Quelle, ce dezamagire...

Quelle, ce dezamagire... | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Dragelor, fane ( cindva , poate) Quelle, cum va mai descurcati cu ei? Desi hainuteel din cataloagele noi mi se par frumoase, am ( au ei de fapt) mari probelme cu livrarea.Am facut acum 2luni jumate comanda, m-a sunat firma care le livreaza lor coletele spunindu-ma sa confirm adresa ca vin , si de atunic nimic, nici tu telefon, nci comanda primita.Am facut reclamatie la telefon si al firma de curierat si la Quelle dar nimik!

Si chiar avem nevoie...; erau niste huse de canaprea care cred ca nu se gasesc de obicei prin magazine( eu una nu am timp de shopping).Ce sa mai fac? Ca la satu mare nu-mi da mina sa am aduc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Credeam ca sunt singura! Eu am comandat pana acum numai de prin internet, le-am primit cu mai mica sau mai mare intarziere, dar multe din ele nu le-am primit. Am sunat la telefoanele de pe site, le-am spus problema mea si s-au justificat ca nu au mai avut pe stoc respectivele produse, dar cand eu am facut comanda erau... Reclamatie nu stiu unde sa fac, pentru ca de fapt nu m-au pagubit decat ...psihologic! Dar mi-am promis ca nu mai comand nimic de la ei! In general mi se par f. scumpe, dar in perioada promotiilor am mai gasit si lucruri ieftine si de buna calitate, cele care au ajuns pana la urma la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

ooo stai bine inca...
si pe mine m-au sunat cei de la curierat ca vin si nu au mai ajuns, i-am sunat cateva zile si nu au raspuns la telefon, apoi alte cateva zile mi-au cautat coletul, in sfarsit l-au gasit si l-au adus dupa vre-o luna. Toata comanda a ajuns in vreo 4-5 transporturi, surpsiza cea mare a fost cand am primit si un produs comandat acum....1 an si 6 luni...

Deci mai ai de asteptat, ce te grabesti asa??

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 28

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

si pe mine m-au uitat cu niste papuci
insa am avut probleme cu cuptorul de paine de la ei
in final i-am amenintat cu protectia consumatorului si au rezolvat urgent problema

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Eu cunosc fete ce isi cumpara de la Quelle, e adevarat ca comenzile ajung dupa cam 1 luna, dar ajung. Am inteles ca ei treb sa faca o comanda in germania sau nu stiu unde si de acolo vin produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

buna, asa am patit si eu cu ei, am comandat online si nu mi-a ajuns nicio comanda. Cand am sunat mi-au spus ba ca nu mai sunt in stoc, ba ca trebuie sa vina produsele in tara etc...numai minciuni, asa ca am renuntat sa mai dau comanda la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu mai astept si acum niste cizme comandate la sfarsitul lunii noiembrie
a venit primavara si nu mai am nevoie de ele

si nici macar cataloagele noi n-au sosit,desi le-am comandat de 3 ori pana acum,din ianuarie incoace

incet-incet se alege praful si de Quelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu si colegii care mai comandam nu am avut niciodata pb cu firma de curierat (deci cred ca e vb de oras si de firma) in schimb am comandat anul trecut un costum de baie in martie si a venit pe la inceputul lui august. Noroc ca plecam in vacanta la sf de august . De obicei vin greu. dar cu curierul...e ciudat.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Si eu, ca si voi. Aceeasi poveste. Si m-am jurat ca nu mai comand nimic de la ei, decat daca imi place ceva f mult. Binenteles ca am continuuat sa comand, asa ca la inceputul lui martie am lansat una bucata comanda. De abia pe 16 mi-au trimis mail de confirmare, ca au inregistrat comanda. Asa ca mai am de asteptat, pentru ca asa cum scrie si la ei pe pagina, in termen de 30 de zile...
Asa ca rabdare si... tutun fetelor.

"Termenul de livrare este de cca. 30 zile, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra....."

leuta

Mergi la inceput