*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (234)
Raspunsuri - Pagina 17
nicol_conte spune:
Ralu am vazut poze de la motul lui Sabin
. Mi-a placut mult tortul cum arata in forma de 1, cred ca a fost delicios
.
Despre casa ce sa mai zic?...M-ai dat pe spate,imi place ca este foarte spatioasa, camera si baia Brianei arata super, ce sa mai..cand faci o casa de la 0 le aranjezi pe toate dupa placul tau. Felicitari si sa locuiti fericiti in ea pana la adanci batraneti(presupun ca nu mai vreti sa faceti alta
, poate la copii..)
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:

La multi ani fericiti,LUCA-BUBU!!!
Sa va traiasca feciorul,Cami!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:

La multi ani fericiti:
BIANCA

DARIA 

VICTOR
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
Gecko, e fara loz din intamplare. Mobila a fost luata acum 3 ani si era singura mai draguta pt copii la vremea aia, iar baia "am inghitit-o" fortat odata cu casa, ca am luat-o la cheie. Bine... intamplarea fericita face ca Briana sa fie si in "perioada bleo" ca s-o fi saturat saraca de cat loz i-am administrat pana acum. Iar cu scarile intradevar e o problema mai ales ca ce am vazut ca e pe piata ca sisteme de siguranta nu prea se potriveste cu ce imi trebuie mie. Momentan stam cu ochii pe el tot timpul.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:
La multi ani Luca,Bianca, Daria si Victor, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Deci dupa masa nu vine nimeni in IOR?...noi mergem oricum, e cel mai convenabil ptr noi..
Iubirea mea,
luny spune:
Am vazut Sabin la mot, tare scump e!!
iar casa arata foarte fain, s-o stapaniti sanatosi!!
Iubirea mea,
clauclau spune:
LA MULTI ANI LUCA-BUBU, BIANCA, DARIA, VICTOR, SA CRESTETI MARI, FRUMOASI, SANATOSI SI NOROCOSI!

.
Am fost in IOR, nu m-am intalnit cu nimeni, m-am uitat putin prin jur dupa vreo randunica dar era asa de aglomerat ca n-aveam cum sa ne gasim chiar da ar fi fost! Cred...
A fost super, iar Rebecca a rezistat minunat, iar nu a mai dormit de dimineata acasa si la 11 am iesit, dar nu a dormit nici afara, am fost si la leagane, ne-am plimbat si cu carucuiorul si prin iarba la picior, si cu mingea! Draga mea iubita a si cazut, i-a scapat lui tacso din mana si si-a spart putin buzita, dar i-a trecut repede si apoi a luat-o la goana prin iarba. La 13 am venit acasa , a papat tot castronelul de legume cu pui, i-am adiministrat si 200 ml de laptic si acum doarme dusa!
Sunt curioasa cat va dormi, era treaza de la 7.30! Dar nu a marait deloc, a fost super intelegatoare azi ca si ieri!

Luny, daca ajungem si pe la 16-16.30 stiu unde va gasesc...nu stiu cat o sa doarma Rebe! Sa vedem...eu as mai iesi o tura ca este superb afara.
Merg acum sa vad pozele Ralucai, abia astept!
Aaaaaaa, sa va zic, Rebe a dormit de aseara de la 21.30 pana la 3.30 azi noapte neintoarsa...a papat un bibe si s-a culcat la loc pana azi dimineata!
Eeeeeeee, ce ziceti de asta????

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Oauuuu Ralu, este superba casa!!!!!

, S-o stapaniti sanatosi, este spatioasa si frumoasa, mare, mare realizare!
Eu nici macar nu visez la o casa, macar un apartament cu 3-4 camere as vrea! Dar mai dureaza vreo 2 ani pana sa reusim sa facem mutarea urmatoare...
Iar Sabin la mot a fost super!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
am uitat sa va pove...Mufa s-a trezit azi la ....5!!

..s-a tzatzit pana la 7,30 apoi a mai atipit cate 10 min..si tot asa pana la 9,30...simteam c-o iau razna, iar intepenita de coste, ceafa, spate..
Clau, noi avem niste coaste de miel la cuptor care nu se mai fac odata!
terminam cu ele
si apoi iesim, pe la 4 cred ca suntem acolo, sper sa ne gasim in cazul in care iesiti, in aglomeratia aia...cred ca ne vom si plimba prin parc putin oricum.
Iubirea mea,