Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 7
oanka80 spune:
ana-maria si alin sunt pomeniti la proscomidie la sf. nectarie iasi si la schitul stavnic si la manastire ghighiu ploiesti. pentru rugaciunile sfintilor parintilor nostri si a tuturor sfintilor stiuti si nestiuti ei vor reveni la viata si vor multumi lui DD pentru toate.
o dumina placuta tuturor
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf.Tihon Zadon
bubu73 spune:
Am fost azi la biserica si am stat afara, insa dupa slujba preotul era asa de ocupat cu impartasitul...stiti voi, n-am indraznit sa trimit pe cineva sa-l cheme afara sa-i spun si oful meu, asa ca saptamana aceasta, intr-una din zile, cand vin de la serviciu merg sa ma spovedesc.
Alina, dr mi-a spus sa ne vedem peste trei luni...nu stiu daca am spus, dar eu ma pregateam pentru fiv 2 (anul trecut am mai facut un fiv din pacate nereusit) cand s-a intamplat minunea, nu ma mai asteptam la asa ceva...ultima data am ramas insarcinata in 2001 pe care am pierdut-o la o luna si jum. Anul acesta am implinit 36 de ani si chiar de ziua mea m-am externat si dr. la echo era putin sceptic vis-a-vis de sarcina, ca apoi peste o saptamana sa-mi confirme ca s-a opit din evolutie.
Imi este greu sa mai sper ca se va intampla natural, chiar imposibil...doar o minune.
Poate ne ajuta DD sa ne gasim un pui sa-l infiem, doar ce nea iesit atestatul.
Sincer, am obosit sa mai lupt...dupa atatia ani de mers prin dr si atatea incertitudini...vreau sa le las in voia Domnului.
Va doresc tot ce e mai frumos si bun pe lume pentru ca meritati.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
lauraa - imi pare nespus de rau pt. prietenul tau... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa il ocrotesca si sa ii daruiasca putere in lupta cu boala!Amin.
Va multumesc din suflet tuturor celor care va rugati pentru ANA-MARIA....doar rugaciunile si dragostea lui Dumnezeu o mai tin printre noi.... in ceea ce priveste starea ei de sanatate lucrurile sunt cam la fel.... este in continuare sedata si nu o pot deseda pt. ca nu poate respira singura.....din pacate analizele ei au iesit prost, dar mare-i puterea lui Dumnezeu....astazi a fost botezata si fetita ei....desi sotul Anei ar fi vrut sa mai astepte sa vina si ea acasa, astazi au botezat-o pentru ca devenise agitata si asa le recomandase si preotul....va rog din tot sufletul: rugati-va in continuare pentru ANA-MARIA....Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca aceasta jertfa si milostenie....
cipicah spune:
Din acesta seara,Ana Maria si Alin vor fi pomeniti si la Sf.Cuvioasa Maica Parascheva,grabnic ajutatoare.
"Bucura-te, vindecatoarea de rani a trupurilor,
Bucura-te,Sfanta Parascheva,mult folositoare!"
happymum spune:
alaturi de anamaria si alin. Doamne ajuta sa fie bine pentru amandoi!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 ana-maria si alin sunt pomeniti la proscomidie la sf. nectarie iasi si la schitul stavnic si la manastire ghighiu ploiesti. pentru rugaciunile sfintilor parintilor nostri si a tuturor sfintilor stiuti si nestiuti ei vor reveni la viata si vor multumi lui DD pentru toate. o dumina placuta tuturor ![]() "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf.Tihon Zadon ![]() |
La Sf.Man.Ghighiu s-au petrecut minuni multe,icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "Siriaca" chemand multi necajiti in acel loc sfant.
http://www.formula-as.ro/2002/544/spiritualitate-39/spiritualitate-3757
Din pacate,pr.Pantelimon,ultimul ucenic al pr.Arsenie Boca, a fost indepartat de la slujire. In vara trecuta l-am cautat la chilie pentru binecuvantare si a-i lasa pomelnice.
http://www.formula-as.ro/2008/833/scrisoarea-saptamanii-36/parintelui-pantelimon-de-la-manastirea-ghighiu-i-se-face-o-mare-nedreptate-10097
caciantoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cipicah Din acesta seara,Ana Maria si Alin vor fi pomeniti si la Sf.Cuvioasa Maica Parascheva,grabnic ajutatoare. "Bucura-te, vindecatoarea de rani a trupurilor, Bucura-te,Sfanta Parascheva,mult folositoare!" |
vias spune:
buna dimineata fetelor, ma altur si eu in rugaciune pentru Ana-Maria si Alin!
Sper ca Doamne Doamne sa le ofere ajutorul si binecuvantarea, sa se faca bine!
Sper sa nu dati cu pietre in mine...dupa ce a murit Darius, am mers la manastierea Marcus, acolo am dat pana acum de pomana, am cunoscu fetitele, sunt foarte bine ingrijite, sunt foarte cuminti, participa la slujbe, canta, spun crezul, tatal nostru...multe..
Ce NU mi-a placut DELOC...este faptul ca CER BANI!
Nu fetitele, sa nu fiu inteleasa gresit...maicutele!
Ultima data, adica in februarie, am fost sa duc de pomana, i-am facut lui Darius de 6 luni, eu mereu las acolo si banuti pt fetite...cat am..
De data aceasta am stat foarte prost cu banii...si pt acatiste mai aveam doar 30 ron...mi-au spus ca mai trebuie...am spus ca nu am....si s-a uitat la geanta...m-am uitat la geanta...si am spus ca nu mai am...mi-a fost rusine, dar daca nu mai aveam bani???
...eu am plecat de acolo cu un gust amar...pt ca am last doar 30 ron...mi-a zis..."lasati, citim mai putin de data asta"

...va rog sa ma iertati, poate ar trebui sa fiu mai buna...sa trec peste, de fapt am trecut peste....numai ca am ramas cu un gust foarte amar...nu mai inteleg ce inseamna pomana pt unii....
Nu stiu, poate a fost maicuta intr-o pasa foaret proasta...sper sa fi fost asa...
Va rog sa nu va suparati pt ec am scris! Nu fabulez!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor 
Multa sanatate Ane-Maria si lui Alin
Ma bucur ca v-ati mobilizat pentru fetite. Pe mine sper ca o sa ma iertati, eu imi indrept toate eforturile pe care le pot face, si care din pacate sunt putine, catre copilasii de la noi din parohie. Sambata am adus 2 in Iasi si ne-am plimbat cu ei, i-am cazat la soacra mea, iar sambata asta speram sa mai aducem 2. Anul trecut am adus vreo 20 intr-o excursie, dar din pacate nu ne mai permitem.
Eu va pup pe toate si fie ca bunul Dumnezeu sa va rasplateasca fiecareia binele pe care il faceti acolo unde puteti.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
13+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
deeva73 spune:
Buna dimineata,
Am lipsit la sfarsit de saptamana si acum am aflat de Alin. Ma rog si eu in continuare pentru Ana Maria si Alin
.
Sper sa avem o saptamana cu vesti mai bune.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.