Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
hehehe o sa avem sling la fel....
Nerantula eu am pus-o in pozitia hip carry - picioarele sunt pe afara de aia ii iese de sub fundulet ....e normal sa alunece daca da din picioare energic :)
Babytza eu am modificat adresa de yahoo cand am adaugat-o pe aia de gmail - m-am gandit ca e mai safe asa, scapam de spam-uri... in general astia care trimit mailuri din astea dau scanari pe web si ce adrese gasesc de cu @ baga in baza de date....multa lume foloseste forma asta, esential e sa stii care e adresa ....
Boo - Cu tabelul nu stiu ce s-a intamplat...si eu am semnalat problema acum vreo 2 zile cand am vrut sa verific greutatile bebeilor in lunile 4 si 5....datele din luna 4 lipsesc cu desavarsire
Cat despre parc e tentant sa iesim si maine....dar sa vedem intai cum va fi afara
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Vazut poze cu Thea , am trecut de 2 ori pe langa voi, prima data v-ati indepartat pana sa ne dam seama si apoi erati in sedinta foto acolo in iarba |
uau... ca sa vezi ce lume mica....pe bune, trebuia sa ne tragi de maneca
e uimitor cat de multa lume e in parc in WE, am fost joi...2-3 carucioare pe alei...
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui anamona hehehe o sa avem sling la fel.... Nerantula eu am pus-o in pozitia hip carry - picioarele sunt pe afara de aia ii iese de sub fundulet ....e normal sa alunece daca da din picioare energic :) |
Pai de hip carry vorbesc si eu, slingul trebuie sa i se adune cumva in spatele genunchilor, iar funduletul sa fie cam la fel de jos cu gleznele .. zici tu ca aluneca daca sta asa? Atunci poate e prea larg, eu zic ca n-ar trebui sa alunece
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
gaia.nevia spune:
PAMPERS USCAT!!!! (capitol nou, adik)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
anamona spune:
citat din mesajul lui babymom75 Sunteti super, Anamona!! Thea e o scumpica! Tati cred ca e tare mandru de printesa lui - ii seamana foarte bine! Iar tu mami... esti de invidiat: ce silueta ai la abia 5 luni de la nastere!! Asa da! Nu ca mine... ![]() |

da, toata lumea zice ca seamana cu sotzul dar cand colo si forma capului, fruntea, nasul, urechile si gura sunt ale mele ! in schimb felul in care sunt asezate aduc mai mult cu el :)nu mai zi de kile...am cu 4-5 mai multe decat inainte de a ramane insarcinata ...
babymom75 spune:
Gata, m-am decis! Vreau si io sling fix! Nerantula ma ajuti te rog? Cum procedez? Poti sa-mi dai mai multe detalii - pret, masuri,...?
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)

, am trecut de 2 ori pe langa voi, prima data v-ati indepartat pana sa ne dam seama si apoi erati in sedinta foto acolo in iarba
Sunteti super, Anamona!! Thea e o scumpica! Tati cred ca e tare mandru de printesa lui - ii seamana foarte bine! Iar tu mami... esti de invidiat: ce silueta ai la abia 5 luni de la nastere!! Asa da!