Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 20
miruta spune:
Salutare !
Uite ca a mai dat si Daniella un semn .Ma bucur ca esti bine , ne facusem griji pentru tine .Ce sa mai , baiatul tau are personalitate ,nu degeaba i-ai ales numele Denis.
Liana,hai ca mai e putin .Hai cu netul mai repede ca vom vrea si oi sa vedem minunea.
Deea,oauuu, mai ai asa putin .Felicitari !Sa ne anunti cand soseste marele eveniment sa scoatem agitatele!Abia astept sa ne povestesti de minunea mica ....
Maria,Oanalaura,ce pregatiti bun azi ,nu ne spuneti si noua?
Oanaalex,imi pare rau ca nu te poti odihni..ai vorbit cu medicul despre asta?
Eu dorm chiar bine deocamdata ,sper sa tina si sa nu ma trezesc si eu ca voi...
Carla,
multi pentru Saby ,sa se faca puiul mic bine repede.Foarte frumoasa mobila ..si practica.Tu cum mai esti?Bebe mic ce face?
Clody,ai incercat sucul de ridiche neagra pentru tuse?La mine are efect rapid.
sa te faci bine repede.Ce mai face tati al tau?
Laura,si eu daca stau pe scaun si nu stau pe spate ma cam ia cu ametela ...nu a trecut nici daca ai schimbat pozitia?
Roxy,
pentru Sebisor sa se faca bine repede.
Yioanna,eu zic sa nu iei calciu .Tu deja parca iei vitamine prenatale , nu?Consuma multe lactate si eventual intreaba dr de magne b6 daca poti sa iei.Pentru mine e foarte bun ,de cand iau nu am mai avut contractii,inainte ma durea des burta.
Mirela
29 minunea mea
Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
http://bd.lilypie.com/XKdYp2.png
CarlaV spune:
Oanaalex, imi pare rau pentru problemele cu somnul, eu as dormi in orice pozitie daca m-ar lasa copiii, incearca sa schimbi ceva in ritualul de seara si poate te odihnesti mai bine, stii cum va fi dupa nastere 
Miruta, ma bucur ca iti place mobila, ne-am dorit-o practica. Singurul capriciu este patul de 180x220cm.
Eu nu mai stiu de mine, cu gripa, nesomn de multe zile si nopti, griji si stress, ar fi trebuit sa dorm odata cu Saby dar am preferat sa stau langa ea, sa ma asigur ca nu pateste ceva in somn. Asa ca nu stiu cum imi este, dar sigur nu bine, multumesc de intrebare. Bebe mic se misca mult.
Iar incepe sa-i cresca febra copilei, dupa 5 ore de la panadol
.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
...am facut o ciorba de perisoare ca ma luase cu pofta
..si acum ma chinuie talentele sa fac un cremes (=cremsnitt)..daca e comestibil va spun deseara..![]()
32+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Iar incepe sa-i cresca febra copilei, dupa 5 ore de la panadol .Carla, s.28 si mama |
..sunt sigura ca cel mai groaznic pt o mama este sa isi vada copilul bolnavior

sper sa-i treaca curind febra la micuta..
32+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
Laurraa..felicitari ca ai trecut cu bine si peste hopul asta!!Si eu mai am momente cand ma sufoc,si din cate povestesc fetele..se prea pare ca e normal.
Carla..cred si eu ca te-ai speriat,mai ales ca e asa mititica..mi-am facut eu griji in noaptea aceea pt sotul meu..dar tu?Asa l-am pazit si eu pana la 6.30 cand s-a stabilizat..si la fel s-a manifestat si la el tratamentul,a transpirat mult(a schimbat 3 perechi de pijamale in 4 ore
)Poate isi revine totusi pana deseara,ca din cate am observat eu,seara se manifesta rau,febra asta pacatoasa!!
si sa treaca repede
Miruta..am facut ardei umpluti si chiftele..maine voi face cateva chiftele cu sos si un piure,asa ca pana luni sa nu mai aud de stat in bucatarie!!![]()
Sper ca n-am facut pofta la nimeni..
Oanaalex..imi pare rau ca nu te poti odihni..si eu adorm destul de tarziu(1-2,depinde de ce am interesant pe la tv),dar dorm cel putin pana la 10.30!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
clodyac spune:
lauraa vreau sa iti spun sa nu iti faci griji ca si eu am avut vreo 5 ore asa senzatie mai mult gafaiam decat sa respir indiferent in ce pozitie stateam nu era chip sa trag aer in piept pur si simplu nu imi puteam umple plamanii cu aer 
m-am speriat dar m-am incurajat singura si dupa acele ore a cedat 

deea iti multumesc de urari offf asa de groaznic ce e te pup si ma bucur ca tu ai scapat 
miruta am fost si am cautat ridiche in piata si nu am gasit nici una macar una amarata 
ca mi-a spus mama sa imi fac dar ....
tata de doua zile se simte mai bine pt casi-a luat si niste vitamine si l-au mai pus pe picioare multumesc de intrebare
sper sa o tina asa si sa nu ma mai sperie ![]()
carla multumesc de urari si sa se faca saby bine de tot ma bucur ca i-a mai trecut si sa stapaniti sanatosi mobila sa va
bucurati de ea
maria te pup si iti multumesc si tie de urari 

29 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
31 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
CarlaV spune:
Maria, LauraOana, multumesc mult. Daca nu se vede nici o imbunatatire pana maine dimineata va trebui sa-i dau antibiotic, nu i-am dat niciodata pana acum si doctorita ei il recomanda foarte greu. Este deja a 10-a zi cu secretii verzui si prima cu febra, deci este o suprainfectie. Ma iertati daca am mai spus asta, nu mai stiu pe ce lume sunt.
Sotul se simte putin mai bine, a stors 3 lamai si le-a facut cu miere si apa plata, bem toti limonada. Mie mi-e foame tare, la 6 cand ne-am trezit nu am putut manca fiindca-mi era greata, apoi nu am mai avut timp si chef, acum nu sunt in stare sa-mi pregatesc nimic si frigiderul este gol. Si mai e si contabilitatea asta pe care trebuie sa o termin si care nu se lasa.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..ai dreptate..dupa atata timp..sigur e vb de vreo infectie!!Trebuie sa papi neaparat ceva..nu poti sta asa,mai ales ca esti si racita...
Macar fa-ti o omleta ceva..Spor si la treaba chiar daca nu iti place sa faci contabilitate!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
mai.iunie09 spune:
Dragi albinute va invit cu drag sa inauguram Capitolul57, un capitol plin (bineinteles) doar de vesti bune!