Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Nicoleta bine ai venit !!! Asteptam sa apari in timp real sa ne spui de bobocelul tau
Dya te asteptam pe forum , vrem sa stim ce mai faci si cum mai este Tudor
Eu am reusit sa culc puiul la ora la care il culc de obicei, ciar daca s-a schimbat ora... nu stiu cum de mi-a iesit din prima zi Dar sper ca maine nu ma trezeste tot la 5
Oana cum e puiul ? E mai bine, l-ai pacalit cu siropul ? Muuuulta sanatate
Ramo dar voi ??? Sper ca ati scapat fara febra Muuuuulta sanatate
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
marinush spune:
v-am mai salutat de vreo 2 ori...si tarziu m-am prins ca mesajele sunt moderate...oare cand n-o sa mai fiu defazata?! va pup, va citesc frecvent, nu ratez niciun capitol...
marinush spune:
eu dau inainte...dupa 15 mesaje am inteles ca ma vedeti si pe mine in timp util
am o buburuza de aproape 6 luni, mananca doar mar si tzitzi...legumele sunt cah-cah...
anamona spune:
Bine ati venit Nicoleta si Marinush
asteptam mai multe informatii despre voi si puiutii vostri ca sa ne cunoastem mai bine.
si cum au zis si fetele, scrieti repede 10 mesaje sa scapati de moderare si sa va vedem in timp real
marinush spune:
este un copilut f cuminte...plange rar, si atunci din motive serioase...in rest, isi manifesta nemultumirea scuipand si zicand bu-buuuu
anamona spune:
Tzitziri si 300 sanatate multa puiutilor bolnaviori. speram ca maine sa fie totul in regula cu ei.
babytza ma bucur ca Tina e bine acum
Babymom sa stii ca si Thea s-a initiat azi in ale gradinaritului :) numai ca nu cu mine ci cu sotzul :) eu am dormit vreo 2 ore iar ei au plantat tot felul de plantute. S-au inteles atat de bine, sotzul era in extaz :)
LE: acum realizez ca Thea s-a culcat practic cu o ora mai devreme ...sa vedem de dimineata cum va da trezirea...intr-un fel m-as bucura sa se trezeasca ea singurica cu o ora mai devreme - va benefic atunci cand voi incepe serviciul.
marinush spune:
inca sunt moderata pai atunci sa mai scriu...sunt din Craiova, am 27 de ani...si sunt f fericita ca v-am descoperit, acum cateva luni...
marinush spune:
aaaa, de la voi am auzit prima data de wrap sau sling...dar nu stiu de ce nu mi-am luat inca...va admir pe voi
gaia.nevia spune:
fetelor, cand am intrat si eu la voi in gasca se vorbea intens despre "la redoute", si ca nu s-a mai livrat in Ro.
Acum vad laredoutepunctro...
am aruncat un ochi... mi se pare scump...rau. Ma insel? V-ati uitat? Merita ceva pe-acolo?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri