Poznasi smecherasi de mai-iunie2004 (8)- LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana Distractia e la maxim la tara. Cand e doar ea ajuta prin gospodarie, mai ales la hranitul animalelor, cand sunt si ceilalti zburda prin toata curtea si pe ulita. Nu le stau picioarele deloc.

Laureta Eu cand o vad pe Bia ca nu da semne sa se aseze la masa, ma fac ca uit sa ii pun si ei sau ii spun din prima ca nu imi ajunge mancarea si pentru ea. Au, ca asa minciuna spun mai rar. Da scopul conteaza. E prima care se aseaza la masa sa manance. Sau sar peste masa intentionat (aproape 6-7 ore intre mese) si atunci manaca foarte bine. Si nu conteaza ce, important este sa fie mancare.
Aseara de ex. am ajuns tarziu acasa si pentru ca intre gustarea de la gradi si cina s-au scurs 4 ore si gustarea cred ca nu a mancat-o pt ca au avut fructe, am mancat aseara 2 farfurii de ciorbita.

Am si eu o intrebare? Cam ce le luati cadou de ziua lor. Eu vreau sa ii cumpar trotineta. Si daca nu gasim la tara cercelusul pierdut, trebuie sa ii iau si o pereche de cercei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

LA MULTI ANI PETRU ALEXANDRU

ieri am fost la doctor si mia spus ca pana nui fac din nou USG nu poate sa-mi spuna daca imi pune pessar sau nu, pe 25 ma duc la USG iar pe 26 iar am vizita la el, atunci voi afla. la nunta nu ma duc, mia interzis sa fac asa drumuri lungi chiar si 100 de km. In primul rand centura de siguranta, fara ea eu nu plec la drum, cand am avut accident mia salvat viata, iar in al doilea rand "drumurile bune" care provoaca ca sari mai tot timpul, iar in al treila rand sotul a spus ca daca voi merge la nunta ca asa vreau eu, si mi se intampla ceva am sa-mi faca bagajul si ma va trimite la ei, ca inseamna ca ei sunt mai importanti. Deci de ales am, copilul este cel mai important acum. Doctorul a vazut ultimul USG si a confirmat ca este baiat.
Julia dabea asteapta sa iasa fratiorul din burtic. Sambata pe 16 este invitata la o onomastica, eu nu cred ca ii vom face anul acesta. Eu nu pot face planuri, nu stiu cum va fi mai departe. Cam atat pe la noi.

Cum va simtiti mamici cu burtici? Sper ca voi sa nu aveti probleme. Va doresc din toata inima o sarcina cat mai usoara si la burtici.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + 24+ sap.
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI PETRU!!! Maria sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!!! Ce face burtica:)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am intrat si eu sa spun LA MULTI ANI din tot sufletul sarbatoritilor de pana acum, cu putina intarziere.

LA MULTI ANI Sebi, Amalia, Louisa, Stefan, Lia, Dragos, Cris, Raducu, Petru!

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aduceti numai bucurii parintilor iar viata sa va fie o continua sarbatoare!

Noi suntem foarte ocupati. Ne-am luat o casa acum 2 saptamani si suntem in plin proces de renovare. Asa ca seara pic franta.
Multa sanatate la toti piticii bolnaviori, sarcina usoara gravidutelor si numai bucurii!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Cosmin Alexandru

Alus Sanatate si bb linistit. Mult nu mai este si e important sa ai grija de tine. Juliei.

Carmen sdere placuta in noua casa. Spor la renovat si lui Eric.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Fetelor multumesc pentru urarile pentru Alex! L-am pupat de l-am albit ieri si a fost un rasfatat fara pereche (oricum era rasfatat ca de 3 saptamani sta doar acasa si se invatase centrul universului - acum ca s-a facut bine l-am expediat inapoi la gradinita)
Laurina: burtica mea cred ca e bine. S-a mai marit un pic (nu stiu cu ce) In rest, nu tu greturi, nu tu kg, nu nimic. Doar obosesc mult mai repede si ma doare spatele. Miercuri ma duc la ecograf si sper sa aflu mai multe.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La multi ani tuturor copilasilor cu ocazia implinirii varstei de 5 ani, sa fi ti sanatosi, destepti si frumosi si cu muuuuult noroc in viata.
pentru toti sarbatoritii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Oooo,ce zi avem astazi, o multime de sarbatoriti!!!

In primul rand, desi cu intarziere,urez sanatate,bucurii, viata frumoasa si fericita

Petru Alexandru
Cosmin Alexandru

pentru astazi

Lara Celine
Bianca
Ingrid
Sara

Dragi mamici, sa fiti sanatoase sa va cresteti copii, iar acestia sa va aduca numai si numai bucurii si fericire!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani puisorilor![olala]

Lara Celine
Bianca
Ingrid
Sara

Ce tacute suntem Chiar n avem sa ne spunem nemek?
Voi ce cadouri luati pt copilasi? Sunt in pana de idei

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!
LARA
BIANCA
INGRID
SARA
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase

Laureta Noi am fost azi la magazinul Declaton si am puso pe Bia sa se plimbe prin magazin cu trotinete. Cele cu 2 roti nu prea isi tine echilibrul pe ea, dar pe cea cu 3 roti merge foarte bine. De ziua ei o sa ii luam una.

Mergi la inceput