Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am uitat sa va spun ca noi ieri am inceput joaca de-a diversificarea cu 5 ml suc de portocala duuulceee. Vreti sa stiti cum a fost?? FIASCO TOTAL!
La prima linguita a deschis gura, dar... cand a dat de gust s-a scuturat din toate incheieturile cu un facies vadit dezgustat. Pe bune, la siropurile-medicament n-a facut asa urat!
Apoi am incercat cantitate si mai mica, adica am luat o seringa de 1 ml si i-am dat asa, tot cate 1 ml, din care jumate curgea afara. Deci... inceput promitator!

In alta ordine de idei, tot ieri mi-am semanat in gradina floarea-soarelui ornamentala, margarete, lavanda si craitze si mi-am pus niste rizomi de iris. Am avut ajutor de baza - pe Dragos care statea pe spatele meu in mei-tai. A fost tare cuminte! La un moment dat, de atata sapat, a adormit

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz si de la noi

Dyanira La Multi Ani si multa sanatate, fericire si dragoste multa impreuna cu baietii tai

Am vazut poze cu boobocei, sunt deliciosi

CD cum va simtiti?

Babytza ma bucur ca Tina este mai bine, tot asa sa fie in continuare

Eu stiu ca la bebelusi se foloseste crema cu protectie mare...dar nu stiu ce sa zic de ingrediente

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Ramo cum e Anda ? E mai bine ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Multumesc de intrebare, din pacate stagneaza - cred. A venit ta-su racit dupa ce l-a plouat si intai a luat ea, acum sunt si eu racita. O tratez cu nurofen pt copii sa doarma linistita si cu eurespal. Apa de mare mi-au dat nazomer de la laboratoarele medica, as fi incercat ophtamesone dar nu mai aveau pe moment unde am fost eu ieri. Mi-e foarte greu sa o fac sa manance uneori, nici nu-mi dau seama cand nu vrea ea sa pape sau cand nu o lasa mucii, ca pana la urma si atunci refuza sanul. Dar cum a udat numarul regulamentar de scutece deocamdata cred ca e bine...

E un chin sa-i pun chestia aia in nas si deja nu mai accepta niciun sirop pt ca eurespalul nu-i place. Abia am convins-o de dimi ca nurofenul e bun. In continuare nu e decat subfebrile.

Asa mi-e de necaz, pana acum a mai interactionat cu lume racita si n-a patit nimic...

Daca n-ar fi fost raceala asta in casa m-as fi gandit la un dintisor. Va urez multa sanatate, am vazut Ca ai scapat-o pe Tina de febra.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babymom ce misto ai gradinarit ieri! Cum se simte greutatea in mei-tai?

edit: andy.p cum se mai simte alexia? a disparut umflatura?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata la amiaza, eu functionez dupa orarul de iarna inca.
am inaugurat seriile de cazaturi in aceasta dimineata cand amalia a aterizat de pe pat jos pe covor. nu s-a lovit foarte rau... eu i-am zis ca intoarcerile ei nu aduc nimic bun, nu m-a crezut.
asa... acum de uichend, am doua checuri in cuptor si carbonara calde. calorii tata, nu gluma!
Ramona, pupa fata si sper sa nu fie mai rau cu raceala decat e.
la multi ani, Diana!
voiam sa mai zic cate ceva dar am uitat. back to kitchen!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Buna,
Noi tocmai ne-am intors de la o scurta plimbare prin imprejurimi, nu de alta, dar se apropia ora de masa, insa pitica a adormit in marsupiu si baga somnic si acum. Asa ca, ce sa fac? Profit de ocazie sa va citesc si sa va salut.
Dya, sa fii sanatoasa si fericita si din cand in cand mai da-ne un semn sa stim ce faci tu si micutul Tudor (care e deja baiat mare acum)
sarbatoritilor de 29
Babytza, sper ca e mai bine printesa Valentina
Ramo,am mamica si printesa, ambele racite. Sa va faceti bine cat mai repede!

In alta ordine de idei, m-ati innebunit cu slingurile si ring slingurile. M-am decis ... vreau si eu unul, insa nu ma pot hotari care. As vrea un ring sling sa mai care si tati printesa in week-end cand iseim afara impreuna, dar ma gandesc daca e mai comod slingul simplu. Fetele cu experienta, ce ma sfatuiti? Pt. comanda gasesc detalii pe blogul Dianei, ca n-am apucat sa citesc ca lumea?
Va am si va dorim o duminica cat mai frumoasa (in familie)

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramona imi pare rau ca ati racit cu totii

Noi astazi am facut supica de morcov cu radacina de patrunjel cu 2 picaturi de ulei de masline, si avem ditamai robotu', am zis sa bag acolo. de unde..nu semana ca un pireu..ia si chinuie-te cu sita..paseaza cu lingurita...chiar chin.
Asa ca maine plecam in cautare de blender. Insa ceea ce e important e lui Radu ii place supicaaaaaa
Eu am impresia ca pot sa-i bag si coacaze ca tot manancarade tot.

Babytza ma bucur ca e bine Valentina

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Se vede ca e duminica... nu s-a scris mai nimic azi. Pe unde bantuiti??

Am fost si noi la cumparaturi prin Metro ( ne-am aprovizionat cu peste proaspat ). La noi desi e cald, e innorat si picura, asa ca nu prea e de plimbare.

Citat:
citat din mesajul lui 300

Babymom ce misto ai gradinarit ieri! Cum se simte greutatea in mei-tai?

300, daca pui copilul pe sapte e OK, dar in fata nu e asa comod ca wrapul, in primul rand pt. ca nu poti tensiona bretelele/chingile alea de sustinere in asa fel incat sa stea copilul chiar asa de lipit ca in wrap.

Sanatate Andei! Nici Dragos nu putea sa suga cand a fost racit ( bine, nici acum nu i-a trecut complet, dar e mai bine ). Ca sa-i ajut respiratia, inainte de supt si inainte de somn ii puneam ser sau Nazomer, il aspiram bine-bine si apoi ii puneam cate o pic din solutia de Olynth amestecat cu ser fiziologic. A avut rezultate spectaculoase. Incearca si tu! Sunt convinsa ca va respira mult mai bine.

Va pupicesc ca azi iar avem program de gradinarit si incep sa mut din lucruri din apartamentul lu' soacra-mea la casa, chiar daca e duminica, dar doar azi am tati disponibil ( desi de dimineata a fost si azi la cabinet ). Sper sa ne mutam in cursul saptamanii viitoare.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babymom,David a facut iar febra....e pe tratament cu Nurofen si Panadol alternativ la 4 ore, am scos Panadolul la sugestia medicului pentru ca nu a mai facut ieri febra dar azi iar ajunge la 38.8.
Problema e ca nu mai vrea deloc sa ia siropelul.Refuza sa inghita, curge pe langa (ii dam cu seringa) si nici nu stiu cat ia si cat da pe afara...ai vreo sugestie cum sa ii putem da totusi tratamentul?
Ma gandeam la supozitoare dar nu vad Panadol supozitoare....

Nu mai zic ca de mancat solid nu mai mananca de vreo doua zile deloc.Cred ca a capatat aversiune la tot ce inghite ca refuza acum si sa deschisa gura.San mananca bine, macar atat.

Vreun sfat?Multumesc mult

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana imi pare tare rau ca e iar cu febra...imi dau seama cat de greu iti este cu bebe mic racit.Cu siropelul si noi avem probleme cand este racit , la fel il refuza si il scuipa, asa ca nu pot a iti dau niciun sfat pana intra babymom.

Eu nu am iesit azi , a iesit tati cu el in vizita la bunica lui. Ieri am fost sa ii facem o surpriza neanuntati. Ne gandeam ca e frumos afara si stam in curte. Dar piciul nu a fost de acord cu ideea noastra , asa ca dupa ce a papat un borcanel de fructe s-a pus nene pe un urlat de sa te tii... Am plecat evident acasa. Azi s-a dus cu el proaspat trezit si papat si se pare ca a fost ok.
Abea acum au venit si ne bagam si noi la papica ( avem puiut la cuptor cu cartofi frantuzesti si salata verde)

Pup mamici si bobocei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput