Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Laura, mie mi-a spus verisoara mea (doct)ca nu e buna carnea de porc inca pentru ca stomacelul lor nu produce destule enzime pt a o digera, si e foarte grea.La fel mi-a spus si despre fasolea uscata.
Varza eu ii dau de multa vreme piciului, ii fac supica si ii place foarte mult si nu am avut probleme absolut deloc.
De ciuperci nu stiu nimic

Lala20, de otet nu stiu nimic, sorry, da eu cred ca i-as da.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Lala20, eu pun la salata copiilor un pic de zeama de lamaie.

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramo multu de raspun ...la fel si ana....deci ma hotarasc maine de dim ori pun un pic de otet ori lamaie...cum de nu m-am gandit...?
fetele si fugim la baita,revin dupa ce o pun pe Bia la somn

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Benji al meu a devenit in ultimele zile mare fan DC, de cand a descoperit in antet ratustele. Ieri dupa ce le-am admirat mai indelung, dupa o vreme se duce la lada cu jucarii si a inceput sa scotoceasca dupa ratele (te-te) lui si apoi vroia sa vada daca nu sunt si la baie unele.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Aaaaaaaaaaaaa, Benji aseara a gustat carne de porc. Macra, slaba dar totusi porc. Papase de-ale lui dar l-am pus in scaun sa stea cu noi la masa. Meniul nostru (german): varza acra, cu rulada de piept de porc si puree de cartofi. Cartofi nu a vrut si tot arata "ih-ih" spre farfuria mea. Varza era exclusa asa ca a ramas carnea de porc. Si a primit cateva bucatele. Azi noapte la 3 s-a trezit si primul meu cand a fost ca il doare burtica de la carnea de porc. L-am luat in pat dupa 20 min cand nu a adormit si incepea sa povesteasca si sa se suie pe taica-su i-am dat lapte pus in patut si pe la 4 dormea.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa vad daca a nascut Dana, dar vad ca tot cu bebe la purtator e, sa speram ca pana Miercuri va vrea sa iasa. Doamne Ajuta! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

gattasalvaje si Ioana mai suspina in somn, cred ca vizeaza urat.
Eliza am vazut si eu "ratusca" ta, tare draguta e.

Azi a inceput si Ioana sa isi dea drumul la mers, a facut cateva ture prin hol (e mare fata de camere), aici e filmuletul, iar in continuare cateva poze.

Ma chinui de la 19:30 sa scriu mesajul, la 20 s-a trezit buburuza pt laptic, vad ca s-a culcat iar (doarme de la 18:30, de cand am venit de-afara), e obosita la cate ture a facut.., iar azi a m dormit 2 reprize :prima 1 h jum, iar a doua 1 h.

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Va servesc cu o , ceai sau ce doriti!

DANA tu tot cu bebe esti? sau ai nascut? Da-ne o veste buna, ca Darius a fost cuminte si a vrut sa te cunoasca.

Ce ati patit toate, nimeni nu e pe DC? E prea dimineata, sau din cauza ca s-a schimbat ora?

Eu sunt fresh, cu toate ca Ioana s-a culcat la 18:30 cu o trezire la 20 (pt laptic) si atat, dimineata s-a trezit la 9 (tot pt laptic), iar acum la 10 s-a culcat iar.. deci pot in liniste sa stau pe forum, dar nu am cu cine sa vb..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Sunt si eu in trecere, azi am fost matinala, noroc cu ora :)Ce boierie Alina-ct, cuminitica foc Ioana :) Laura nu se lasa dusa inainte de 22.30.Am vazut filmuletul cu Emma, ce dulce e ratzusca mica :)). Noi, adica eu, n-am mai reusit sa intram deloc pe aici , am avut o groaza de alergat :( dar recuperez eu saptamana viitoare. Despre ciuperci, dr. noastra a zis dupa 2 ani si nu i-am dat dar nasha Laurei, care e pediatru, ii da fetitei lor in mod curent de pe la 1 an si nu patit nimic. In general le face la cuptor, cu cascaval.O sa ma duc sa vad ce mai gatiti clopoteilor, daca a mai aparut ceva, sa ma mai inspir si eu. Laura daca ar putea ar manca doar peste la cuptor cu piure. Si iaurt, noua ei pasiune. Mai prost cu legumele in ultimul timp.A, inteleg ca Darius inca nu a venit, cred ca mamica si fratiorii lui abia asteapta.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Neatza, acus servim cafeaua
DANA

Mergi la inceput