*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (37)*
Raspunsuri - Pagina 16
Mirtha spune:
Iaurt de la Nestle cu banane
Bebe Yogo. Acum i-am luat de la Humana 3 tipuri - in Real oferta de la Humana era mai bogata. Iaurtul este un soi de gustarica pe la ora 17.
Mdaaa si noua ne cade parul dar pe undeva pe la spate . Are zone intregi care au rams golase. Sunt tare curioasa cam ce fel de par va avea - drept , ondulat , negru sau castaniu ?
Incerc sa retrimit poza. Era cu toncanici - Eva la san.
Daca ma prind cum sa pun lacatel la poze o postez si in webshots.![]()
(
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha dulce foc Eva cand sta in poponet! Taaare scumpi sunt cand adorm la masa!![]() Ce iaurtel papa acolo?Mai si are o freza de ma da pe spate. Noi suntem la stadiul de pufulet...repetam "freza" pe care a avut-o si David...deci par nu pup pana pe la vreo 2 ani si ceva..Spuneai ca mi-ai trimis ceva pe mess...n-am primit nimic ![]()
pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Annemarie06 spune:
Buna mamici de cozonacei mai mici si mai mari!
Am fost si noi la oftalmolog si joi suntem programati la spital pentru desfundarea canalului lacrimal. Am ceva emotii dar incerc sa ma incurajez singura si sa sper ca totul va fi bine. miki01 ti-am dat un mail. Poate imi poti raspunde la el.
Si eu sunt de acord cu Mirtha ca fiecare copil are propriul sau ritm de crestere si dezvoltare. Ana-Maria a inceput sa zica tata, mama, baba, bubu inca de la 4 luni si ma asteptam sa inceapa sa vorbeasca destul de repede. Dar pe la 2 ani a inceput sa spuna cateva cuvinte si pe la 2 ani si 2 luni a inceput sa vorbeasca mai bine ca sa o putem intelege si noi. Acum, la 2 ani si 7 luni stie tot alfabetul si leaga cuvintele usoare, numara crescator si descrescator si ne face capul calendar
. Si cand imi aduc aminte cat eram de disperata ca sunt copii de varsta ei care vorbesc si ea nu, imi vine sa rad
. Asa ca nu trebuie sa comparati copilul cu ceilalti nici la greutate, inaltime etc.
Va pupam!
malinas spune:
buna,
am fost si noi ieri 6 ceasuri la cumparaturi, cu soricutul dupa noi, extrem de comunicaiv si vesel,l-a agatat si giugiulit toata lumea pe unde-l prindea, spre disperarea mea.
Azi am stat afara 4,5 ceasuri, ne-am plimbat si am papat la aer, in politehnica, printre intelectuali
.Super bine.Frumoasa vreme, mai vrem.
Pt tabel raportez un kil in minus, adica 57 de kile, restul insa nesemnificativ mai mici.Dar...nu ma plang.
Mirtha, multumim de info legate de diversificare.Pe mine banana nu ma atrage momentan, fiindca David are tendinta sa se constipe.Tu i-ai dat Evei?ca stiu ca si voi aveati ceva probleme cu constipatia.Sunt curioasa cum a reactionat.
M-ar tenta insa sa-i dau avocado, dar vad ca se recomanda,totusi, la varsta mai mare.Voi, din experienta proprie, cum ati procedat?la ce varsta ati dat bebelusilor avocado si sub ce forma?
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
malinas spune:
am uitat sa va intreb de urzici.Sunt din belsug, sunt naturale, contin mult fier, dar nu am gasit nicaieri scris de la ce varsta se recomanda.Am sa-mi intreb si medicul, dar eram curioasa daca voi ati dat piure de urzici bebelusilor si de la ce varsta.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Azi am fost la plimbare,in Herastrau, am stat 5 ore si ne-a placut tare mult.Pentru prima data Sara a cerut papa la plimbare.Am avut de toate la noi, biberoane, laptic , termos...termosul si un biberon le-am spart cand sa plecam din parc...erau in rucsac si acesta nu era inchis, cand l-a luat sotul din carut au cazut si s-au facut praf...
Sa ma vedeti la noapte ce incalzesc apa ca bezmetica pe aragaz...adica maine dimineata.
In parc surpriza....cum ne plimbam noi, ne-am oprit sa ne intalnim cu niste prieteni si langa noi, o mamica tinerica cu o printesica in brate se uitau la noi.Am scos-o si eu pe Sara din carut sa socializam cu bebelina si mamica zice "tu nu scri pe DC?"...eu...ba da...zice "esti Ramona nu?...eu blocata zic da' tu cine esti...era Hera, scumpa de ea ce ne-a recunoscut.Mie, bebelina ei mi se parea cunoscuta dar imi era nu stiu cum sa-i spun.E o dulceata de fetita si are un zambet asa de frumos...si niste ochi albastri .

Erau f multi bebei in parc..a fost un pic mai racoare ca ieri, dar frumos pt. plimbare.
Abia astept week end-ul viitor sa repetam figura, adica sa iesim mai multi, in gasca.Azi am fost cu 2 baietei, unul mictitel de 1 luna jumatate si unul de 1 an si 4 luni.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
miki01 spune:
Ti-am raspuns! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annemarie06 Buna mamici de cozonacei mai mici si mai mari! Am fost si noi la oftalmolog si joi suntem programati la spital pentru desfundarea canalului lacrimal. Am ceva emotii dar incerc sa ma incurajez singura si sa sper ca totul va fi bine. miki01 ti-am dat un mail. Poate imi poti raspunde la el. Si eu sunt de acord cu Mirtha ca fiecare copil are propriul sau ritm de crestere si dezvoltare. Ana-Maria a inceput sa zica tata, mama, baba, bubu inca de la 4 luni si ma asteptam sa inceapa sa vorbeasca destul de repede. Dar pe la 2 ani a inceput sa spuna cateva cuvinte si pe la 2 ani si 2 luni a inceput sa vorbeasca mai bine ca sa o putem intelege si noi. Acum, la 2 ani si 7 luni stie tot alfabetul si leaga cuvintele usoare, numara crescator si descrescator si ne face capul calendar Va pupam! Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2008) www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze noi
Povestea puiului nostru
anes spune:
| citat din mesajul lui criss703 Anes da am vazut ca nu mai ai optiunea de upload , in schimb ai o iconita rosie cu o tigaie sfaraind !!...adica te-ai ars?? ..cred ca tre sa-ti faci alt cont ![]() |
Criss, mama, unde am iconita cu tigaia sfaraint??? Nu vad nik!
O fi full contul? Da` nici sa sterg nu mai am optiune!
Cum puii mei sa fac? Imi deschid alt cont?Ma intreb de ce ti-a spus sa intrerupi diversificarea? Pt. ca s-a constipat? Dar sunt si alte alimente - supa se legume in speta! Mai ales ca bombonica ta nu ia prea bine in greutate...eu zic sa nu intrerupi.
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
Mirtha spune:
Pina azi am folosit doar iaurt de /cu banane .
Azi dimineata am servit 1/2 banana coapta.
Probabil riscul de constipatie exista datorita continutului bogat in fier al bananei. Din cite am citit inteleg totusi ca de fapt banana regularizeza tranzitul indiferent de directia de care vorbim.
Dar te anunt daca voi constata ceva reactie gen constipare la Eva.
Voi da si avocado dupa ce implinim 6 luni.
| citat din mesajul lui malinas buna, Mirtha, multumim de info legate de diversificare.Pe mine banana nu ma atrage momentan, fiindca David are tendinta sa se constipe.Tu i-ai dat Evei?ca stiu ca si voi aveati ceva probleme cu constipatia.Sunt curioasa cum a reactionat. M-ar tenta insa sa-i dau avocado, dar vad ca se recomanda,totusi, la varsta mai mare.Voi, din experienta proprie, cum ati procedat?la ce varsta ati dat bebelusilor avocado si sub ce forma? Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anes spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Pentru fetele care au probleme cu lactatia sau care nu au dar vor sa si-o mentina sau sa o stimuleze. Folosesc de vreo 3 zile ceai de firma Teekanne pentru mama si copil - Breastfeedind Tea mother & child (l-am trimis pe soata la cumparaturi si a cumparat primul produs ce i-a iesit in fata ochilor despre stimularea lactatiei ![]() |
Si eu tot dintr-acesta folosesc. Nu imi da laptele pe afara (am bagat si completare), dar este ok, inclusiv gustul.
Edit: si nu contine menta, ca pe mine asta ma constipa!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
Mirtha spune:
Da voi da si urzci la inceput frecate cu celelelte legume , apoi cu brinza lactica iar mai tirziu - dupa 17.04. - sper sa mai gasesc si atunci - frecate cu un sfert de galbenus de ou. Tot pt. fier. Laptele de mama e usor carentat in fe. In mod similar voi proceda cu spanacul. E indicat ca laxativ usor.
| citat din mesajul lui malinas am uitat sa va intreb de urzici.Sunt din belsug, sunt naturale, contin mult fier, dar nu am gasit nicaieri scris de la ce varsta se recomanda.Am sa-mi intreb si medicul, dar eram curioasa daca voi ati dat piure de urzici bebelusilor si de la ce varsta. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Alina
mama de

Taaare scumpi sunt cand adorm la masa!

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1