Untul de shea - shea butter (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
Momentan am black african soap si sunt f.multumita, curata f.bine.

mie imi usuca pielea foarte tare, mi se strange punga. la tine e tot asa? am incercat sa-mi spal si parul, dar il lasa ca o ciumafaie, zici ca am paie in cap.

abdominabila

nimic

E normal ca-ti lasa parul asa e natural deci trebuie si apa naturala deci apa de ploaie sau zapada topita.Asta e cc ca sapunul bunicii care daca te spalai cu apa normala nu poti baga pieptanul in el , daca te speli cu apa de ploaie ai un par superb..
Si nu radeti va rog

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Conchita, nu pot zice ca imi usuca fata foarte tare. Adica dupa ce ma spal cu el simt un pic ca e mai uscata,dar ma dau cu crema (de obicei ma spal seara, iar noaptea imi dau cu unt de shea care e destul de gras). In ceea ce priveste parul, nu pot zice ca l-am folosit f.des. Spre ex chiar aseara mi-am facut o "masca" cu ulei de cocos si nu reuseam sa il mai scot din par adica aveam impresia ca e uleios. Am dat cu black african soap si apoi scartaia de curat ce era Si azi sta f.bine, dar ma rog, eu am un par foarte moale si pisicos.

Oricum il folosesc si pentru maini, imi place senzatia aia de super curat pe care mi-o da.

Acum ma uit pe akoma si nu stiu de care sa mai iau, arata asa bine

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Momentan am black african soap si sunt f.multumita, curata f.bine.

mie imi usuca pielea foarte tare, mi se strange punga. la tine e tot asa? am incercat sa-mi spal si parul, dar il lasa ca o ciumafaie, zici ca am paie in cap.

abdominabila

nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea4star spune:

Salut fetelor,

Am dat din intamplare de topicul acesta (eu sunt nou venita si cautam ceva interesant pe forum). Mi-am adus aminte ca acum aproape un an, cand eram insarcinata si vroiam sa folosesc doar produse 100% naturale am cumparat si eu unt de shea, pe care insa l-am folosit prea putin ca mi s-a parut greu de aplicat.
Insa eu nu am dat asa de mult pe el cum am vazut la voi (in jur de 20 ron parca). L-am comandat de la o fata (parca din Craiova) care are un site/blog.
Acum parca imi pare rau cu nu am fost mai consecventa. Oare o mai fi valabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Deea, daca untul este natural si nu are alte ingrediente prin el banuiesc ca nu are cum sa aiba valabilitate mai mare de 2 ani. Dar e doar o banuiala Nu scrie nimic pe ambalaj?

Citat:
citat din mesajul lui deea4star

Salut fetelor,

Am dat din intamplare de topicul acesta (eu sunt nou venita si cautam ceva interesant pe forum). Mi-am adus aminte ca acum aproape un an, cand eram insarcinata si vroiam sa folosesc doar produse 100% naturale am cumparat si eu unt de shea, pe care insa l-am folosit prea putin ca mi s-a parut greu de aplicat.
Insa eu nu am dat asa de mult pe el cum am vazut la voi (in jur de 20 ron parca). L-am comandat de la o fata (parca din Craiova) care are un site/blog.
Acum parca imi pare rau cu nu am fost mai consecventa. Oare o mai fi valabil?

--------------------------------------------------
Mamica de buburuza haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea4star spune:

Citat:

Deea, daca untul este natural si nu are alte ingrediente prin el banuiesc ca nu are cum sa aiba valabilitate mai mare de 2 ani. Dar e doar o banuiala Nu scrie nimic pe ambalaj?

Delyutz, nu scrie nimic, sincer a venit intr-o cutiuta transparenta fara indicatii. Acum am vazut pe site ca ii pune si etichete. Probabil era la inceput afacerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaa spune:

Fetelor, pentru voi functioneaza si pt. tratamentul vergeturilor ? Eu mi am cumparat de aici:www.untuldeshea.wordpress.com pt. ca sunt din Galati si nu mai platesc transport. Amica mea care locuieste in Franta mi-a spus ca i-a povestit o vecina africanca despre el si s-a dat cat timp a fost insarcinata si chiar nu a ramas cu vergeturi.
Eu mereu am avut vergeturi...chiar nu vreau altele noi :(
O sa povestesc daca chiar se atenueaza de la untul asta. oricum o sa l folosesc pana se termina cutia :D
m am dat pe par de vreo 3 ori si mie mi se pare ca chiar e altfel parul meu acum ...acuma na poate sunt eu f. entuziasmata dar chiar imi place.

Mergi la inceput