Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

fetelor, cu cremele solare... e un subiect destul de sensibil.
din punct de vedere comercial, ca sa zic asa, exista creme speciale pentru bebelusi, cu factor foarte mare (30-40-50).
Acuma, ce ingrediente contin, si cat de rau pot face, comparativ cu cata protectie pot oferi... cred ca e o polemica mai dihai ca cea cu cerealele

pentru Teo am cumparat de la Avene un spray cu factor 40 daca imi aduc bine aminte, dar l-am folosit foarte rar.
la Radu inca nu am avut ocazia. Prefer sa evit orele "de varf", sa ocolesc pe la umbra, sa folosesc umbreluta sau parasolarul caruciorului, o sepcuta...
nu e copilul chiar "brownie" dupa ce a trecut vara, dar nici uns pe toate partile nu-i...
asta-i doar parerea mea, care am o mare reticenta fata de orice fel de creme si substante de itins pe piele, adica cel mai maaaare organ al meu.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxana de la anamona am si eu link-ul si datele de contact pentru sling. Iar cat priveste modelul....nu ma deranjeaza in niciun fel daca ai la fel ca mine. eu il iau pe primul , cel cu o fata maro si una cu motiv floral Ca eu am o dileala cu floricele

Iti trimit acum pe PM.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Vazut poze cu Thea, am trecut de 2 ori pe langa voi, prima data v-ati indepartat pana sa ne dam seama si apoi erati in sedinta foto acolo in iarba

Laura ce faceti? ce face nora mea, a venit primavara la oradea?
Ramo ce face Anduta, cum mai e?
Gruia la piscina e foarte tare
Am vazut hunii, Iza si mamicile lor in Ior, ia veniti si prin herastrau intr-un we .
Lidia mi se pare mie sau Iza s-a blonzit un pic? cand am vazut-o eu avea o zi si era o fetita asa brunetica si cu un par mareee si doarmea cuminte de tot tare dragalasa(al meu era mai chelios)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Spuneti-mi si mie ca eu sunt mai atehnica un pic. Cu tabelul ala de pe mailul comun s-a intamplat ceva ? Ca arata ciudat .. Mi-a scapat mie ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, teoretic, daca in familie nu a existat/nu exista intoleranta la gluten, dupa varsta de 6 luni se poate introduce glutenul; cei mai precauti spun ca dupa 8 luni. Eu stiu sigur ca i-am dat lui Victor de la 7 luni.
Alacul nu stiu ce e, dar banuiesc ca tot o planta "furajera"

Ma bag la "vizionat" poze ca prea imi laudati nora si nu pot sa raman eu pe dinafara.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Roxana de la anamona am si eu link-ul si datele de contact pentru sling. Iar cat priveste modelul....nu ma deranjeaza in niciun fel daca ai la fel ca mine. eu il iau pe primul , cel cu o fata maro si una cu motiv floral Ca eu am o dileala cu floricele

Iti trimit acum pe PM.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

ha-ha... si eu tot pe ala l-am luat!!!!
Acum ne vom recunoaste SIGUR prin parcuri.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La multi ani fericiti le doresc tuturor sarbatoritilor de azi.

Babytza, sanatate multa Valentinei . Prosopul ud ajuta, dar cred ca trebuie sa recurgi la antiterrmice. Tylenolul exista si in Romania ? Nu vreau sa te sperii dar febra e tare periculoasa, noi am trecut cu domnisoara noastra cand avea vreo 3 anisori printr-un episod de convulsii cand febra a sarit de la 37 la 40 doar intr-un minut…stiu ca pare greu de crezut.

AlexaM, felicitari pt. primul dintisor.

Boo, eu n-as ezita sa folosesc cremele solare chiar daca copilul e mai brunetel. Aici una din cerintele cand duci copilul la camin e sa aduci creme solare, pt. ca li se aplica de fiecare data cand ies la soare de catre educatoare cu sfintenie plus palariuta, deoarece soarele e extrem de puternic, iar cancerul de piele destul de raspindit. Din pacate soarele pe la noi aici se lasa nitel asteptat.

Brigitte, promit curand PM cu Punta Cana. Plaja de acolo mie mi-a placut la nebunie din toate locurile pe unde am umblat.

Laura, e asa nostim cu dintisorul acela intrezarit… arata ca un iepuras

Va spuneam mai deunazi ca juniorul meu a avut vreo 3 zile de febra usoara dupa care am remarcat un micutz dintisor. Dar ieri uitandu-ma pe burtica lui, am remarcat o usoara urticarie fara mancarimi , asa ca l-am banuit din prima de o boala a copilariei. Azi la doctor mi s-a confirmat banuiala si anume ca are rozeola. Din fericire simptomele sint pe trecute, dureaza intre 3-5 zile si asteptam rabdatori sa ne vindecam. Asa ca tot din precocitate ne putem lauda cu prima boala a scutecelor.

Daca vreti sa aflati mai multe despre sunscreen, am asit un articol interesant: http://www.cosmeticsdatabase.com/special/sunscreens2008/summary.php?key=35741958&message=Successfully+updated+Supporter+information

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

khristin nu ezit, doar ca nu mi-am pus pana acum problema. de fapt evident, ca la 0 grade ce crema sa folosesti dar acum avem 20 si am simtit si eu ca arde soarele.

citim articolul, mersi mult !!

cremele alea de soare de la Mustela pt bebei cum sunt ? au parabeni si alte prostii in ele ? m-am uitat pe net si acolo scrie ca n-au x chestii, dar de parabeni nu scrie ca nu ar avea .. a folosit cineva ?
de cand cu discutia de aici de pe forum cu parabenii am inceput si eu sa fiu mai atenta la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Neatza mamici si pitici!

CD, LP se schimba inlocuind cate o masura din totalul celor folosite la masa respectiva, in fiecare zi: in prima zi o masura lapte nou restul pana la completare laptele anterior; a doua zi doua masuri noi restul laptele anterior; a treia zi trei masuri noi restul laptele anterior, etc. pana ajungi la toate masurile numai lapte nou.

In alta ordine de idei, se baga cineva la o comanda pe bimbomarket?

Am uitat , voiam sa intreb fetele care merg la piscina cu bebeii, unde e piscina respectiva si daca se poate un contact ceva. MULTU anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sunteti super, Anamona!! Thea e o scumpica! Tati cred ca e tare mandru de printesa lui - ii seamana foarte bine! Iar tu mami... esti de invidiat: ce silueta ai la abia 5 luni de la nastere!! Asa da!
Nu ca mine...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput