bebe nu vrea sa manance ciorba
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
raluk_psk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay eu nu stiu de ce mai intra pe forum unii daca stiu atatea si atatea lucruri... ma duc sa ii dau Soniei ciocolata neagra, cu 85%, ca sa ii mai creasca tensiunea, ca (mvai!!!) vrea sa doarma la pranz... cum sa faca asa ceva la varsta ei? ma duc sa o si bat nitel, ca n-a mancat tochitura la pranz si sa o inchid in camera ei... asa, ca a mai facut/n-a facut ceva... but, then again, e copilul meu si fac ce vreau eu cu el, da v-am zis si voua ca sa va arat cate face/nu face si ma enerveaza/frustreaza la max, ca altfel eu mi-s bine, cu capu stau ok... am zis ca o bat? da? dar doar cand nu sta cuminte la masa sa deseneze+citeasca si nu mai stie a 37 strofa din Luceafarul... hai v-am pupat, am de citit niste cursuri si nu vrea sa stea intr-un loc copilul, mama ce ma enerveaza, jap-jap. am exagerat putin, dar ca sa inteleaga poporu ideea... pariu ca nu se prinde poporu??? ************************************************************************************ oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ok...ce ai vrut sa spui cu astea?
![](chatterbox.gif)
http://tanaramamica.wordpress.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk_psk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Cred ca va trebui sa fii mai atenta. NU am pomenit nicaieri de laptele de vaca asa ca te rog frumos scuteste-ma si nu-mi pune in carca lucruri pe care nu le-am spus. Ah si multumesc de ´´profilul´´ pe care mi l-ai facut, doamna studenta la psihologie.O sa ´´ma imbunez´´ atunci cand nu voi mai citi cat de frustrata e o mamica cand ii refuza puiul pireul. In rest, asa ca pentru un calduros bun venit,(ca tot te preocupa aspectul asta) voi trece peste jignirile pe care mi le servesti.Poate pana termini psihologia reusesti sa-ti ´´controlezi sentimentele´´ ceva mai bine.Sunt a naibii de ingaduitoare cateodata. |
nu te supara draga mea..eu nu te jigneam cu nimic daca nu comentai aiurea la adresa mea..nu ma cunosti si nici nu ai idee de ce fel de mama sunt eu..dar nu trebuie sa demonstrez nimanui asta decat puiului meu..n-ar fi trebuit sa raspund la tachinarile tale..asta e adevarat..si la fel de adevarat este ca daca fac o facultate nu a zis nimeni ca trebuie sa si profesez..poate o fac din placere..ma rog..altii poate nu..eu da..
raluk_psk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Vezi tu Raluca...treaba cu instinctul nu-i asa de simpla cum pare...ca daca instinctul mamei a fost pervertit prin educatie si astfel ii spune sa-i dea copilului cate-o palmuta la fund, sarmalela 5 luni sau calciula la 20 de grade ca asa a fost se ea crescuta...instinctul nu mai ii ce ar trebui sa fie...adica ala primar si bun ![]() Legat de ciorba...de burta ai incercat? Children's advocate |
nu ii poti impune nici unei mame cum sa-si cresca copilul..nici sa sari in felul in care au sarit altii pe mine pentru un mesaj nevinovat..nici nu vb cu ea sa fim serioase..m-a luat peste picior si m-a jignit si eu pt ca fac psihologie ar fi trebuit sa-i intorc celalalt obraz? sunt si eu om si nu ma las calcata in picioare..si tu sa fi fost in locul meu nu ti-ar fi convenit..dar ma rog..i-am multumit frumos pt amabilitate..ce poti sa vb cu cineva care nu vrea sa vb cu tine? nimic..pleci si-l lasi in plata domnului..eu nu am venit pe forum pt ca stiu de toate si sa dau clasa la altele, nici sa ma cert cu voi..voiam doar sa mai vb cu alte mamici despre bebeii nostri..pt asta e forumul, sau ma insel?
Sheannamp spune:
Cred ca intrebarea initiala si-a gasit raspunsul.
Pentru ca discutia a degenerat si deja vad ca lumea se pregateste cu mainile in sold de un scandal total neoportun pe un forum de mamici voi inchide acest topic.
Puteti continua discutia despre alimentatia bebelusului in cadrul topicului Diversificare.