LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (235)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Buna ora asta, ca m-am trezit la 8 si nu la 7
Ieri am stat si noi in parc de la 12 la 17:30, a dormit copilul in parc, tot acolo a si mancat...ca tiganii cu cortul si noi. Si a cazut saraca pe asfalt, s-a impiedicat de caruciorul pe care si-l impingea singura si a dar un cap de asfalt de m-a luat pe mine cu rau
.
Dar, la intoarcere am vazut Thea isteata
! Flori, stii, nu, ca ai o minune de copil? Am murit de dragul ei cum strangea din ochisori, mai, m-am topit!!! Sophie arata ochii si nasul meu, dar doar manutza stie ca e a ei. M-a ucis Thea
!
si felicitari! Sunteti de nota 100 amandoua
! Cu vaccinul ala sunt inca in curs de documentare, cand ma dumiresc ce si cum, iti povestesc.
Oricum, Gecko nu scapa de mine pana nu imi raspundeeeeeee
! Nici Adriuta, cu toata piteala ei de dupa canapea
Iesi de-acolo! Azi e ziua norutzei, hai la chef!!!
Naty, sanatate multa Iuliei! Eu zic ca e mai buna o subfebrilitate si o adenopatie usoara, decat o rubeola cu febra 40 ( adu-ti aminte de disperarea lu' Luny, cand nu facuse Muffy febra...) si mii de bube si adenopatia si mai naspa, cu dificultate la diagnosticare ( vezi iar experienta Ancai ). Pe langa teama de un viitor oreion sau rujeola...Zi cu veselie sa aveti
! Si sa nu razi de mine, dar la deochi te-ai gandit pentru urletele Iuliei de vineri
?
Simo, imi pare rau sa aud ca iar e Sammy bolnav
. Si Sophie mi-a sarit dintr-o raceala intr-alta, iti inteleg intristarea...Sa va faceti bine repejor, sa iesiti la plimbarica!
Nico, si tu ai fost in pauza prelungita de forum? Eu nu am vazut pozici cu mandrii tai
Mai pui linkul o data, te rog?
Send asa, desi nu am terminat 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
natynic spune:
Eu de Thea nu mai zic nimic...ca ma ucid povestile lui Alice si pozele (filmele nu le-am putut vedea, in continuare avem o problema cu internetul, la viteza de descarcare, asta era explicatia ca nu vad niciun film accesat prin internet, maine sper sa ne remedieze). Intr-adevar, frumoase parcuri aveti voi acolo, mie sigur mi-ar placea ala cu apa multa![]()
Olga, nu numai ca nu rad, dar m-am gandit si eu vineri la deochi...am dat-o si cu uleiul sfintit de la botezul ei, i-am spus rugaciuni...am facut ORICE mi-a putut trece prin minte ca e de facut ca sa opresti plansul absolut dramatic al unui copil de 1 an. Mi-a adormit insa la 5 minute dupa ce i-am dat Nurofen. Na! Se prea poate sa fi fost coincidenta si de fapt sa fi fost epuizata de plans...nu stiu, ma trec insa fiori numai cat imi amintesc, a fost cumplit si eu chiar nu sunt genul care sa ma panichez f usor de plansul Iuliei.
P.S Tocmai ce scrisesem zilele trecute ca nepotica de 3 ani a vecinilor mei, care sta la ei (copil de doctorita, super-ingrijit si vaccinat cu de toate) a facut rubeola-rubeola, cu 2 saptamani de bolit in casa, desi a facut vaccin. Asa incat, punandu-ma la socoteala si pe mine care am fost vaccinata anti-rujeola si am facut rujeola la gradinita...nu e o consolare prea minunata. Dar asta tine de experienta proprie, atata tot. Sigur ca ma bucur ca nu are 40 de grade dar tot asa ma pot gandi ca ar fi putut sa nu aiba nimic-nimic.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:

LA MULTI ANI, ANDRA! SA CRESTI MARE, SANATOASA, VOIOASA!

LA MULTI ANI, CORY!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
'neata!
Raportez muci si noapte cu ceva miorlaieli!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
La multi ani Andra, sa fii sanatosa si fericita , sa cresti mare si sa ai mult noroc!

La multi ani, Cory!

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Naty...ce sa zic!? Are Iulia ghinion maxim! Din pacate
...Mama de exemplu jura ca eu nu am facut rubeola in copilarie, ca nu am avut alta boala a copilariei decat varicela aia nasoala de care v-am povestit. Si cand m-am analizat in sarcina, aveam anticorpi bine-merci
.Ai dreptate ca la fel de bine te puteai compara cu un bebe care nu a avut nimic...Uof! Sa va fi fost astea toate efectele adverse!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
mimonix spune:
Am fost ieri in Mall Baneasa...aproape toata ziua
E cel mai magazin dintre toate dupa parerea mea
Dar departe nene de casa mea si oboseala mare sa-l strabati...daca mai ai curiozitatea sa intri si-n Ikea trebuie sa-ti iei concediu cateva zile ![]()
Vladutz a fost acasa cu Mari, a fost si el in parc la plimbari si a fost f cuminte. Azi, cu ceasul asta, mi-e greu sa fac planuri ca deja vad ca s-a dus jumatate de zi si inca doarme toata lumea in casa
Daca ne iese planul cu Herastraul (Tuchi), abia dupa amiaza se va intampla !
Am vazut si eu Sabin frumos de ziua lui si casa mandra-n soare ...Raluca inca o data iti doresc sa fiti sanatosi si fericiti in formula completa in casa noua 
Am vazut filmulete cu Thea si Alice...senzational cum clipeste ea sa arate ca-s ochii si cum arata toate cele ALE EI wow
Pai eu cred ca Vladutz nu stie inca unde incepe si unde se termina el
daramite sa stie se-i apartine si ce nu 
Naty cu vaccin sau fara tot face sau nu face rubeola ai alte alea, daca asa e scris...asa e norocul omului in viata, poti sa fi tu ala 1% care face de doua ori
Pacat dar bine ca nu-i ceva mai complicat , vorba Olgutei!
Aud ca v-ati intalnit in parc totusi , bravo
Mor de curiozitate sa stiu cum ati gasit-o pe Mirandi sau ea pe voi ...Luny? Precum m-a socat si aventura Roxanei cu familia albinuta la Kidex
Stau si ma gandesc acum cati dintre cei pe langa care trec pe strada stiu de fapt atat de multe despre mine 
Si mai am o curiozitate...cum ati reglat voi soro ceasurile azi noapte ca se trezeau copiii cu o ora mai devreme? Ca mie mi se pare ca e cam invers 
Si cam gata cu , curiozitatile ca sunt orele inaintate ![]()
Eu am ratat povestea cu doctorul american , adversar al cerealelor ...pacat
Dar va mai amintiti de marul cel frumos , cumparat din Auchan , plimbat de Teo la scoala 2 saptamani si ramas intact? Ei bine si acum il am, e tot rosu si frumos
O fi marul pentru Alba ca Zapada

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Poze noi cu Sku :
http://www.flickr.com/photos/olguselu/
am plecat afara!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Poze noi cu Sku : http://www.flickr.com/photos/olguselu/ am plecat afara!Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 |
Zambind sagalnic si hair style

Nota maxima! 
O dulceata, are mutra

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze