Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da fetelor ... chiar bune incurajarile voastre ...

e drept ca tre sa fim optimiste si puternice ...

pana la urma a fost greu cei 5 ani cat am asteptat minunea de fata ... acum ca o avem ne va intari Dumnezeu sa avem putere sa o si crestem asa cum putem noi mai bine ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia sa stii ca si la mine tot 10-15 minute a inceput sa manance dar i-am facut proba suptului si se pare ca papa bine, cred ca au crescut si trag mai mult , de-aia nu mai au nevoie sa stea mult la san. Sa nu ii dai completare ptr ca bebe se satura sigur.
Eu l-am imbracat in oras azi in body, un body din ala cu maneci si picioare de stat in casa, inca unul la fel dar dintr-un material ca de fleice si deasupra un hanorac. Pe la umbra l-am acoperit cu paturica dar la soare in dezveleam.Aaa si bineinteles caciulita.

Uff Cami, multa sanatate

Irina , cred ca sunt de acord cu Dark, asa as face si eu.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cate grade sunt acum in Romania?

Eu pe la 18-20 de grade il imbrac cu body cu maneca scurta si pantalon+ bluza, mai ales dc bate vantul cum e la noi perioada asta. Ceva de genul acesta:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07

De la 23-24 de grade in sus, pantaloni scurti si tricou, ca aici:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3354875258/

In casa acum il tin in body cu maneca scurta, se incinge saracu' copil...avem cam 23 de grade. Noaptea ii dau salopeta cu totul si paturica subtire din bumbac, dar el de obicei se dezveleste.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Este f inselator Iry .La noi uneroi la soare te coci si apoi in 10 min ti-a trantit un vant rece si un norisor de numa numa...e chiar greu sa nimeresti exact ce si cum.Eu crede-ma am simtit nevoia azi sa ma consult cu dr mele inainte sa ies cu el afara.Sunt si mai sperioasa da' eram cam in nebuloasa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Irina dc ar vedea mamicile din romania copii cum sunt imbracati aici, cred ca ar face atac de inima.

Foarte, foarte dezbracati, de la 16-17 grade doar in niste salopetele subtiri, caciula, iti jur ca nu am vazut niciodata in capul vreunui copil (chiar si la temperaturi mai mici de 15 grade), doar imigrantii isi infofolesc copii, pe astia ii recunosc imediat.

E una la noi in complex care isi pune fularul si caciula si atunci cand sunt afara 16-17 grade.

Cred ca depinde si cum il obisnuiesti, un copil cocolosit, imbracat gros tot timpul transpirat, incalzit...cred ca e mult mai sensibil decat unul imbracat normal. Ma rog, asta e strict parerea mea, stiu ca in Ro e frica aia irationala de "curent" si de urmarile lui, astia aici nici macar nu stiu ce e ala curent.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

buna fetele!!!
hai ca am intrat si eu astazi sa fac prezenta
am avut parte de o zi tareee frumoasa si cu mult soare
de dimineata dupa ce am facut un pic de curatenie, am hotarat sa mergem la iarba verde ... asa ca facut bagajele si pe la 10 jumate am plecat, cu toti la gradina la socrii mei la un gratarel
bebe cand a dat de aer curat a si adormit ... i-a placut tare mult sa stea la soare, parca nici de mancare nu mai avea chef, in schimb a dormit tare bine
am ajuns acasa pe la 18:30. a fost o zi tare placuta ...
nici eu nu l-am imbracat gros pe bb: a avut un body, un costumas si o caciulita (care tare il enerveaza ... nu suporta de loc caciulita, daca ar fi dupa el cred ca ar arunca-o, :))
sper sa fie bine copilu si sa nu pateasca nimic!!!
de cand am ajuns acasa am papat si acum stam cu ochii mari la carusel
sper sa doarma la noapte, ca tare mi-e teama ca dupa atata somn sa nu avem o noapte alba
chiar mi-a prins bine iesirea asta dupa atata timp ...
va pupicesc pe toate si sper sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

Azi am lasat-o pe Daria afara, in carucior, la soare, pana am facut curat. Si da, am infofolit-o, nu zic cum era imbracata, ca imi dati in cap...

IRINA, intrebare: ce sa ma fac eu cu copila asta a mea, ca mereu are manutele si talpitele reci? In casa, adica. Unde e imbracata cu body si salopetica. Chiar si daca are ciorapei lungi pe dedesubt, tot reci ii sunt. Afara, cand are cate trei randuri de haine, ii sunt calde, cum venim in casa si o trec la costumatia de indoors, e rece, noaptea, cand o iau din patut sa o pun la san, e de-a dreptul inghetata, daca ma atinge pe piele cu manutele, sar in sus... Ea nu pare sa aiba probleme, nu-i pasa, dar mie... In plus, pielea de pe manutele ei e... pigmentata sau cum sa zic, vinetie, asa, nu tot timpul, dar... Arata ca un fel de octogoane legate prin firicele vinetii... Sper ca intelegi...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Care e de fapt scopul infofolirii copiilor, chiar si atunci cand noua ne este cald? Nu credeti ca si lor le e cald si se simt inconfortabil, incalziti si transpirati.

De racit din cauza frigului nu prea cred, pt ca banala "raceala" este de fapt o infectie virala a tractului respirator superior si este produsa de virusi, oameni buni, de virusi!
Sezonul rece/ frigul in sine nu produce raceli, aceasta afectiune este des intalnita si coincide cu sezonul rece pt ca in sezonul rece oamenii stau in spatii inchise, si se favorizeaza contaminarea cu virusi.

Nu faptul ca mi-e frig ma face sa racesc si faptul ca dau mana cu un om bolnav si dupa aia nu ma spal pe maini sau imi stranuta ala in fata.
Degeaba ii pun eu doua caciuli in casa, dc vine vecinu de la patru racit si stranuta pe fata copilului.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, manutele si piciorusele la bebei pot sa fie reci... important ca ceafa sa-i fie calda.

Miere, asa-i, ai dreptate cu racelile si incotosmanatul copiilor.

Fetelor, eu tare pe tata lui bebe al meu. Azi dupa-masa a iesit cu bebe 2 ore la plimbare sa pot sa ma odihnesc un pic... asa ca am facut un nani buuun iar acum ne punem amandoi sa ne uitam la Stapanul Inelelor partea 1 (cat ne-o lasa ala micu hi-hi).

Edit sa mentionez ca acu vreo 2 saptamani am avut si noi o mica discutie apropo de bebe, parinti odihniti si "involvmentul" fiecaruia in activitatile casei...si uite ca omu' a inteles. Comunicarea muuulte aduce (asta si vorba dulce, of course )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Eu i-am raspuns lui Selene dar scriu si aici docum primit de la dr mea:
Nou-n#259;scu#355;ii între 3 #351;i 5 kg nu mai au nevoie, de obicei, s#259; fie înc#259;lzi#355;i din exterior #351;i se simt bine într-o camer#259; cu T0 = 200C. Dup#259; ce trec de 5 kg, sist. de termoreglare al sugarilor func#355;ioneaz#259; deja eficient, iar ei au un strat de #355;. adipos suficient sa-#351;i poat#259; men#355;ine constant#259; temp. corporal#259;. Ca urmare, camera unde dorm poate avea o temp. cuprins#259; între 15 #351;i 180C. Un copil normal î#351;i regleaz#259; temp. corpului la fel de bine ca un adult, atâta vreme cât nu este înfofolit cu prea multe straturi de haine care s#259; nu-i mai permit#259; mecanismului lui de termoreglare s#259; func#355;ioneze corespunz#259;tor.
În general, îmbr#259;ca#355;i copilul ceva mai sub#355;ire decât considera#355;i necesar la prima vedere, apoi urm#259;ri#355;i comportamentul s#259;u. Nu încerca#355;i s#259;-l îmbr#259;ca#355;i atât de gros încât s#259; aib#259; mâinile calde, deoarece majoritatea copiilor au mâinile reci, chiar dac#259; sunt îmbr#259;ca#355;i suficient de gros. Testa#355;i temp. picioarelor, gâtului., bra#355;elor sau a spatelui. Cel mai bun ghid este, îns#259;, culoarea fe#355;ei. Copiilor c#259;rora le este frig le dispare culoarea din obraji #351;i, uneori, încep s#259; se agite. (Dr. Benjamin Spock, 1994).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput