Burtici fericite de septembrie-octombrie (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Mangagirl - la doctor cand m-a cantarit acum 3 sapt si ceva aveam 62.5 kg, si azi dim cand m-am cantarit (ma cantaresc zilnic) aveam 62.75 kg. Deci ce sa inteleg? Mai ales ca am vazut ca unele fete au pus pe ele pana la 6 kg in primele 14 sapt.

14 +

eu am pus vreo 3, dar la cat am mancat zilele astea nu e exclus sa fi slabit. parca nici nu mai simt ca sunt gravida.

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mangagirl - asta e si parerea mea , mai ales ca nu am stari de rau ca orice gravidutza normala De multe ori ma intreb "oare bebe mai e acolo?"
Elena - ce cerere ai completat ca sa o fac si eu just in case? poti sa-mi dai si mie maine un exemplar?

14 +

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic?

14 +

Mergi la inceput

Sa inteleg ca nu mai vrea nimeni sa vb cu mine?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Crissbebe, nu mai plange, vb eu cu tine!!! Pot sa ma plang putin??
Azi m-am apucat de chestiuni de contabilitate primara-administratie, pentru ca a mea colega a demisionat, si nu are cine sa le faca . A, sa va spun ca eu sunt de formatie...pedagogie-psihologie . Nu va zic ce durere de cap am .Dar na, familia mare, remuneratie mica .
Uff, astazi am simtit ca-s mai grasa. asa is de pufoasa pe laterale!!!. Mda...o sa treaca si astea...Si eu uneori, in afara de balonare si capacitate impresionanta la stomac, uit parca de sarcina..si ma simt vinovata . Voi fi eu in stare sa indeplinesc responsabilitatile unui parinte?!
Of, am cazut intr-o pasa proasta...dar imi revin [:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ba da Criss , dar eu acum am venit de la o discutie de vreo 2 ore cu un client pretentios
ma doare capul deja, abia astept sa ajung acasa....
ce-i aia "gravidutza normala"??!! nu exista asa ceva!!!
nici eu de cateva saptamani bune nu mai am simptome, dar nu stiu de ce (poate din cauza optimismului meu uneori exagerat..) sunt foaaarte linistita in ceea ce priveste sarcina....simt ca nimic rau nu se poate intampla....joi trebuie sa iau si rezultatele de la TT, dar n-am nici o emotie, cat de mica, stiu ca totul va fi bine....

daca stau bine sa ma gandesc.......oare sunt eu anormala??!!!

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

MangaGirl, chiar era buna ideea pe care ti-o dadea o fata sa vii in tara. Chiar nu e posibil. Ai rezolva in doi timpi si trei miscari.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+

bia, eu stau in bacau. nu ar fi chiar asa simplu. ca de la bucuresti mai am vreo 4 ore pana acasa. si nu cred ca mai pot petrce o noapte ca asta :((

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Buna ziua fetelor!

Cauta zboruri pana la Iasi( cred ca e mai putin din iasi pana in bacau) ..Am gasit eu la preturi destul de bune acum vezi daca sunt si de la tine..Au bagat acum de probå..Incearca..Sper ca iti va fi de folos cå parca ma doare si pe mine cand aud cat de tare de doare..

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,am venit de la eco,am fost la doctor,am ascultat inimioara bebelusului si mi-a dat recomandare pentru screening de i trimestru si bitest la 12 saptamini(acum am intrat in 10 sapt),la Medlife,pe Calea Grivitei,eu fiind din Ploiesti.Cine a mers la medlife?In ce consta acele analize,sau ce or fi?

Mergi la inceput

Stiu ca de obicei o gravidutza trebuie sa aibe stari de rau bla bla bla... dar eu nu le-am avut decat o singura zi.
Azi dim cand am varsat pe strada intr-o cutie de gunoi(sa-mi fie rusine) in rest daca nu l-as fi vazut pe bb la eco nici nu mi-as fi dat seama ca sunt insarcinata. Mananc la fel ma comport la fel.. totul neschimbat.
Kemsy nu mai fi suparata ... eu te inteleg.. si eu am studii de drept si lucrez la "financiar" . Asa ca nu esti singurik.

14 +

Mergi la inceput

Selen imi pare rau ca ti-ai batut capul atata timp cu acel client. dar lasa ca vei merge acasa si te vei odihni,te vei rasfata si totul va fi bine

14 +

Mergi la inceput