Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)
Raspunsuri - Pagina 16
MangaGirl spune:
da fetele m-am intors, la fel de in lacrimi cum am ajuns in cabinet. nu vrea sa-mi faca radiografie pana in sp 15, adik peste 2 sp pentru ca exista 1 intro 100 de mii sanse sa iasa copilul cu defect. deci cu alte cuvinte mai am de rabdat. mi-a zis ca dk nu cedeaza la antibiotic sa vin totusi si trecem peste toate si imi face xray. mi-a spus ca el nu crede ca e gingia ci un abces la unul dintre dinti si de aia nu vrea el fara radiografie. ca daca scoate lucrarea si am infectie pe dinte, degeaba am scos-o. bineinteles ca eu sunt tot in dureri, bag paracetamol. mi-a dat ibuprofewn si inca un antibiotic, metronizadol, dar mama e cam circumspecta si pentru ca e farmacista si stie cum e cu efectele secundare, mai bine o ascult pe ea. astept pana maine sa vedem ce efecte are amoxicilina.
am reusit sa atipesc juma de ora la amiaza, dar la cum imi zvagneste falca, slabe sanse la noapte. si trebuie sa ma duc la munca si ma simt asa e vinovata. si ma simt si vinovata ca bb imi suporta toate durerile si lacrimile. parca nici nu mai simt ca il am. si ma sperie gandul, apoi ma gandesc ca totul e ok si parca imi mai trece frica.
cam asta e e pe aici.ma intreb oare metoda traditionala, scos lucrare, desfacut dinte si vazut infecite cu nasul si cu ochiul nu se mai poarta in lumea asta?
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
biaz29 spune:
Fetelor, imi explica si mie cineva cum ajung de la statia de metrou Aviatorilor la spitalul CFR2? E departe? Pot sa merg si pe jos?
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
anaconda2 spune:
O sa faci amniocenteza ? Chiar daca iese TT ok ?
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 ba da Criss , dar eu acum am venit de la o discutie de vreo 2 ore cu un client pretentios ma doare capul deja, abia astept sa ajung acasa.... ce-i aia "gravidutza normala"??!! nu exista asa ceva!!! nici eu de cateva saptamani bune nu mai am simptome, dar nu stiu de ce (poate din cauza optimismului meu uneori exagerat..) sunt foaaarte linistita in ceea ce priveste sarcina....simt ca nimic rau nu se poate intampla....joi trebuie sa iau si rezultatele de la TT, dar n-am nici o emotie, cat de mica, stiu ca totul va fi bine.... daca stau bine sa ma gandesc.......oare sunt eu anormala??!!! ursuletzul nostru 17+nunta 9 luni |
13 +www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
monica_dicut spune:
biaz, din cate stiu eu ar cam trebui sa mai iei tramvaiul 41 pana la cfr2 care e langa romexpo, mai exact langa world Trade Center... cam ai ceva de mers de la aviatoilor... mai bine mergi cu 330 sau tramvaiul 41, pe astea le stiu eu ca ajung acolo. DAr parca mai sunt niste masini...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Daca gasesti vreun exemplar de fata superactiva cu un bebe la purtator si inca unul pe langa intr-o luni dimineata, cand nici macar iarba nu creste, arata-mi-o si mie sa o manac! ![]() ![]() ![]() |
In primul rand salutare

Aruncand dozele de modestie din mine la o parte

Continui recuperarea,dar cum am dat peste discutia asta ,a trebuit sa ma bag in seama

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)si
17+, cu
-Alexandra
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 In primul rand salutare ![]() Aruncand dozele de modestie din mine la o parte ![]() ![]() Continui recuperarea,dar cum am dat peste discutia asta ,a trebuit sa ma bag in seama ![]() Poze cu noi http://mely-2007.hi5.com Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 17+, cu -Alexandra![]() |
Ai noroc, melania, ca am iesit la o plimbare cu sotul si m-am mai energizat si eu si am mancat si o gogoasa, asa ca nu-mi mai e fome. Ca altfel.... daca te auzeam de dimineata, a mea erai!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
mary_07 spune:
Am recuperat rapid ca Alex e tot pe langa mine,dar nu am retinut f multe![]()
Noi ieri si azi am fost tot prin parc,ba chiar am stat si in tricou
acum spre seara a tras o ploaie cu tunete si fulgere..boala mea,adooooor vremea asta

Bia,lunea viitoare ma fufilez eu cumva sa intru abia dupa ora mesei

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
vik-cj spune:
Fetelor vin si eu sa ma pling...azi am tras o sperietura groaznica...pe la 1.30 cind am mers la toaleta am observat pe chilot si pe hirtie pete maronii...atita mi-a trebuit...am intrat in panica si am "zburat" la urgenta ptr ca dr meu era intr-o nastere deci indisponibil....m-au consultat si ecografiat, colul e lung si inchis (4,7 cm) iar bebe miscaret si ok...dar...am iara un hematom chiar la insertie placentei si ala se pare ca imi face probleme...plus ca e si jos inserata placenta. Drept urmare mi s-a recomandat iar utrogestan si repaos la pat min 3-4 zile...miine la 7 ma duc iara la clinica la DT si sa ma vada si dr meu (ca azi ne-am auzit doar la telefon). Mi-a fost si imi este asa de frica....dar sper sa fie totul ok in final.
Asa ca zilele astea o sa stau cuminte in pat si o sa fiu si eu mai activa pe aici...oricum inca nu am terminat de citit tot ce ati scris in ultimele zile.
Va pup
si va doresc o seara calma asa cum imi doresc sa fie si a mea.
12+
vik-cj spune:
Am uitat sa multumesc fetelor (sellen, mary_07) pentru password. Va
multumesc...am intrat si am vazut fete asa de cochete si frumusele si burtici simpatice. A mea inca nu e asa vizibila
...asa ca mai astept cu pozele...