Aspirante optimiste >20 ani(396)
Raspunsuri - Pagina 4
Beatrice1982 spune:
ei si acuma uite cat de mare s-a facut liniutzaaaaaaaaaaaaaa
doamne ajuta sa ai o nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!!
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
eu sunt ziua 40............
ma doare capul si ma dor selele..................
ovulatie ziua 29.......
or veni uratii?????
ma doare un pic si burta........
Poze
Visam si noi la un
tanamera spune:
Buna gagici!!!
Felicitari gravidutelor
Ramonika 

A_driana
,
sa fiti sanatoase,sa aveti grija de voi,sarcini usoare si la termen.Sa nu ne uitati aici la aspirante,sa ne luati de mana si sa ne duceti si pe noi la odisee
.
O seara frumoasa!
http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png
dymomo77 spune:
Liniuta nu trebuie sa fie ca la testele de ov de aceeasi intensitate. Tb doar sa fie chiar dc e ff pala. Deci FELICITARI si va astept la odisee.
8+
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ei si acuma uite cat de mare s-a facut liniutzaaaaaaaaaaaaaa doamne ajuta sa ai o nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!! ![]() Poze Visam si noi la un |

ca sa va molipisiti...luna martie, luna primaveri sigur va duce multe fete la odisee 
32+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
mihapet spune:
buna seara fetelor! ![]()
oanarus, nu stiu daca mai esti pe forum acum, dar sa stii ca aceleasi nedumeriri le am si eu, sunt exact in situatia ta: ciclu doar cu duphaston si prima luna de closty, fara monitorizare
(nu e de mirare.....doar mergem la acelasi dr
). daca mergi la monitorizare, te rog spune-mi si mie cum faci, sa fac si eu la fel![]()
la mine e z1, au navalit rusii, insa nu sunt suparata, bine ca au venit la timp, si nu mai stau in suspans.......si nu mai stric banii pe teste 
abia astept sa vina z5, sa iau closty pt stimulare si apoi........"ori la bal, ori la spital"
va
si va doresc noapte buna!
vias spune:
buna fetelor, felicitari gravidutzelor, sa va dea DD sanatate, sa duceti sarcina la termen!
Cine mai urmeaza acum sa vina la odisee?![]()

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Ramonika spune:
neata fetelor, inca nu mi-am mai facut un test, dar nici urma de rusi, asa ca sunt pe drumul cel bun ![]()
ieri n-am reusit sa cumpar test, fiind si duminica, dar astazi imi cumpar si maine dimineata il fac. daca ma uit pe calendar, de fapt maine se implinesc 28 de zile, pt. ca UM a fost pe 3 martie.
multumesc tuturor pt. felicitari 
sper sa se confirme vestea 100% ![]()
oana - ce e ala closty?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Ramona_bm spune:
Neatza !
-ici si
sau ceai la fiecare.
Ramonika si A_driana, nu va mai stresati. A aparut a doua liniuta asa ca sunteti gravidutze si, peste 9 luni o sa aveti
-ul mult dorit in brate sanatos si plangacios ![]()
sa se ia si la mine ![]()
http://mt.lilypie.com/J822p2.png
raluci_b spune:
neata fetele, am lipsit cateva zile si iauite ce de liniutze
felicitari fetele ne vedem la odisee.
conform calculelor am intrat in sapt 6
, ma simt bine, titi un pic durerosi si sunt destul de balonata, altfel foarte optimista.
Va pup 
http://www.popasmusic.com