Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bine ati venit ghiocei!
Felicitari tuturor noilor mamici!

pentru mamicile de azi!

Pun poze si revin.

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21Ia spuneti, avem si noi falcute?

Oho si inca ce falcutze

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel am pus si eu 3 poze pe picasa.

Frumoasa foc

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa"AZI LA ORA 9 S-A NASCUT IULIA PETRA, BB DE ZSUZSU, 3800G, 54 CM, PRIN CEZARIANA. AMANDOUA SUNTEM BINE, NE RECUPERAM!"

Felicitari Zsuzsu!!

Fetele cu listuta sa o soateti pe zsuzsu de la gravidute acum e mamicuta

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Danonique

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, eu sper tare de tot sa dispara linia asta, ca mi se pare tare urata, mai ales ca la mine e pronuntata bine. Buricul meu, in schimb, e tot in adancuri...Il mai are cineva asa ascuns?

Ana-Maria

36+
AMR 4 saptamani

Da si la mine tot asa pitit sta, iar linia neagra sper sa dispara ca nu imi place

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
linia maro...trece cu timpul dupa baita sa frecati bine zona respectiva cu prosopul se duce la mine abia se mai observa oricum dispare..si la primul bb am avut.o si a disparut....
florinela...insista sa pui bb-le la tzitzi....trage cu pompa prima data sa iti faci cat de cat sfarc si apoi pune sa traga bb [eu acuma de la atat muls am facut niste sfarcuri nu aveam deloc, dar bb a devnit un lenes sa obisnuit cu bibe si evident refuza tzitzi]...eu nu am facut lucrul acesta si regret avem aporape 5 luni si inca ma mulg asta nu e viata de 6 ori pe zi sa te trage de tzatze nu e lucru fain.....am peste 400 de ore de muls....insista iti trebuie sustinerea familiei si rabdare cu carul...se poate unele fete au reusit...sper ca acar tu sa nu chinuiesti
ayla am vazut printesa este adorabila..am citit si la claudiu este f f profund am plans cu tati lui...nush esti o persoana f f puternica ..sa te ajute Dumnezeu
felicitari tuturor mamicilor noi si sa va ajute Dumnezeu sa va cresteti ghioceii cat mai bine

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

[/quote]

Petra, multumesc de sfat, il tin inclinat, numai ca al meu suge lapte muls in biberon (nu am sfarc nu poate sa apuce ).
Il tin si pe umar cate 6 minute nu vrea sa scoata un ragait...cum il pun in patut, oac afara (nu mereu imi face asta, dar ma sperie)...ma mai sperie cu sughitul ca se zguduie tot (dar ceaiul de colici cu 2 picaturi de lamaie il calmeaza).
Sa fii curajoasa ca o sa te descurci cu el singura, eu vineri am ramas cu el singura....asa m-am jelit si credeam ca e capat de tara...dar parca a stiut si a fost tare cuminte.
La mine e urat ca nu am ce-i face cand ma mulg....si daca aman curge lapte siroaie.
Astep vremea frumosa sa il invat afara...ca poate ne mai relaxam!
Apropo l-ai scos la plimbare (mie mi-a zis ca daca e vant sa nu ies afara).

Florinela
[/quote]

Florinela, nici eu nu am sfarc! Cumpara-ti protectii de la Chicco sau Avent! Sunt de nepretuit, eu numai cu asa ceva alaptez! Ii multumesc in fiecare zi asistentei care mi-a spus ca exista asa ceva, cat am satat pe net si nu stiam! Le aplici pe mamelon si suge bebe chiar daca nu sfarcul ombilicat fara nicio problema!

Am iesit in parc, ieri am stat o ora, totul OK. Am iesit cate putin in fiecare zi, la inceput la geam, apoi pe balcon si am culminat ieri cu o ora de plimbarica! Am iesit putin cand a fost nu stiu-cand ploaie, si tot a fost OK.

Sughite si al meu, o gramada, daca eu as sughita asa cred ca m-ar si durea!!!! Se linisteste si in brate, ii vorbesc si il plimb, si in patut, pus pe o parte, si la san, la inceput mi-a fost frica sa nu se innece dar vad ca se descurca. Cat despre ragait, nu ragaie mereu, dar de cateva zile ma plimb mai mult cu el, si cate 30 min, si la un moment dat, ragaie. Chiar de mai multe ori, e haios foc. Si de ex daca il pun in patut si vad ca se agita il mai iau putin si ragaie atunci.

Ai dreptate cu descurcatul singura, doarme de 2 ore aproape si a fost cumintel de dimineata, am reuysit si sa fac putina curatenie, si sa pap bine si sa fac un dus cu tot tacamul, crenuit, etc.

Apropo fetelor, voi mai folositi doar anumite creme si acum, ca in perioada sarcinii? Eu am reinceput sa folosesc cremele mele normale, mai parfumate - mai putin pentru sani, unde ma dau ca Sanosan antivergeturi, imi prieste grozav.

Si inca o intrebare: CUM ARATA BURTICA VOASTRA? S-a retras deja? Eu mai am un pic, port centura, dar as vrea sa stiu cam cum arata la voi dupa trei saptamani.

Pupici tuturor!!!!!

Ayla, iarta-ma, am tot intentionat sa spun ca si eu am avut astazi un gand bun pentru Alma, sa se odihneasca in pace alaturi de ingerasi. Multe imbratisari tie, mamica frumoasa si curajoasa!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Luana

Ce de-a gangureli si mai si plingem, na de acum sa va tineti

A Ayla printesa mea a inceput de zor sa miste can a auzit-o pe Luana

37+ cu Maria Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari mamicilor ce-si tin deja bebelusii in brate si nastere usoara celor ce se pregatesc de marea intalnire.

Eu sunt foarte ocupata si acasa si la lucru, asta e ultima saptamana de lucru si incerc sa las totul in ordine sa nu le impovarez prea tare pe colegele ce vor impartii munca mea.
Nu reusesc sa citesc totul dar verific zilnic lista cu bebelusi...ce multi sunt deja, e o gasca pe cinste. Sa le dea Dumnezeu o viata minunata si sa le umple zilele de fericire parintilor.

Azi dimi am fost la dr si mi-a confirmat ca bebe e foarte jos, dar asta nu ins ca nasc azi maine dar totusi sper sa nu nasc dupa termen.
Sambata trecut a fost o fetita la noi sa se joace cu Sophie si marti m-a sunat maica-sa sa-mi zica ca are varicela. Eu neavand imunitate ma pot astepta sa ma pricopsesc cu varicela ceea ce nu ar fi asa de grav ca inte sapt 13-20 de sarcina dar nici o fericire....mai ales ca probabil m-ar baga la cezariana daca ar fi afectata zona intima (nici nu vreau sa aud de cezariana). Plus ma gandesc ca nici n-as putea tine bebele in brata sau sa-l alatez ca nu cumva sa i-o pasez Asa ca am decretat cu doctorita ca n-are ce sa se apropie varicela de mine sau de Soph in viitorul apropiat...pana va fi bebe capabil/a sa-i faca fata. Nu va imaginati ca traiesc cu grija ca-mi pica drobul de sare in cap dar m-a intristat.
Inainte de-a pleca m-a felicitat doctorita ca tratez perioada de sarcina ca pe una de normalitate nui ca una de boala. Am apreciat ca a vrut sa fie sigura ca plec cu moralul ridicat.

O saptamana frumoasa va doresc!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput