Poznasi smecherasi de mai-iunie2004 (8)- LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Laurina spune:
La Multi Ani LIA!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si cel putin la fel de inteleapta ca mamica ta!
La Multi Ani Stefanut!!!
Va doresc un weekend minunat!
Fug acasa:)
pupici
acris spune:
LA MULTI ANI, LIA !!!!!!!!!
P.S Am pus poze noi la "Paste 2009"
http://family.webshots.com/album/571389501anaHnP
Irinusha spune:
Liuta!!!!
Sa cresti mare si sanatosa! O viata fericita, plina de bucurii si implinri!
Petrecere faina si multe, multe cadouri!!!
Stefan!!!
Strumfi!
Va pup fetelor ... vazut poze, comentariile maine! :) Trec la nani!!!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro
tnicoleta spune:
Buna fetele
Cris Am vazut pozele cu fete, una mai frumoasa ca alta. Amalia s-a facut tare frumoasa, tu esti o mamica cu burtica si mai frumoasa. A... si va sta tare bine intre flori.
Laureta Bia de una singura nu face prostii, da noroc ca are companie si un cap mai luminat spre ele la care nu zice NU .
Am fost ieri sa o duc pe soacramea la tara cu liota de copii in masina. Cand am plecat de acasa i-am bagat pe toti in centuri: Bia, Alex si Stefi. Pe drum Alex si Stefi s-au desfacut din cetura si erau calare pe Bia cu chiraiale la maxim. Eu vreau sa cant. Ba nu, eu. Da-mi apa, da eu vreau sa beau primul... si tot asa. Pana m-am enervat, am tras pe dreapta si i-am tantit pe bancheta, legat la loc si amenintari ca ii dau jos din masina daca mai aud o chiraiala.
Promit sa nu ii mai iau pe toti trei in masina ca vreau sa manan intreaga la cap. Cu astia ajungi la balamuc in mai putin de o zi.
o seara placuta
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Salutare!
Ne-am intors si noi. Nimic n-a fost cum am vrut in vacanta asta, am zis ca stam 3 zile si eu si copiii am ramas 8, pt ca Darius a agatat de nu stiu unde un virus oribil, care l-a tinut in pat 6 zile cu febra mare 38.5-39, am imbatranit 10 ani in intervalul asta. Am mers 3 zile consecutiv la dr, pt ca tratamentul nu dadea rezultate, pana la urma i-au pus branula si i-am facut 2 antibiotice in vena. M-am procopsit si eu cu virusul, dar la mine s-a manifestat cu tuse si raguseala mare...Ioana n-a avut nimic, din fericire, ca aia imi mai lipsea. In fine, suntem acasa, imi vine sa pup peretii si podelele. Darius a mai ramas o sapt, i-am promis la inceput ca va sta pana la 1 mai. Vreau sa am 2-3 zile de liniste, sa dorm cat mai mult si sa si mananc, pt ca am facut-o pe apucate. Nu vreau sa mai aud in viata mea un copil vaitandu-se sfasietor "mami, nu vreau sa mai am febra", "mami, vreau sa ma fac bine". Niciodata n-a fost atat de bolnav.
Bebebeca, bun venit micutei Sara! Felicitari parintilor si surioarei mai mari, aveti o frumusete de fetita! Nu m-am decis cu cine seamana, parca are cate putin din fiecare. Sa fie sanatoasa, mancacioasa, cuminte si sa aiba mult noroc!
Laureta si Madutza, mamici de fete buboase, voi v-ati vorbit cu varicela?! N-am inteles daca vreti sa povestesc mai multe despre evaluarea la psiholog sau sa va dau adresa si nr de tel. Madutza, lui i-am spus ca mergem la o doamna care o sa se joaca cu el cu niste fise, cam ca la gradinita. A fost f incantat si vrea sa mai mergem. O sa ma bata sigur la cap sa-l mai duc, asa cum ma bate sa-l mai duc la dna dr care i-a vazut ochisorii pt problema cu strabismul.
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun, am citit aseara in viteza si am uitat. Oricum, va pup pe fiecare in parte.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Iulia P. spune:
Bertha, ce necaz... Saracutul Darius! Ce rau s-a chinuit... Bine ca se simte mai bine. si multa, multa sanatate.
Noi am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru calatorie. Eu am mers ieri la cumparaturi (haine pentru mine) si nu-mi revin ce de bani am putut cheltui... Eu imi cumpar foarte rar ceva pentru mine si, desi am luat totul in reducere, am dat o caruta de bani. A, plus am fost vineri la coafor si acum am un par rosu aprins.
Fetelor, joi sa va rugati pentru mine, caci am niste emotii legate de zbor... Irinusha, parca tu spuneai de Bobby ca are frica de zbor. Ma inscriu si eu in club. Desi nu este primul meu zbor (nici pe departe), nu mai pot dormi numai gandindu-ma... Noroc ca mi-a dat doctorita niste pastilute care ar trebui sa regleze problema. Sa vedem daca functioneaza la nivelul de adrenalina din sistemul meu...
Va doresc o zi frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo
laureta spune:
Noi continuam serialul "Varicela" partea doua, Bianca de ieri la fix 14 zile s a umplut toata de bubitze. Are mai multe decat Inisa, o chinuie se freaca pe fatza
Bertha eu vreau datele psihologului poate ajung cu Inisa, am vrut de mult si sti cum este te duci cand iti ajunge cutitul la os, ca la doctor
Imi pare tare rau pt Darius, multa sanatate
Iulia cand plecati? Sa nu iti fie frica de avion, mie chiar imi place
Sunt nauca , pina acuma am avuto pe Bianca in brate zbatanduse sa doarma. O mai las un pic si ma puc so pictez pe fatza cu soltuie ca treaza nu ma lasa.
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
tnicoleta spune:
Buna fetele
Berta bine ca a trecut si se simte Darius bine. Imi pare rau sa aud ca s-a chinuit asa tare. Odihna placuta
Iulia Sa porti cu placere hainele si sa iti fie de bine noua culoare a parului. Calatorie placuta cu avionul. Mai bine ai trage un pui de somn in avion ca sa uiti ca esti printre nori.
Laureta Biecuta buboasa.
Bia a primit ieri de la gradi un gherghef. Ma rog, doar rama, si aseara nu m-a lasat pana nu i-am pus fire si s-a apucat de lucru. A facut singura 4-5 randuri si de dimineata a plecat cu el la gradi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Buna fetelor
La noi totul ok, Julia deja sanatoasa, dar saptamana aceasta mai sta acasa. Eu ma simt bine, astazi am fost la diabetolog, rezultatele sunt bune. Astazi am aflat ca deja am intrat in luna a 6-sea. Mie imi iesia ca dabea a 5-cea. Bebe se fataie mai tot timpul. Peste o saptamana trebuie sa ma duc la ginecolog, sa vedem ce spune si el. in rest la noi totul este bine.
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia + 23+ sap.
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Bertha, imi pare rau ca ati fost bolnaviori ... bine ca a scapat Ioana. Am trecut si noi printr-o viroza groaznica, te inteleg perfect! Acum ai grija de tine, sa te refaci.
Pupici puiutilor si tie!
Nico, gandeste-te ca unii au 3 copii ... mereu! ;) Nervi tari iti doresc! Si nu stiu, dar din povestirile tale, Bia mi se pare o dulcica harnicuta ... probabil ca o intarata ceilalti si asa face prostioare, dar ea de fapt e o fetita cuminte si buna. N-am dreptate?
Cris, vazut frumusete de Amy si frumusete de mamica cu burtica ... care chiar se vede bine, bine ... wow! Iti sta bine asa! :)
Sunteti bine sper!
Cami, vazut si cei doi fratiori! Si asa m-am minunat de Stefania, s-a facut asa mare ... nu-mi vine sa cred. Sebi e neschimbat, dar Stefania ... deja o domnisoara adevarata ... si frumoasa binenteles.
Iar despre nazdravanii, cred ca-i o perioada de cercetare, gen: o pocnesc pe mami si ma amuz de reactia ei. Probabil ca trebuie sa inteleaga ca doare. A mea ciupea, pana cand am ciupit-o si eu de cateva ori ... acum ciupeste doar la comanda ;) Poate la voi ajunge sa-i explici, ca parca n-as vrea sa te sfatuiesc sa-i dai palme ;) ...
Si mi-a placut gradina ... m-am indragostit!
Laureta, pupici pe o Biancuta buburoasa, sa-i treaca repede! Saracuta ... ii pui manusi, sa nu se scarpine rau?
Tu cum esti? Pupici si rabdare!
Dragos! de Alina
Alus, sanatate in continuare!
Noi suntem bine, doar cam stresati ... :D
Vineri dimineata plecam spre Spania (Alicante) ... nu stim cat stam, daca stam si daca nu, cand si daca ne vom intoarce ... ceva gen un concediu mai lung ;) ...
Nu stiu cand o sa avem net acolo, deci nu stiu cand o sa va mai scriu, asa ca va pup pe fiecare in parte (mai ales piticii, mici si mari) si va doresc tot binele din lume si multa sanatate!
Sper pe curand ... cu impresii si noutati!
Aveti grija de voi, de burtici, de pitici!
Sanatate fete dragi!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro