Sa fim "VICTORIOASE"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

tzuni draga de ce nu m-ai tras de mana?

desigur ca ofer contul de paypal uta_ciun@yahoo.com, dupa cum v-am spus au ramas deja niste bani de la actiunea de 8 martie

specificati va rog pt paste, deoarece strang si pt ema

eu nu prea intru pe la generale, ma scuzti de intarziere

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Prezenta si eu!
Am trimis prin paypal, sper sa fie ok asa...

O ptr. Tzuni ... si pupici pe Meri!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

Mergi la inceput

am primit irinusha 10 E

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

si ramasi de la actiunea de 8 martie, de la adela_p 25 CAD=18.03 $

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

uta_ciun mana mea dreapta!

fug sa adaug donatori la listuta

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

didi 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna! Am trimis si eu 10 euro la Uta.
Pt cele care intrebau la subiectul din martie cum putem plati noi taxele de paypal, am ales la motivul platii personal si apoi gift si a aparut optiunea sa platesc eu taxele. Poate va ajuta.

Tzuni, draga, esti nemaipomenita!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...da da, ma duc sa ma pup in oglinda!

motanik esti in lista! Multam frumos.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

motanik 10 E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

tzuni:la banca mi-au cerut cnp-ul tau.de ce?data trecuta nu!oricum si fara am depus niste banuti.trimit pm.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput