Broaste testoase

Broaste testoase | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

Noi avem trei broscute testoase care s-au trezit din hibernare acum 3 saptamani,iar doua dintre ele stau permanent cu ochii inchisi,desi mananca,sunt vioaie.Stiti cumva daca e normal sau ar trebui sa merg la un veterinar?

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai inca semi-hiberneaza. eu zic ca totul e ok, nu trebuie sa-ti faci probleme.

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

salutare...

eu am broasca testoasa de 9 ani deci cred ca pot sa-ti raspund.

In primul rand daca ai broscute mici, da hiberneaza, nu prea mananca, acest lucru fiind periculos, a mea in anii ei de tinerete nu manca chiar si o luna si mai mult. Totusi, nu-si tinea ochii inchisi. Exista o vitamina uleioasa speciala, nu e scumpa deloc, si trebuie musai sa torni cateva picaturi in apa. O sa-ti fie greu la curatul bazinului in care au stat broscutele, din cauza vitaminei uleioase se face mizerie mai mare, trebuie frecat bazinul periodic cu peria.

Apoi, trebuie incalzitor, e OBLIGATORIU, broscutele - nu ne-ai spus ce fel de broscute ai, cumva cele cu tample rosii, de Florida?...presupun ca da, eu d'asta am - sunt iubitoare de caldura, nu tb. sa sufere de frig, apa trebuie sa aiba 28 grade, e foarte important, mananca in functie de cum se simt.

A mea nu mai intra in hibernare de ani de zile, e vioaie mereu, chiar obraznica (intra in locuri unde stie ca nu are voie) si-mi mananca si urechile acum ca e mare, fie iarna, fie vara.

E foarte important incalzitorul cu termostat pt. iarna, toamna si primavara.

Mergi la inceput