Mamici in Germania (12) Emma invinge cancerul

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

He, he, he Miki, cand am venit prima data in Hamburg (doar in vizita) ii aratam lui Florin bloculetele ''alea frumoase'' din Altona, Reeperbahn si Sankt Pauli si ii ziceam ca acolo ar trebui sa cautam apartamant de inchiriat ...deh, sarmana de mine, obisnuita cu blocurile urate din Bucuresti, mi se pareau tare frumoase blocurile cu ''curve''

Cat despre ''iarba'' nu o pot jupui ca nu am cu cine sa las copiii. De ceva timp e convinsa ca sunt o zgripturoaica care ii tine baiatul sub papuc si ii face zile fripte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo, hallo.

Nasol - eu am racit dupa Party - de, toate bauturile racoritoare erau tinute la gheata, ca pe timpul verii. Ca atare acum imi curge nasul suvoi si ma doare capul si in gat.

Am vazut ca vorbiti de "iarba" - al meu sot mi-a zis inainte sa ma ia de nevasta sa nu ma astept sa imi creasca soacra-mea copiii . Ma gandeam ca daca ajutor nu primesc, macar scap si de critici, dar ash, n-am eu norocul asta ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Miki - ce job fain ai , si mie mi-ar place sa vad De , dar al meu niciodata nu are timp .
Miri - noi am ajuns acolo cu " iarba " ca nici nu vb , desi eu nu i-am facut nimica si nu stiu de ce se comporta asa cu mine , dar egal nici nu ma intere, ce nu stiu nu ma doare ,iar faza fezeie ca " iarba " sta cu o strada mai incolo , deci ne vedem des .
Mariana multa sanatate

Monik 25+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi leute, am ajuns si eu home sweet home, e frumos Mannheim-ul dar mai bine e la mine la coada vacii cu deo 24 in schimb sunt happy ca am cunoscut-o azi pe Alex,e o femeie extraordinara,am stat 3 ore de povesti dar puteam sa stam si 3 zile ca tot aveam ce povesti, esti de admirat Alex sincer,esti o femeie deschisa si sincera,te-am citit si m-ai citit foarte bine,am intrat in pielea ta si tu in a mea din povestirile noastre,e de admirat relatia cu familia, m-a impresionat foarte mult trecerea tatalui tau in lumea cealalta,a fost o lectie de viata care ai spus ca ai invatat-o la acel moment si care mi-ai transmis-o si mie acum.
Mergem sa mancam,sotul m-a asteptat sa mancam impreuna sarmalele gatite ieri ,revin....

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Bey numai incepeti cu ierburile,buruienile AND CO ca eu o am in casa 12 din 24 ,important e sa inflorim noi si sa o lasam in urma pe Madam iarba,sa ne inaltam inmiresmate fara sa privim inapoi,offffffff cate mi-am auzit eu timp de 6 ani dar e tot aici,in schimb socrul numai e cu el nu se mai putea sisoacra e de admirat ca a fost in stare sa se debaraseze de el sa fie bine familiei fiului ei .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

bine v-am regasit fetele!
m-am apucat de dimineata sa citesc de unde am ramas, dar ce sa fac daca au fost atatea link-uri care mai de care mai haioase, abia acu am reusit sa ajung la zi (si mai am multe de la umor necitite, n-am lasat nici cupilu pe net azi, am stat numai eu calare)

deci nu am net decat la vapor, eu am intrat in de (cu masina) pe 28 dar pe net nu, era la Alexandra (pupici!) dar eram ocupate cu vorba acolo...si asa mi s-a parut ca a zburat timpul si nu am apucat sa ne spunem prea multe
si acu raportu:
am venit deci pe 28 de la viena ca acolo era vaporul si trebuia sa ajung acasa, a doua zi am dus-o pe mama la avion la koln si apoi vizet prea scurt la trier (dar recuperam noi sper!) si am mai stat pe acasa pana marti cand a fost ultima zi de scoala
luni am fost la leverkusen la dentista, am inceput trat. pt. paradontoza si marti l-am terminat, mai trebuie doar un control, si nu am platit nimic, stiu ca spunea una din voi (scuze dar neuronu meu are memorie scurta si nu stiu care!?) ca doar juma din trat. e suportat de casa..
marti la dinti iara cu toate bagajele (copil si rasadurile mamei!) ca apoi am plecat direct spre vapor, unde am ajuns dupa 10 noaptea si nu am mai fost in stare de nimic.
si de dimineata tot cetesc si hahai prin comanda, noroc ca e zgomot si nu s-au sesizat "colegii" nu de alta da trebuia sa citesc in gura mare apoi
maine i-am promis fetei ca are juma de zi si ea la calc. deci o sa stau pe tusa, poate asa reusesc sa mai fac si ceva de mancare pana nu ma dau ai mei la balta!
acu am liniste ca s-au culcat cu totii dar am uitat sa intreb la ce ecluza suntem, nu am fost atenta, stiu doar ca am trecut de bamberg, era lumina! spre wurzburg, deci cine e in zona dati de stire

am notat tel. mariana, pe langa darmstadt ajungem zilele urmatoare, te sun daca cobor la mal si ne vedem daca ti-a trecut raceala

acu ce am ratat:
la multi ani lui david, acu am dat un ochi si vad ca nu sunteti prea departe de wurzburg

of nu mai stiu ce ati scris, stiu sigur ca mai aveam multe de comentat dar daca nu vad decat ultimile 10 posturi....
vis a vis de casa nimic nou, actele pe 15, dar vreau sa ne intalnim si cu proprietarul inainte ca nu-l cunoastem, si mi-a spus prietena mea din sat ca e mai bine ca el sa faca o lista cu "problemele" cunoscute ale casei, sa fie ceva scris ca-i mai sigur, noi habar nu avem ce si cum trebuie si cine stie cu ce o sa ne trezim apoi...
cu renovarea planuim doar, om vedea ce o iesi si cand
si inca ceva: din experienta voastra legea germana e la fel ca cea ro. privind proprietatile? adik eu vreau sa iau casa doar pe numele meu, se poate sau o bun comun indiferent pe ce nume e? nu am vrea sa amestecam bunurile proprii cu firma ca doamne fereste de ceva sa nu ramanem in aer, voi ce ziceti?

a, ne-am luat pat din austria, nu a incaput la vapor, usile sunt mai mici decat normal si ghiciti unde l-am pus! in magazie, peste seminte, asta caram acu, floarea sorelui....sper sa fie ok cand va ajunge la destinatie, mai e pana atunci, mai intai sa luam remorca (pana acum cel mai bun pret era la wurzburg, cred ca o sa trecem s-o luam)
doar prin linz am umblat, gasisem si gresie in oferta dar pana ne-am hotarat a trebuit sa plecam, oricum tot la unguri mergem urmatorul voiaj, mai am sanse...am crezut ca ajungem si prin ro dar s-au miscat repede la incarcare ungurii si n-am avut cand, tare-s curioasa daca si in ro sunt preturile astea la mobila

hai ca ma ia si pe mine somnul, ne mai auzim maine
pupici

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Neatza buna, Simona bine ai revenit,nu am apucat sa citesc tot ca ma grabesc la munca,va las numai cafeaua,ceaiul & co ne auzim dupa-amiaza,

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Iau o gura de ceai si fug la control.

Simona, bine ai revenit. Cate peripetii

O zi buna dragelor

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miri, te-ai trezit? asa am fost si eu cu blocurile dragute. nu stiam de ce rad toti de mine. Veneam o data din Köln, cu trenul. La un moment dat incetineste si vad barbatii cum se postau la geamuri si radeau. Curioasa din fire m-am uitat si eu. Am vazut geamuri numerotate si don´soare mai mult dezbracate fluturand bratele agitate .Imi intreb sotul de ce stau fetele alea la geamuri si de ce pe fiecare geam exista un nr. Mi-a spus mai in gluma , mai in serios: poti sa-ti alegi un nr.in timp ce esti in tren, iar cand ajungi in blocul respectiv , vizitezi domnisoara
Monik, nu prea mai am ocazia sa vizitez. Jobul ma termina, iar in Co merg de multe ori acasa. Spune-i sotului tau sa-si faca timp liber sa te plimbe. Cand al meu nu are chef de mers in lume , ma duc eu singura. De cate ori m-am urcat in trenuri false , dar la urmatoarea statie am coborat si am cautat un tren spre Düsseldorf si de acolo am luat altul spre destinatia dorita.
Clau, iti povesteam aseara de plecatul in Olanda si Belgia . Azi am vorbit cu o fosta colega care m-a invitat in Belgia la o cafea Sper sa-mi treaca raceala sa pot onora invitatia.

Am fost la control. Mi-a aspirat nasul, s-a uitat in gat si mi-.a spus ca e multumit, dar totusi trebuie sa mai merg si maine dimineata la un control. O sa-mi pastrez amigdalele

Revin

Miki

Mergi la inceput