Aminteste-ti sa o iubesti pe MAMA!
Raspunsuri - Pagina 4
CrisaS spune:
Am primit si eu e-mailul acesta ...sincera sa fiu sa spun am citit cateva randuri m-a busit plansul si am inchis l-am sters si...am inchis computerul.Cam asta a fost reactia.M-am dus in dormitor am plans cu o jale greu de imaginat...dupa care m-am calmat si am deschis calculatorul...
In cazul meu noi am fost o singura persoana...legatura a fost foarte stransa...mama mea s-a dus acum doi ani...iar eu nu o sa-mi revin niciodata.Mama e unica...nu poti avea pentru altcineva aceeasi dragoste..poate doar pentru copil..nu stiu inca nu am...insa..pentru mine a fost o mare palma cand mi-a luat-o!
Ma buseste plansul ori de cate ori..cineva spune ..ma ajuta mama, o sa faca mama, vine mama la mine..o sa aiba mama grija..faptul ca a disparut din vocabularul meu acest cuvant ..e ca si cum sant handicapata fara mana si fara un picior asa ma simt.
Off haideti ca iar ma intristez si eu va intristez si pe voi...oricum ce scrie acolo...unele sant foarte adevarate.
Va doresc un PASTE FERICIT alaturi de parintii vostri si
Hristos a inviat!
Crisa
http://tt.lilypie.com/E085m4.png
aura_m spune:
M-a emotionat poezia asta. Tin minte, cand eram la scoala si eu si fratele meu, ne intreba mama ce profesori avem, in general eu am avut numai profesoare sau in majoritatea cazurilor si mama ne\ma intreba pe mine si pe fratele meu, cum sunt, cam cati ani au si noi ii raspundeam ( atunci mama avea cam 40 ani, ei, nici acum la aproape 58 de ani nu arata batrana, ba din contra, la cate necazuri a trebuit sa faca fata, chiar arata bine):"Ei, cum sa aratate profesoara cutarita? Baba, asa ca tine.
Mai tin minte ca ii reprosam ca nu tine pasul cu moda, cu tehnologia, dar o data ne-a raspuns mie si fratelui meu:"Stiti, poate ca sunt dintr-o generatie de "handicapati" asa cum credeti voi, ca nu am avut acces la tehnologie, ca nu exista atunci, dar hai spunet-mi cati dintre "handicapatii" de pe vremea mea sunt in puscarie si cati din generatia voastra? Si avea dreptate, cam majoritatea cartilor din biblioteca de pe vremea ei sunt luate, unele sunt invechite de timp. Dar ce apreciez la ea, ca intotdeauna nu si-a ascuns varsta, intotdeauna a spus ce varsta are, fara jena, a si zis ca ei nu ii este rusine de varsta pe care o are si ca niciodata nu o sa se ascunda.
Imi aduc aminte ceva amuzant, ma uitam la TV, pe un canal de muzica si ii lua interviu lui Puya, unul din membrii formatiei La Familia, maica-mea se fataia prin camera, se uita la Tv si zice:"Dar cum il cheama pe asta! Ea in in loc de "Y" vazuse "L" si a iesit...intelegeti ce vreau sa zic. Si i-am spus:"Mama, nu vezi ca il cheama PUYA si chiar daca il chema asa cum ai crezut tu, crezi ca il dadeau pe post?
AURA
sileriki spune:
am gasit ceva frumos
http://g1b2i3.wordpress.com/2009/03/08/cand-dumnezeu-a-creat-mamele/