay - cel pe care l-am luat mai multe din noi e tare precum ...glucoza si are culoare alba, fara miros si consistenta uleioasa, fina, cand se lichefiaza. Se pare ca asta este cel rafinat sau semi rafinat.
b. Akamuti: destul de moale (nu se compara cu cel de pe ebay), are aspectul branzei de burduf (cum spuneau si fetele), are un miros specific, aduce a nuci parca, consistenta e usor grunjoasa ( are niste particule in el, care dispar dupa ce se lichefiaza, dar se simt putin aiurea cand te dai cu el pe corp). Mi se pare ok.
c. Akoma: e mai moale si mai usor de intins ca cel de pe Akamuti, are aproximativ acelasi miros si aceleasi particule, dar putin mai fine prin el. Imi place cel mai mult din cele 3.
De pe Akoma am mai luat si http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/274/shea_body_butterwith_lemongrass_lemon . Este absolut superb ( e un mix de shea butter, ulei de masline, de cacao etc). Este foarte moale (nu chiar ca o crema normala, e mai densa), se intinde extrem de usor si miroase ..a lamai. Se simt particulele alea, dar foarte putin si nu deranjeaza. Partea aiurea e ca e intr-o cutiuta foarte mica - doar 60 ml si e destul de scump (daca faci comparatie cu untul simplu).
2. African Black soap - in general, un produs super, pt mine cel putin. Il folosesc de vreo 2 luni aproape, si pot sa spun ca m-a ajutat mult sa scap de acnee.
a. Akamuti - pe asta l-am folosit primul ( am luat 100 g - l-am taiat in 4 buc - si nu am reusit sa il termin inca, dar am simtit nevoia sa mai incerc si altul, sa vad....). L-am folosit pe fata ( de 2 ori pe zi), sporadic si pe post de sampon si gel de dus ( cred ca voi lua si pe cel lichid sa il incerc in scopul asta). Are un miros cam aiurea (cam ca sapunul de casa). Usuca putin tenul (senzatia ca te tine fata putin), dar mai putin decat gelul de la Avene pe care il foloseam inainte.
b. Akoma - imi place mai mult asta, pentru ca nu usuca deloc tenul, face mai multa spuma si nu miroase asa...ciudat ca cel de pe Akamuti. In schimb , e mai cremos decat cel de pe Akamuti si se imbiba mai usor cu apa.
3. Uleiul de cocos - imi place de mor, pe asta sunt tentata sa il folosesc cel mai des dupa dus, in primul rand ca e mai usor de intins - desi e in forma solida, devine ulei in momentul in care intra in contact cu pielea.
a. Akamuti - recipientul e mic, insa e foarte ok uleiul, e mai fin si mai frumos mirositor
b. Akoma - cantitate mare la un pret ok, calitate ok, pe asta o sa il recumpar, mai ales din punctul de vedere al raportului calitate-pret.
Ma rezum doar la cele 3 produse ca despre astea era vorba
.
Sper sa va foloseasca ceva din tot ce-am insirat aici.
ileana spune:
citat din mesajul lui brianna Am primit si eu comanda de la Akoma acum 1 sapamana. Timpul de livrare este aproximativ 8 zile. Am sa incerc sa fac o comparatie intre cateva produse pe care le-am cumparat de pe Akoma si de pe Akamuti. 1. Shea butter a. ebay - cel pe care l-am luat mai multe din noi e tare precum ...glucoza si are culoare alba, fara miros si consistenta uleioasa, fina, cand se lichefiaza. Se pare ca asta este cel rafinat sau semi rafinat. b. Akamuti: destul de moale (nu se compara cu cel de pe ebay), are aspectul branzei de burduf (cum spuneau si fetele), are un miros specific, aduce a nuci parca, consistenta e usor grunjoasa ( are niste particule in el, care dispar dupa ce se lichefiaza, dar se simt putin aiurea cand te dai cu el pe corp). Mi se pare ok. c. Akoma: e mai moale si mai usor de intins ca cel de pe Akamuti, are aproximativ acelasi miros si aceleasi particule, dar putin mai fine prin el. Imi place cel mai mult din cele 3. De pe Akoma am mai luat si http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/274/shea_body_butterwith_lemongrass_lemon . Este absolut superb ( e un mix de shea butter, ulei de masline, de cacao etc). Este foarte moale (nu chiar ca o crema normala, e mai densa), se intinde extrem de usor si miroase ..a lamai. Se simt particulele alea, dar foarte putin si nu deranjeaza. Partea aiurea e ca e intr-o cutiuta foarte mica - doar 60 ml si e destul de scump (daca faci comparatie cu untul simplu). 2. African Black soap - in general, un produs super, pt mine cel putin. Il folosesc de vreo 2 luni aproape, si pot sa spun ca m-a ajutat mult sa scap de acnee. a. Akamuti - pe asta l-am folosit primul ( am luat 100 g - l-am taiat in 4 buc - si nu am reusit sa il termin inca, dar am simtit nevoia sa mai incerc si altul, sa vad....). L-am folosit pe fata ( de 2 ori pe zi), sporadic si pe post de sampon si gel de dus ( cred ca voi lua si pe cel lichid sa il incerc in scopul asta). Are un miros cam aiurea (cam ca sapunul de casa). Usuca putin tenul (senzatia ca te tine fata putin), dar mai putin decat gelul de la Avene pe care il foloseam inainte. b. Akoma - imi place mai mult asta, pentru ca nu usuca deloc tenul, face mai multa spuma si nu miroase asa...ciudat ca cel de pe Akamuti. In schimb , e mai cremos decat cel de pe Akamuti si se imbiba mai usor cu apa. 3. Uleiul de cocos - imi place de mor, pe asta sunt tentata sa il folosesc cel mai des dupa dus, in primul rand ca e mai usor de intins - desi e in forma solida, devine ulei in momentul in care intra in contact cu pielea. a. Akamuti - recipientul e mic, insa e foarte ok uleiul, e mai fin si mai frumos mirositor b. Akoma - cantitate mare la un pret ok, calitate ok, pe asta o sa il recumpar, mai ales din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Ma rezum doar la cele 3 produse ca despre astea era vorba . Sper sa va foloseasca ceva din tot ce-am insirat aici. |
...DA!...
Ce-ai mai luat de pe Akoma?
Eu am mai luat si uleiul de Jojoba, pe care-l dau pur si simplu pe par ( eu avand parul gen sarma) si este singura chestie incercata pana acum care-l face sa stea ...
Culmea este ca eu am par gras...dar uleiul asta, regleaza secretia se sebum!
Este bun!
Sapunul african, pe mine nu m-a facut sa scap de acnee, dar chiar este bun. ( mai bun decat cliniq 4 (Pt ten gras)).
Imi face acum cu ochiul, ala cu grepfruit...
Mi-a parut totusi, ca Akamuti ARE PRETURI MAI MICI....