Poznasi smecherasi de mai-iunie2004 (8)- LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Iulia P. spune:
Maria, felicitari pentru baietel. Este tare bine cu doi baietei...
Ioana, am vazut ca Sara are ochisorii albastri. Cu cine seamana? Vad ca este un adevarat trend cu copilasii no. 2 cu ochii albastri.
Nico, lui Bia sa-i placa noua gradinita si sa se adapteze usor.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo
laureta spune:
La multi ani STEFAN!
Dana intra te rog sa ne spui ce mai face Stefanel
Io normal ca vreau parcul Titan-IOR
Fetili nu vine ciclonu, ziua 48, cred ca am o maaare dereglare. ce se ia pt a veni ciclu?
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Bebe Beca spune:
laureta, parca vitamina K? Dar nu sunt sigura... Oare nu e cu ochisori?
Iulia, ar avea de unde sa ia ochii deschisi. Andrei ii are verzi si neamurile mele din ramura mamei au toti ochi albastri sau verzi...
Petrecerea rebecai a fost reusita, copii s-au bucurat tare mult de magician si apoi joaca si certuri cat cuprinde. Iar noi cei mari ne-am amuzat cu o consola wii, cu povesti, cu pizza...
Na ca s-a trezit Sara... parca ma simte cand fac altceva decat sa stau dupa fundul ei.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Laurina spune:
Buna fetele
La Multi Ani!!! pentru Constantin si Elena!!!
La Multi Ani Eric!!!
La Multi Ani Stefan! Danaa ce mai faceti voi? Totul este bine sper asteptam vesti despre voi
multi pupici
anacami spune:
Buna!
Eric de Oana_mm
Stefan de DanaA
Horia de Mihaiuta
George de Sandra20
Sebi de Elle_seb
Alexandra Bianca de tnicoleta
Nicoleta, sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
La fel tuturor mamicilor, sa se bucure la maxim de puiuti!
Noi i-am facut petrecerea ieri, am avut 22 copii , agitatie maxima! dupa 2 ore (din cele 3 disponibile la locul de joaca) erau deja epuizati...Asta a fost de la 10 la 13, iar dupa 16 am continuat petrecerea la o alta fetita, nascuta pe 24...
Nu am reusit sa ma uit pe poze, sunt franta (cam mai tot timpul in ultima perioada), sa vad cand reusesc sa fac o selectie sa va arat cat au mai crescut copilasii mei...
Va pupam pe toti!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
tuturor celor ce poarta numele Sf. Constantin si Elena, prichindei, parinti sau bunici!!!
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Sebi de Elle_seb Sa cresti mare sanatos si voios.
Buna fetele.
Hai deti sa stabilim intalnirea. Soscramea vrea sa ma tarasca sambata la un parastas si n-am nici un chef. Da cu un motiv asa buna nu se supara pe mine.
Deci, haideti sa stabilim:
1. Parcul. Au fost 3 propuneri: Carol, Izvor si Titan-IOR
2. Ziua: 30 mai. Daca vreati o mai amnam cu doua saptamani pt ca pe 6 iunie ara Ioana botezul Sarei.
3. Cel mai important ORA. Eu propun sa fie dupamiaza dupa ora 17.00. Atunci incepe sa se racoreasca, copii sunt mancati si o gustare in parc o pot lua linistiti.
_
Edit: am corectat data
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Nico, 30 mai sau 30 iunie???
eu nu stiu daca putem veni,desi mi-ar placea f. mult, depindem f. mult de tati si bunici, nu pot ramane doar cu el in Bucuresti
Ca idee, parcul IOR este f. potrivit pentru copilasi, are o multime de locuri de joaca, pentru toate grupele de varsta,este curat si ingrijit
Mie imi convine si Tineretului, dar nu este cine stie ce dotat dpdv locuri de joaca..Inca o data, nu planificati functie de noi,nu stim daca putem veni
Irinusha spune:
La multi ani Bia Ciocarlia!!!!
Sa cresti mare si sanatosa, sa ramai o harnicuta dulce, sa fii norocoasa si iubita ... si (ca s-o bucur si pe "mamica ta de fier" ;)) devreme acasa!
Petrecere faina si multe, multe jucarii!
Eric!
Horia!
George!
Sebi!
La multi ani Stefa!!!! Sa cresti mare si sanatos!!!!
Dana, voi ce mai faceti? ´Totul ok la voi?
La multi ani de Elena si Constantin!
Pupici unei Amy Elena!
Cami, de abia astept pozele!
Iulia, bine ati revenit! Vreau poze!!!
Si cu intarziere multa, dar din suflet: "La multi ani!!!", sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Voi m-ati innebunit cu intalnirea asta ...
Sanatate mamici si pitici! O saptamana faina!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro
tnicoleta spune:
Cami, scuze am vrut sa scriu 30 mai. Am scris in viteza. o sa zic si de ce.
Irinusha Multumesc de urare.
Deci, revin. Caci am fost la gradi sa fac poze sarbatoritei. Dar sa incep povestea cu sfarsitul de saptamana pentru sa e foarte important. Asadar, nebunia a inceput de vineri seara cand sotul, dornic de o relaxare s-a dus la peste, iar eu dupa ce a plecat, am primit telefon de la tipografie ca sunt probleme cu revista si a trebuit sa ma intorc la serviciu. Pe Bia am lasat-o cu niste prieteni ca sa nu o mai iau cu mine.
Sambata aveam programete cumparaturile pentru petrecere iar sotul, mort-copt, a venit cu mine ca sa scape de scandal, desi ii picau ochii in gura de somn dupa partida de pescuit de noapte. Bineinteles pe Bia am lasat-o tot prietenii, mai toata ziua, iar eu dupa cumparaturi a trebuit sa pregatesc si papica.
Duminica Bia s-a trezit foarte vesela si ne anunta sa o sa aiba o precere "ca la nunta cu distractie la maxim". Din pacate nu a fost chiar asa. Bia a plans mai toata ziua si a fost trista. Eu nu am apucat sa stau destul cu invitatii si nici nu am apucat sa distez copii asa cum mi-am propus. Sotul in afara de gratar nu m-a ajutat cu nimic, ba si-a mai gasit si ceva de lucru pe la masini. M-am suparat si foarte tare pe el ca a umblat cu camera video si era descarcata iar incarcatorul nu era la locul lui in gentuta. Asa ca poze sau alteva de la petrecere nu am si sunt foarte suparata pe el.
Ma bucur in schimb ca Bia a primit cadou un ponei (de jucarie) pe care il dorea foarte mult. Am vorbit cu soramea sa il ia, si trotineta de la noi de care e foarte incantata. De dimineata am plecat cu trotineta la gradi.
Am serbat-o si la gradi cu multe capsune, nu avem voie cu tort, si am cerut voie educatoarei sa ma intorc sa ii fac poze. asa ca am luat camera foto de la redactie si m-am intors. Si sa va spun si povestea de la gradi.
Mai intai si-a ales Bia ingerasul pazitor, soarele si luna. Dupa costumatie s-a spus si povestea, care suna cam asa:
"A fost odata in gradina raiului un copilas care avea un inger pazitor. Si intr-o zi cand se juca cu mingea, aceasta a ajuns langa un gard. S-a dus copilul sa o ia de acolo si cand s-a uitat prin gard a vazut, departe-departe, Pamantul. Atunci i-a spus ingerului pazitor ca el vrea sa mearga pe Pamant si sa traiasca acolo. Ingerul a fost de acord dar i-a spus ca odata ajuns pe Pamant nu il va mai putea vedea ca si pana acum, dar el va veghea mereu asupra lui. Si au inceput calatoria spre Pamant. In drumul lor au trecut pe langa multe stele care i-au daruit stralucire, pe langa soare, care i-a dauit caldura sufleteasca, pe langa luna, care i-a dauti puterea de a iubi si pe langa curcubeu, care i-a daruit puterea de a fi vesel. Ajunsi pe Pamant copilul s-a intalnit intr-o poienita cu mama lui si aceasta i-a pus numele Bianca. A luat copilul si l-a dus acasa unde avea pregatit tot ce ii trebuia unui copilasi. Si asa copilasul si-a inceput viata pe pamant. Si cand a implinit copilasul un an a invatat sa mearga (iar doama a aprins o lumanare). Cand a implinit 2 ani copilul stia sa vorbeasca (iar doama a aprins a doua lumanare). Cand a implinit 3 ani copilul stia ca se joace si sa comunice cu cei din jur (iar doama a aprins a treia lumanare). La 4 ani copilul si-a serbat ziua la gradinita (iar doama a aprins a patra lumanare). Si la 5 ani copilul isi serbeaza din nou ziua la gradinita (iar doama a aprins a cincea lumanare). Apoi Bianca a primit un cadou un pitic, din partea educatoarei si din partea copiilor un album cu desene facut de ei pentru ea." I-au cantat LA MULTI ANI! si apoi s-au servit capsunele.
Pupici si va doresc o saptamana buna.
Ma duc sa pun pozele.
_
Edit: Pozele: la semnatura Bia Ciocarlia in albumul "Bia 5 ani"
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)