Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hehehe o sa avem sling la fel....
Nerantula eu am pus-o in pozitia hip carry - picioarele sunt pe afara de aia ii iese de sub fundulet ....e normal sa alunece daca da din picioare energic :)

Babytza eu am modificat adresa de yahoo cand am adaugat-o pe aia de gmail - m-am gandit ca e mai safe asa, scapam de spam-uri... in general astia care trimit mailuri din astea dau scanari pe web si ce adrese gasesc de cu @ baga in baza de date....multa lume foloseste forma asta, esential e sa stii care e adresa ....
Boo - Cu tabelul nu stiu ce s-a intamplat...si eu am semnalat problema acum vreo 2 zile cand am vrut sa verific greutatile bebeilor in lunile 4 si 5....datele din luna 4 lipsesc cu desavarsire
Cat despre parc e tentant sa iesim si maine....dar sa vedem intai cum va fi afara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Vazut poze cu Thea, am trecut de 2 ori pe langa voi, prima data v-ati indepartat pana sa ne dam seama si apoi erati in sedinta foto acolo in iarba

uau... ca sa vezi ce lume mica....pe bune, trebuia sa ne tragi de maneca
e uimitor cat de multa lume e in parc in WE, am fost joi...2-3 carucioare pe alei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

hehehe o sa avem sling la fel....
Nerantula eu am pus-o in pozitia hip carry - picioarele sunt pe afara de aia ii iese de sub fundulet ....e normal sa alunece daca da din picioare energic :)

Pai de hip carry vorbesc si eu, slingul trebuie sa i se adune cumva in spatele genunchilor, iar funduletul sa fie cam la fel de jos cu gleznele .. zici tu ca aluneca daca sta asa? Atunci poate e prea larg, eu zic ca n-ar trebui sa alunece

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

PAMPERS USCAT!!!! (capitol nou, adik)

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Sunteti super, Anamona!! Thea e o scumpica! Tati cred ca e tare mandru de printesa lui - ii seamana foarte bine! Iar tu mami... esti de invidiat: ce silueta ai la abia 5 luni de la nastere!! Asa da!
Nu ca mine...

da, toata lumea zice ca seamana cu sotzul dar cand colo si forma capului, fruntea, nasul, urechile si gura sunt ale mele ! in schimb felul in care sunt asezate aduc mai mult cu el :)
nu mai zi de kile...am cu 4-5 mai multe decat inainte de a ramane insarcinata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Gata, m-am decis! Vreau si io sling fix! Nerantula ma ajuti te rog? Cum procedez? Poti sa-mi dai mai multe detalii - pret, masuri,...?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput