Aspirante optimiste >20 ani(396)
Raspunsuri - Pagina 2
oanarus spune:
andreea ,multumim de capitol nou,
ma trece si pe mine cineva pe listuta de zile de nastere 27.10.1982
multumesc

bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
doula spune:
Oanarus esti pe listuta cu zilele de nastere 
Andreea
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta
grafice TB
oanarus spune:
andreea ,multumesc mult
, dau un 
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
Ramona_bm spune:
am venit sa fac prezenta si sa continui petrecerea noilor gravidutze 

http://mt.lilypie.com/J822p2.png
dannyM spune:
Buna seara fetelor!Se pare m-au navalit rusii
pacat ca piticu s-anecat....Sa vedem ce-o mai fi luna viitoare.Ma rog ca voi sa fiti mai norocoase decat mine
Oana,nu ma descurajezi,iti multumesc ca esti alaturi de mine
Poate ca schimbatul climei m-a afectat,am trecut de la -grade la +30 si ma incurajez si sper sa fie de la asta,si mai ales ca doctorul mi-a spus ca nu am probleme.Cine-si face si de mine mila sa ma treaca in listuza?sunt nascuta pe 04.01.1972.
Va pupic si astept liniutele de la voi.

oanarus spune:

e cineva pe aici?
oanarus spune:
danny, imi pare rau ca au venit rusii, dar macar acu astepti sa treaca, si te apuci de treaba,
crede-ma eu eram disperata ca nu mai veneau,mai ales ca stiam sigur ca nu era BB,eu sunt inca ingrijorata ca mi-a venit numai cu medicamente, si ca trebuie sa iau stimulator de ovulatie, dar cine stie, poate o fi cu folos!Acu parca nici nu mai indraznesc sa sper ca voi ramane insarcinata in curand!
Daca la CM de 28 de zile,nu aveam ovulatie,acu cine stie ce-o mai fi
va
si aveti grija de voi!
happyella spune:

Woaw !!! fetelor v-am zis eu ca presimt ca o sa fie invazie de berze anul asta 
noilor gravidutze la doresc sa se prinda bebe bine in burtica si sa stea acolo cuminte 9 luni ... FELICITARI FETELOR !!!!
eu nu am mai intrat zilele acestea pentru ca sunt plecate la rude dar m-am bucurat sa vad noutatile...
luni o sa iau rezultatele de la analiza 

... sper sa fie totul bine si sa-i dam batatie sa vina barza si la mine ![]()
toate fetele gravidutze si viitoare gravidutze
viitoare 
http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png
dannyM spune:
Buna dimineata,fetelor!Ce mai faceti?Sper din tot sufletul ca sunteti bine
Multam mult Oana pentru incurajari,apoi nici tu sa nu-ti pierzi sperantza,sa iei tratamentul si totul o sa fie super ok,nasa mea de cununie lua Dufaston in fiecare luna ca sa-i vina cm,si asta de multi ani iar dupa un tratament medicamentos pentru stimulare a ramas insarcinata.Acum se chinuie putin ca are un uter infantil si s-ar putea s-o coasa ca sa poate tine sarcina.
Una peste alta trebuie sa tinem fruntea sus si sa-i dam bataie ca DoamneD o sa ne dea si noua bebei
ieri sotul meu a venit acasa cu un test de sarcina si cand i-am spus ca au venit rusii s-a intristat tare mult.In loc sa ma incurajeze el pe mine,il incurajam eu pe el....mai ales ca noi incercam doar de doua luni sa facem bebe.
Ella sa ne aduci vesti bune cu rezultatele,si pe cai feteleeeee!!!

Ramonika spune:
neata fetelor,
multam de felicitari, dar inca nu e confirmat 100%. am vazut ca m-ati trecut la burtici pe lista
, sper sa fie asa.
oricum uneori ma mai doare burta ca la ciclu, insa nici urma de ciclu, asta e bine. ![]()
cred ca mai imi iau un test azi si il fac maine dimineata, ca maine ar fi ziua 28 la mine. deci e inca foarte devreme.
oanarus - suntem nascute in aceeasi zi, doar ani diferiti. eu sunt mai batrana ![]()
daca este sarcina, ar veni DPN-ul pe 8 decembrie 2009. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com