Avertismente cu link catre subiect

Avertismente cu link catre subiect | Autor: anca_a

Link direct la acest mesaj

Se poate va rog sa treceti in avertisment si linkul catre subiect?

Ca daca tot arat ca o portocala, macar sa fie cu folos.

Adica daca ar aparea si linkul, curiosii ar afla ce pot face pentru a preveni in mod real abuzurile asupra copiilor.

In plus, la o simpla cautare ar afla ca forumista pentru care mi-a fost dat avertismentul minte de ingheata apele, deci nu merita efortul.

Zic ca minte pentru ca nicio gravida intreaga la cap nu poate raspunde asa:

Citat:

Daaaa... cafele 5-6 pe zi/noapte wiskey , sampanie , vin ( preferabil rosu si demidulce ) energizante 5 /zi tigari: 2 pachete/zi ocazional tigari de foi si alte ierburi , pastile , ( nurofen, fervex etc.. ) si lista poate continua...

la intrebarea: "Va drogati?"

Children's advocate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Intr-adevar, cred ca e nevoie de clarificare a motivului pentru care ai primit avertisment
Referirea directa la nivelul de inteligenta al unei persoane, in mod peiorativ, este interzisa de regulamentul DC, punctul 5.
Desi un IQ de 82 se incadreaza la limita inferioara a normalului, intentia de jignire este cat se poate de clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Ba nu era nevoie de nicio clarificare. Motivul mi-era limpede. Am primit avertisment pentru ca am gandit cu voce tare despre cineva care poate sustine ca unele mame nu sunt altceva decat niste "booby nazis" "indoctrinate ca niste oi", ca nu e tocmai Albert Einstein.

Iar sensul peiorativ i l-ati dat voi, neluand in calcul ca poate eu am un IQ pe la 40 acolosha si astfel o persoana care are dublu si-un pic imi starneste atata invidie incat nu vreau sa mai vorbesc cu ea.

Doar ca subiectul nu l-am deschis ca sa discut despre corectitudinea si necesitatea avertismentului ...rugamintea mea era alta.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Da, anca_a, subiectul asta se inscrie in linia "bate saua sa priceapa iapa".
In rest, daca nu ai fost capabila sa ii demontezi ideile nu e elegant deloc sa ii ataci inteligenta.
E greseala ta si nu a ei.

Iar in ceea ce priveste auto-ironiile (ca sa fiu on-topic), da-mi te rog linkul exact al acelui mesaj ca sa o rog pe autoare sa adauge ea insasi ghilimilele.

In rest, sunt atatea persoane care se ocupa cu mentinerea ordinii si moralitatii pe DC (daca nu stii, iti pot da eu cateva nickuri drept exemplu) incat, sincer, nu cred ca era nevoie de inca un user in plus. Ca sa nu mai vorbesc ca exista moderatori.
Si optiunea "raporteaza la moderator"

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp
Iar in ceea ce priveste auto-ironiile (ca sa fiu on-topic), da-mi te rog linkul exact al acelui mesaj ca sa o rog pe autoare sa adauge ea insasi ghilimilele.

La care mesaj te referi? Zau ca intrebarea e pe bune.
Deh, IQ 40 plus o sarcina la activ...

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

"anca_a" - Te rog sa continui prin mesagerie privata. Aceasta sectiune are alta destinatie.
Multumesc.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput