**Prietenie la plesneala- EMMA VA INVINGE!!!**
Raspunsuri - Pagina 17
ADINUTZA spune:
Finuta mea, Isabelle, s-a nascut azi dimineata la ora 09.20, natural. Are 3,100kg si este superba. Puteti sa o vedeti aici: http://community.webshots.com/user/adinutza114
Gabi e bine dar a trecut prin niste emotii foarte mari. O sa va povesteasca ea cand va reveni acasa. La ora 15 inca nu aveau locuri libere pentru lauze...
Ii voi transmite toate gandurile si urarile voastre de bine.
noi
violeta69 spune:
Dodo,felicitari!
am aflat de la Mihaela 
sa -i dea DD tot norocul din lume lui Isabell
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
ce minunatie de fetita ai Dodo sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
fetelor, voi ati vazut langa cine sta Isabelle a noastra??? de mica se invata pe langa baietei![]()
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
MadameBovary spune:
Dodo, FELICITARI, mamico!!!
Fetita e minunata!!!
Sanatate din plin si bucurie multa!!!
mihaela77O spune:
stilatelor,pe unde va preumblati?ha?![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADINUTZA Finuta mea, Isabelle, s-a nascut azi dimineata la ora 09.20, natural. Are 3,100kg si este superba. Puteti sa o vedeti aici: http://community.webshots.com/user/adinutza114 Gabi e bine dar a trecut prin niste emotii foarte mari. O sa va povesteasca ea cand va reveni acasa. La ora 15 inca nu aveau locuri libere pentru lauze... Ii voi transmite toate gandurile si urarile voastre de bine. noi |
superba,superba,superbaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
kay spune:
dodoooo !!! felicitari !
mare pentru Isabelle, sa fie sanastoasa !
va imbratisez cu drag !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rhoneea spune:
Ia uitati-va cien locuia in burtica lu Dodo...o minunatie ma
,o minunatie 
Sa-i dea Dumnezeu sanatate cu caru'si noroc cat cuprinde
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kay spune:
bai deci S acu s-a culcat... n-a vrut neam !!! ne-am plimbat, ne-am fatait, am iesit din camera... si... cea mai mare greseala... s-a pus pe un plans saraca... se linistea si iar isi amintea... acu doarme.
dodo, abia astept sa vad minunatia ta
asa, live
daca ma supar vin la voi, cu catel si purcel
ca tre sa ii aducem finutei virtuale lucrusoarele !!!
nu mai poc, pic de somn, asa ca va poop, mahala
@
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sorana spune:
Uau ce fetita superba "avem". Ca doar e primul copil nascut de la infiintarea "clubului"
Inca o data Isabelle sa fii sanatoasa si fericita 
Eu am avut o zi groaznica - fix 3 ghinioane. Intai am gasit masina busita in parcare. Nu rau, doar o dunga neagra pe spoiler dar oricum ma oftic. La 19.30 am ramas pe intuneric. Ma rog pana la urma am gasit electrician, 2 sigurante din tabloul meu erau topite, le-a inlocuit temporar (tre' sa cumpar alt panou electric ca asta-i jumate topit si alte sigurante ma rog, poveste lunga) .... Am aprin lumina doar ca sa constat ca PC-ul e dus ... acu' merge si asta ca i-a scos sotul meu o memorie care era arsa, trebuie inlocuita si aia.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein