As vrea sa stiu ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaczm

Sotul spune ca ce e asa mare lucru ca toate ziua ma plimb cu masina, dar... nu e chiar asa...

sotul tau te ajuta cu ceva in casa?banuiesc ca nu si tocmai de aia te plangi ca esti obosita si ca nu mai poti..e si normal draga mea sa fie asa..nu ar trebui sa fii martirul familiei si trebuie neaparat sa-ti responsabilizezi sotul altfel o sa innebunesti de-a binelea..succes..si eu sunt intr-o situatie asemanatoare..oricum viata merge mai departe..cu ei sau fara ei..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Adevarul e ca ceea ce face in casa e foarte putin pe langa cat ar putea face. Ei sunt mai obositi ca si noi chiar daca fac numai un sfert din cate facem noi. Uneori nici despartirea nu e o solutie, sa nu cumva sa dai peste un altul si mai rau... Cred ca foarte mult conteaza educatia, iar la al meu iim lipseste educatia in acest domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolines spune:

Buna!Te cred ca esti obosita.Si eu ma simt obosita,desi am fetita de 1,3ani si inca sunt in concediul de crestere.Ma ajuta si ai mei,in sensul ca o scot la plimbare si atunci mai fac TREABA,sotul meu gateste,si totusi e greu.Am ajuns la concluzia ca cine are ajutor permanent,chiar si la copil,dar de incredere,sunt fericiti.Ce veau sa spun este ca nu conteaza cantitatea ci calitatea timpului petrecut cu copilul.Degeaba stai toata ziua cu el ,daca de oboseala devii nervoasa,plictisita,mai stai si ca pe ghimpi stiind ca ai treaba...Cred ca solutia este ca sotul tau sa fie intelegator ,sa te ajute,fara discutie!

http://ro.fotoalbum.eu/images1/200904/89749/250497/_00000001.JPG

Mergi la inceput

E, acum e acum pe langa un program super incarcat, micutul meu a facut varicela.Deci acum nici noaptea nu pot sa dorm. Pe langa asta am si eu toate semnele ca voi face si eu. Cand am fost copil nu am facut, deci am toate sansele. Sincer nu vad cum mai voi descurca cu toate de fac si eu varicela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Liniste-te.

Asta este situatia. Daca te enervezi, nu va veti vindeca mai repede.

Vei avea nevoie de ajutorul sotului.

Trebuie sa inteleaga, doar nu e copil...e barbat...

Sanatate tie si copilasului

Mergi la inceput

Am trecut si peste varicela.Copilul, ca eu ca norocul nu am facut. De azi a inceput vacanta si voi putea sa ma odihnesc.Multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput