**Prietenie la plesneala- EMMA VA INVINGE!!!**
Raspunsuri - Pagina 12
misha71 spune:
Noapte buna stilatelor! 

Nu intrebati de mine ca voi fi missing in action citeva zile ![]()

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O delphi,lista aia de apel mai merge! ![]() sorana,am fost la manastire,ne-am si intors,am avut noroc de vreme frumoasa si calda...am pus si poze in capitolul trecut... azi am fost cu mihaita la comisie,ne certificatul de handicapat(imi stau cuvintele in gat,dar asta-i trista realitate),asa ca trebuia reinnoit...am facut si pe asta cum se spune... catel?da,avem catel...noi voiam golden retriver sau labrador,mai ales pt mihaita..dar au niste scoruri..asa ca renuntasem la idee,dar l-a auzit pe paul un coleg de servici,care are labrador,si mai avea si pui de o luna si trei saptamani..asa ca andreea a primit ce si-a dorit de ziua ei..un catel...am impuscat doi iepuri,i-am facut si cadou andreei cu 50 ron si sper sa ii prinda bine si lui mihaita...doamne sa ii vedeti ce se joaca...ce se supara mihai cand doarme catelusa,vine dupa noi si ne atrage de atentie ca nu se joaca cu el.... EA ESTE SASHA! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Pentru plimbari sa va fie de bine iar Sasha m-a dat pe spate. E superba .... vreau si eu ... dar nu renunt la matze
Am vazut la National Geografic un reportaj "in pantec" cu catei si lup si era un labrador ... de atunci m-am hotarat ca asta e cainele meu preferat
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Noapte buna stilatelor! ![]() ![]() ![]() Nu intrebati de mine ca voi fi missing in action citeva zile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **************************************************************** Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
cum adica?pe unde pleci?da raportu',intai...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Delphi sa porti sanatoasa tresele!
Io cred ca te urmez victorioasa! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
o sa va zic simbata unde am fost ![]()
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Pentru plimbari sa va fie de bine iar Sasha m-a dat pe spate. E superba .... vreau si eu ... dar nu renunt la matze Am vazut la National Geografic un reportaj "in pantec" cu catei si lup si era un labrador ... de atunci m-am hotarat ca asta e cainele meu preferat Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
sorana,am scris in acelasi timp...multumim,intr-adevar este frumoasa si cel mai mult ma incanta ca mihaitza este atras de ea,nici acum nu-mi vine sa cred..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
sorana spune:
Misha daca pleci unde cred eu ca pleci atunci tin pumnii sa fie totul mai frumos decat ai visat 
Dodo - nastere usoara sa veniti acasa sanatoase si abia astept poze cu Isabella.
007 cu achizitionarea Sashei tocmai mariti sansele de a veni pe capul tau la vara
Nu te speria ca nu stam mult si nici nu va bagam in seama, ne ocupam doar de Sasha ![]()
Cat despre subiectul cu pricina io nu pricep nika 
Ma duc sa ma culc poate-si revine neuronul pana maine si ma dumiresc pentru ce luptam ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kokiy spune:
Ptiu drace , eu ori sunt mama omida,ori sunt cobe frate
...ce-ti spusei fata Delphi c'o sa iesi colorata ...las' ca te prinde bine ,la blondu' tau nu mergea nici verde,nici rosu 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
Iulia du-te la culcare ca maine o sa fii chiauna ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
kokiy spune:
| citat din mesajul lui sorana Iulia du-te la culcare ca maine o sa fii chiauna Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
ar fi spre norocul lor sa fiu maine cheauna,altfel ii pun la smotru ,la mutat marfa si ce'oi mai vedea eu chioras,dar inca ma mai tin bateriile ...ce sa fac daca Razvan se culca dupa 23.00

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)