Poznasi smecherasi de mai-iunie2004 (8)- LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hristos a inviat!!!!

Ioana, Laureta are dreptate ... frumoasa familie, minunata Sara!!! Si chiar indraznesc sa spun ca-ti seamana :) ... Am dreptate?
Cum e ca mamica dubla? Ai deja laptic? Hai, povesteste aici ...

Laureta, Madutza, pupam fete buboase si va dorim insanatosire grabnica!

Mona, !

Io aseara am fost la Inviere. Prima data dupa multi, multi ani ... si mi-a placut. Am simtit si eu in sfarsit ca vine Pastele, ca asa n-aveam nici un feeling. Boby n-a vrut, noroc cu o prietena ca m-a luat si pe mine :) Oricum am fost "nebunii" zonei, ca ne-a plimbat parintele prin zona si aveam spectatori de la geam, se opre lumea sa ne faca poza cu mobilul ... dar nici unul n-a avut curajul sa ne intrebe ptr. ce demonstram ;) ...
Si acum sunt plina pana-n gat, mi-am tuns sotul (cica nu se munceste azi ... ) si profit stand pe net cat timp imi sunt plimbati copiii - de Oma si Opa.
Va pupic si va doresc o saptamana faina!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

bebebeca! ce faina-i micuta, ce nonsalanta.... tare frumoasa bebelusa

sa traiti cu totii - asa tineri si frumosi sa stati. sa fiti fericiti!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Aprilie 2009"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Amalia!!!
Fetita frumoasa si isteata, sa cresti mare, sanatoasa, fericita si implinita! Sa fii o surioara buna si intelegatoare!!!
Multi pupici de la noi toti!

Louisa de Lauraa!
Totul OK la voi?

Irinel, aprind o lumanare ptr. Maria!!!!

Mona, iti scriu mail ... promit! :)

O zi faina, fete dragi!

Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie

---------------------------------------------
De la INIMA ta pentru INIMILE lor: www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! AMALIA

LA MULTI ANI! LOUISA

MARIA

Ioana Sunteti o familie foarte frumoasa si reusita. Sa va traiasca micuta domnisoara. E tare frumoasa.

Ne-am intors si noi acum de la tara. A fost frumos si copii au zburdat toata ziua pe afara. Ieri am ascums cateva oute si iepurasi de ciocolata prin iarba si i-am trimis sa le caute. Chiuiau si radeau cand gaseau cate unul. Ieri seara am tras o repriza de fotbal pe ulita apoi am jucat ratele si vanatorii si in final ulii si porumbeii. Ne-au alergat piticii de au scos untul din noi, dar ne-am distrat pe cinste.

si odihna placuta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, amalia de acris!

la multi ani louisa de laaura!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Aprilie 2009"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

[red]
LA MULTI ANI AMELIA[
LA MULTI ANI LOUISA /red]

Noi avem variola, adica Julia. Intr-un fel imi pare bine, o trece acum si nu o sa mai aiba toata viata grija. Eu am trecut prin ea cand eram mica, deci nicic eu nici bebe nu va avea nimic. 10 zile va sta in casa. La gradi este epidemie.In rest este totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ioana, sunteti o familie superba. Ce frumos ca ati reusit sa realizati acele poze minunate in 4.

Mai, ce e cu epidemiile astea? Alus, si voi ati picat? Sigur e variola, tocmai azi am vazut un documentare, ca nu ar mai exista boala asta.

Andreea nu a facut deloc febra. S-a cam obisnuit la munte sa doarma cu cineva aproape. Sper sa isi revina repede. Are alta forma decat Ana: bube mai mari si mai putine. Inca sper sa nu fac si eu.

Irunusha, ce bine de tine si ce bine pentru sufletul tau. Nici eu nu am mai trait experienta asta cam de cand o am pe Ana.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Ma mai primiti?
Eu ca de obicei mai mult va citesc, dar acum m-am gandit ca poate vreti sa o vedeti pe maimutica mea. Nu stiu daca am voie sa pun link-ul, dar daca scrieti do-re-mi si punct ro la sfarsit o puteti vedea. De acolo, daca vreti sa le vedeti pe toate, trebuie sa intrati la Fotografii-catalog copii si click pe poza cu numele de acolo.
Sambata asta avem si spectacol.

Urez si eu La multi ani! cu mare intarziere tuturor sarbatoritilor din ultima perioada.

Sanatate multa celor bolnaviori!

Ioana, felicitari pentru bebe Sara!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Paloma, am vazut-o pe Cristina in rochita albastra, zambind frumos. Ati inscris-o la cursuri de canto? Bravo!

Alus, sigur ai intentionat sa spui varicela (variola era o boala extrem de periculoasa, dar, din fericire, a fost eradicata). Sanatate multa!

Ioana, am vazut-o pe pisicuta mica. Sa va traiasca! Este o dulce! Tu cum te simti dupa operatie? Este mai usor decat prima oara?

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Hristos a inviat!

Ioana, sa-ti traiasca papusica sa fie sanataoasa, este superba! Refacere rapida!

La Multi Ani Amalia, sa fi sanatoasa!Cris sa-ti traiasca printesa!

La Multi Ani Louisa!

Fetelor imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar am avut si am inca o perioada cumplita la birou. Sunt singura la birou colega mea s-a imbolnavit(tot ceva la rinichi:() si ajung acasa numai la 9 seara. Sunt pe 7 carari ca nici eu nu prea am voie asa repede la eforturi asa sustinute.
Voi reveni in curand caci se intaorce colega mea de saptamana viitoare, am reparat si calculatorul acasa, ca nu mai mergea ...

Sper ca ati petrecut un Paste linistit si frumos si va doresc multa lumina in suflete si in casa!

Va pup

Mergi la inceput