epiziotomie - granulom - cauterizare

epiziotomie - granulom - cauterizare | Autor: gaia.nevia

Link direct la acest mesaj

Peste unul din firele de la epiziotomie s-a format un granulom. Dr. ginecolog mi-a spus ca trebuie cauterizat.

A mai trecut cineva prin asa ceva?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amif spune:

eu ...
am nascut in septembrie 2008 si in noiembrie mi s-au format granuloame, asta dupa ce facusem intoleranta la firele de sutura

m-a cauterizat in ianuarie cu nitrat de argint (3 sedinte), apoi s-au format la loc, dupa 2 saptamani de la ultima cauterizare
m-a cauterizat din nou in februarie - alte 3 sedinte - si deocamdata e ok, nu s-a format altul si nici dureri nu mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

multumesc mult

Sper sa fie ok la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna,

Cred ca si eu am un mic granulom. Desi nu am simtit ca am avut epiziotomie (nu tu durere, nimic), cand am reinceput viatza sexuala aveam o jena, si cateodata sangerari. Ei problema este ca nu intotdeauna, doar eram stresata (ei si cateodata eram, ca o sa ma doara, ca daca sangerez iar). Bref, am tot fost pe la doctor, si dupa ce a inlaturat toate celelalte cauze posibile, a zis ca e de vina granulomul, dar ca o sa se resoarba ... Acum eu sper ca s-a resorbit, nu am mai simtit nimic, dar ideea este ca doctoritza mea era contra cauterizarii.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput