Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor am intrat sa va salutam! Maya a tras pe dreapta si astept sa se trezeasca sa iesim in parc.

Cuscra am bucur ca e bine Tina
Ce intalnire frumoasa ati avut voi in parc si noi vrem
Stiu eu ca soricelul ne iubeste pe noi si nu ne lasa asa usor, chiar daca Theea e o adevarata printesa

Am vazut poze si cu ea si cu Anamona sunteti niste frumosi toti

Vai fetelor sa va zic ce am patit ieri: am fost la socrii si soacra tocmai facea suc la storcator, a stors multe fructe, citrice, iar la urma a stors un morcov pt Maya. I-am dat vreo 10 lingurite si vad ca se stramba la ultima, dar rau asa ca la lamaie, nu-i mai dau si gust sa vad de ce nu-i mai place... Ioiii mi s-a strans gura de acru era suc de lamaie, dar portocaliu morcovul nu se simtea DELOC copilul meu bun a papa acreala aia Sotul s-a crizat pe soacra, nu era vina ei, eu trebuia sa gust inainte sa-i dau, dar nici prin gand nu mi-a trecut.. aseara a vomitat, cred ca o durea stomacelul, mititica..

300 sanatate micutei.. eu dupa ce ii puneam apa de mare, sau serul o intoceam pe burtica, o tineam asa in brate si dupa o aspiram. Asa ieseau mult mai usor mucisorii

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July ce de patzanii cu soacra of of of ....sa imi spui si mie daca gasesti vreun studiu cu soacre-nurori

Lumi uf, imi pare rau de masina...taxa de recuperare e destul de mare
Ce bine au papat hunii

Anca multa sanatate micutei Sa va faceti bine repede. Ma bucur ca papa totusi

Cu batista bebelusului noi ne descurcam bine cand e mucios. Iar in rest folosesc dimineata si seara dupa baita spray Rhinomer-forta 1 , sau Sterimar si aspirator nazal( ala de tragi cu gura). Fara astea , cu pompa aia clasica , ar sta cu mucisorii in nasuc. Asa cu aspiratorul asta micut , trag foarte bine tot ce are in nasuc.

Kid se pare ca suntem in aceeasi situatie cu mucioseala Multa sanatate si voua si sa va ocoleasca febra
Vad ca aveti si voi probleme cu biberonul , exact la fel facea David. Acum daca nu l-am mai obligat cu bibe si l-am lasat in pace o perioada vad ca a revenit la ganduri bune. Azi a baut deja 250ml laptic si o sa mai bea un bibe de 1oo , apoi ii mai dau 140ml in care ii pun cam 6 linguri de cereale diseara. In schimb ma bucur ca papa bine mancarea cu lingurita e papacioasa Maria !!!

Mami a iesit si ea din casa , ca nu mai o scosesem nici cu japca de vreo saptamana. Asa ca azi i-am pus baiatul carut si la plimbare cu ea , ca e superb afara

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Cuscra ce rau imi pare...cred ca mai ramasese de la sucul soacrei pe tub....of , lasa ca iii trece Mayei

Am cautat si eu sa votez copiii , pe Gruia si pe Razavanel. Nu ii gasesc , i-ati scos ????

Corrina ai parasit broscutza ? Ca vad ca ai ajuns la 200 pct si nu ii mai dai deloc papa ....ntz ntz ntz .... am votat si noi azi

Mergi la inceput

Baby_boy

Dya primiti urari intarziate? Nu am deschis laptopul 2 zile, deloc

Lumi vai ce peripetie cu masina. Si ce pret

Anca sa treaca raceala micutei Carla Pediatra noastra ne-a zis carnita de peste pastrav sau salau.

Corrina am votat Tzukitzu

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Of Lumi asa stiam si eu de 700 ron, dar nu eram sigura 100% si nu am vrut sa spun vreo tampenie cu un scor imens . Imi pare rau , de 700 ron imi pare rau

Cuscra si noua tot de pastrav si salau ne-a zis, dar eu ma gandesc , pastravul are multe oase, nu e asa ??? Sau e ala la care ai scos sira si gata cu oasele ??? Ca la gust stiu ca e bun, imi place , dar nu imi dau seama acum cum e cu oasele la el.

Mergi la inceput

Cuscra acum nu mai are Maya nimic, sper sa o ajute vitamina C care a primit-o. Eu ma laudam ca nu i-am dat citrice inca, ca o sa-i dau o lingurita, de suc de porto, nu mai mult i-am dat muuult mai mult si direct lamaie
Sambata i-am dat cartof dulce, a papat tot, ieri nu a mai fost asa incantata de el, a papat dar nu asa bine.

JulyM vad ca si tu ai patit-o cu soacra... Offf offf

Kid sanatate micutelor si tie

S-a trezit pitica iesim ca e o vreme superba

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

La multe lunite Robert de aurora , Salih de banu, Maria de Mariana ,

Mergi la inceput

babytza asa stiu si eu ca pastravul are multe oase, cred ca se gaseste si file nici eu nu stiu Il intreb pe socrul ca el e pasionat, la ei nu exista saptamana sa nu manance peste

Afara sunt 24 grade!!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lala77 ma bucur ca Anna mananca asa bine.

Babytza ce premergator aveti? Inspectez si eu piata desi al meu husband nu e de acord cu premergatoarele

CosmyB multumim de urari , deci voi va diversificati cu lamaie? Pupam Maya sa n-o mai doara burtica

Noi tocmai am papat supica de morcov, patrunjel si dovlecel...yamiii..buna rau

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata gagici, pe la pranz asa ca de obicei.

Noi suntem inca racite; sambata am iesit pe-afara in costumas cu dresuri si body pe dedesubt, dar cand a luat-o somnul ne-am invelit in port bebe ca noi suntem racite deaaa? Ieri am zis pass ca eram daramata si eu dar azi sunt 22 de grade si vreau sa iesim prin fata blocului pe la smog.

Fetita e tot mucioasa si are 37.5 din cand in cand (temperatura ei normala e sub 36.5). Continuam cu Nurofen si Eurespal si nazomer, pe care cand le vedem nu vreti sa stiti cum facem...

Julymorning, povesteai de schimbat in parc; cred ca de-acum inainte adaug si o aleza la harnasamentul de parc. Uooof... in curand o sa iau casa intreaga cu mine. Fug ca e vremea de siropele :(.

LE scriu cu picioarele uffff
de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput