Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(6)
Raspunsuri - Pagina 9
krelia spune:
fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca va tot citesc si incerc sa inteleg
...care-i faza cu medicul gineco' si cel de familie..cu luarea in evidenta....si cu adeverintele pe care tb sa le completeze..sau sa ni le dea...ce fel de adeverinte sunt...la ce ne folosesc?
nu dati cu rosii...dar la capitolul asta sunt varza...si la ora asta...nexam gandire analitica ![]()
krelia
7+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
vicroria28 spune:
Buna seara la burticute!Sper ca sunteti ok , iar cele din categoria greturi,varsaturi sper ca v-au mai lasat putin,ca eu am fot norocoasa azi si ieri m-am simtit ok,adica fara greturi dar tot cu somnolenta si cu o leneeeeeeeeee
.
Vorbim de sotiorii nostri dargi,e si eu ma pot lauda cu al meu,acum de exemplu cauta tot Dublinul sa imi cumpere bake rolls cu pizza
,dupa o zi istovitoare la munca,si face curatenie si isi face pachetelul singur
.
Krelia am ras cu lacrimi de al tau husband:imi si imaginez cu matura in mana si voaiegeeeeee...![]()
Sa stai linistita si sa nu te stresezi cu sangerarea ok,totul va fi bine,

Camy maine incerc reteta noua
,poate fug la noapte ![]()
Mai am o saptamana si ajung si eu in tara la eco sa o vad pe printesika mea,abia astept
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de BBii!
Vicky
9+
krelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Krelia,va doresc multa sanatate! ![]() ------------------------ Albume foto |
danke sehr!
si voua, la fel!

krelia
7+tzutzupida noastra creste si pozeaza
krelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vicroria28 Buna seara la burticute!Sper ca sunteti ok , iar cele din categoria greturi,varsaturi sper ca v-au mai lasat putin,ca eu am fot norocoasa azi si ieri m-am simtit ok,adica fara greturi dar tot cu somnolenta si cu o leneeeeeeeeee Vorbim de sotiorii nostri dargi,e si eu ma pot lauda cu al meu,acum de exemplu cauta tot Dublinul sa imi cumpere bake rolls cu pizza ,dupa o zi istovitoare la munca,si face curatenie si isi face pachetelul singur![]() .Krelia am ras cu lacrimi de al tau husband:imi si imaginez cu matura in mana si voaiegeeeeee... ![]() ![]() ![]() Camy maine incerc reteta noua ,poate fug la noapte Mai am o saptamana si ajung si eu in tara la eco sa o vad pe printesika mea,abia astept ![]() Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi si de BBii! ![]() Vicky 9+ |
Vicky, dupa cum vezi...am un chef de voorbaaa...da' cred ca o sa ma duc la tv, sa ma uit la emisiunea lu mircea badea....si poate imi iau si "calatoru" cu mine-n dormaretz
cu sangerarea, promit sa-mi alung gandurile negre si sa am incredere ca totul trebuie sa fie si va fi bine

hai, sa vii si tu mai repede la eco, sa o vedem pe printesika [;)
ia, gata, ca deja am pus monopol...si nu-i frumos!
am plecat la schlafen
...noapte buna, fetili si somnic pufos sa aveti!
krelia
7+tzutzupida noastra creste si pozeaza
betty78 spune:
Felicitari noilor venite. Sa aveti sarcina usoara si bebici sanatosi.
Eu azi am fost la epilat si am fost tare stresata toata ziua; se pare ca m-am stresat degeaba ca pur si simplu m-a durut cu mult mai putin asa ca am ales varianta de vara
... Nu mai tin minte dar stiu ca intreba cineva acum cateva zile despre epilat. Oricum sarcina precedenta nu am reusit nici macar pe picioare sa ma epilez.
In rest am fost si la eco, iar bebelusul nostru are 1.56cm si exact 8 saptamani incheiate. imi amintesc ca Mario pe vremea asta era cu mult mai mare....asa ca poate de data aste este o fetitza
. In rest nu mai am nici un simptom, am scapat si de balonare dupa ce am bagat 2 herbolax si azi o sa mai bag o doza. Ahh si am uitats a va spun: in sfarsit avem voie sa 
![]()
Krelia multa sanatate.
Va doresc o noapte frumoasa si lipsita de evenimente neplacute.
Betty78
8+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Ramonika spune:

ma primiti si pe mine?
vin de la aspirante.
tocmai ce am facut un al doilea test la care au iesit doua liniute clare, asa ca nu mai incape indoiala ca e bebe. ![]()
UM a fost pe 3 martie.![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
ramonika ai vazut ca-i bebe? sa dea DD sa fie sanatos si sa te simti bine toata sarcina...
dar spune-mi, ambele liniute au iesit clare clare, mov mov? :d
intreb pt ca eu am facut si duminica unu si ieri si a doua liniuta tot palida e la mine...
si eu UM am avut-o pe 1 martie, deci suntem cam pe acolo 
cam azi ar trebui sa vina rusii, dar nici urma de ei, sa nu mai vina 9 luni 
burtica ma doare de joi, ziua pic sub birou de somn, noaptea meditez si cam atat la mine.
la burtici
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
Ramonika spune:
A_driana - da, a iesit cam 90% din intensitatea primei linii, adica foarte asemanatoare. dar cu pishu de dimineata care cica e mai concentrat in hormonul ala care iese la test.
am scris si la aspirante. inca nu indrazneam sa ma inscriu aici pana nu mai facem un test care sa apara mai clar.
am facut sure check.
mai fa unul in prima zi de intarziere dimineata. poate iti iese mai clar. desi e clar ca e bebe, ca ai vazut ca si la mine primul test de vineri a iesit palid si totusi era bebe 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
o sa mai fac un test maine poimaine, dimineata...daca nu va iesi mai intensa liniuta
...oricum eu stiu ca ii bebe in burtica 
fetelor spenti-mi va rog, de cand se calculeaza varsta sarcinii? din data de la UM, de cand nu mai vine UM, de la conceptie (dar cine stie exact cand a fost conceput?
)
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
menics spune:

Bine ai venit Ramonika

buna dimineata la burtici!
A-driana, Ramonika daca a iesit la test cea de-a doua liniuta este bebe, si eu am avut acelesi dubii, a doua era roz la surecheck, dupa petru teste am citit prospectul pe care scria clar ca roz se va colora, dar eu asteptam sa fie tot rosie ca cea de control...deci : FELICITARI!
eu am o stare nasoala, parca ma doare capul, de cand cu schhimbarea orei imi etste tare greu dimineata cand trebuie sa ma trezesc...

fetelor va astept!
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png