Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
Cu carutul la magazin - la Carrefour nu te lasa cu carutul pentru ca aveau carucioarele alea cu scoica rosie deasupra. AVEAU! Ca acuma nu mai au, sau nu mai au la Colentina.
La Kaufland am intrat cu carutul, dar as fi avut nevoie de un cos mic, Er dormea si platforma era intinsa, asa ca imi acoperea cosul de dedesubt. Pe motivul asta le-am facut si sesizare. M-au si sunat ulterior, deci nu am facut sesizarea inutil.
Una peste alta, prefer sa am cos corespunzator cand merg la cumparaturi, si nu sa inghesui in cosul de dedesubt produsele. Daca nu, prefer sa merg la magazinul de la colt si sa iau mai putine, cu sacosa, decat sa ma plimb cu caruciorul si cu copiii prin hipermarchet.
Mie mi se pare cam straniu sa pui copilului colacul de gat. Poate in piscina merge, dar la mare mi se pare cam ciudat din cauza valurilor. Eliza a avut tot colac din ala cu chilotel si ne-am descurcat super, statea grozav in el. Avea si maner in fata si se tinea bine.
Cu suncile... eu sunt departe de tot! Poate peste INCA 40 de saptamani sa ma apropii.... Am ajuns de la 75 la 71, ba chiar cre' ca ma duc usor la 70, si asta fara sa fac nimic. Ba mai mult, mananc seara tarziu, mananc cu paine la greu (e buna domne!)... Peste zi nu mananc mai nimic, dar e gresit ce fac eu... O sa incerc sa ma disciplinez in viitor... Trebuie sa ajung macar la 60. As fi multumita la 57-58.
IRINUCA - da' chiar ca apari rar
Nici Er nu merge in patru labute, in schimb se taraste pe burta cu o viteza teribila. Ar merge non stop, ca si Amalia. Nu se prea ridica pe patut. Poate dar nu cred ca e motivata. Ii place sa stea acolo si sa vorbeasca cu ursii ei. Cand era Eliza mica, imediat ce se trezea, incepea scandalul sa o iau din pat. Asta mica pare mai puturoasa, mai comoda...
Din cate se pare, Eliza seamana la fizic cu neamu' lu' barbatu-miu si la fire cu neamu' meu, Erika pe dos. Neamu' lui e calm si linistit, al meu e agitat tare domne, plus ca vorbaret...
MADINA - voi pe unde stati? Nu te mai simti atata vinovata
Si eu ii fac Erikai tot cam pe 3 zile mancare, dar acelasi fel
Deci al tau mananca mai variat ca a mea.
Plus ca la fructe nu mai stiu ce sa ii dau. Pere nu ii plac, asa ca mancam mar si banana... I-am mai luat cate o pruna, o nectarina, dar nu sunt cine stie ce... Ii mai pun sucul de la portocala. Unele sunt acre tare in schimb... Deci nici la fructe nu ii dau prea variat.
Zilele astea o trec pe mancarea noastra.
CAPRI - la Eliza a functionat repede Sanasolul. Chiar cred ca o sa reincep sa ii dau cateva zile, ca iar ne certam cu mancarea...
Erika in schimb e o mancacioasa! Nu credeam, la cate figuri a facut la inceput...
ANKU - pupam Sara mica. Biri are dreptate. Imi dau seama ca e dificil sa privesti cu optimism problema, mai ales ca mica ta nu se da in vant nici dupa legume, dar lucrurile se vor indrepta, ai sa vezi 
ANA - sanatate la pui! Cam in sezonul asta se tot imbolnavea si Eliza. Se imbolnavea mai putin iarna, pe marile friguri!
Gata cafeaua, ma duc la trebi. Azi o sa avem musafiri, pana luni sau marti, deci nu e clar cand mai apar ca am de stat in bucatarie...
AnnaBaby spune:
Violeta ai pm. Ti-am trimis un link, vezi daca poti sa-l deschizi.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
irinuca_81 spune:
Buna dimineata!
Capri si eu sper sa isi faca efectul repede Sanasolul si sa manance mai bine si Amalia pentru ca pentru mine e o adevarata provocare masa de pranz
. Te tin la curent cu evolutia

Va multumesc pentru raspunsurile legate de deplasarea copiilor, inseamna ca nu e a mea cea mai "potoroasa", mai sunt si alti bebei asa. Sincer incepusem sa imi cam fac probleme din cauza asta, imi era frica sa nu fie ceva in neregula de nu vrea nici sa se tarasca si nici sa mearga de-a busilea.
Am si eu o intrebare: voi le-ati dat bebeilor ciorba de perisoare de pui? Daca da, cum o faceti? Vreau sa ii fac azi Amaliei si nu stiu cum sa fac perisoarele ca sa fie OK pentru ea.
Pupici
Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
AnnaBaby spune:
Si mie mi se pare ciudat colacul ala de bebelusi, parca ar fi un guler din ala de pus la catei sa nu se linga
, plus ca sunt sigura ca nu ar vrea Ioana sa aiba asa ceva in jurul gatului...
Anna
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
Am pus poze noi pe picasa.
Anna
Ioana povestea nasterii
iriss27 spune:
anko, eu numai cu carutul propriu si personal intru in Caref si in 80% din cazuri merg la Colentina si la Kauf m-au lasat cu carutul. Sau, cand doarme, il pun cu tot cu scoica in carutul mare al lor. Daca luam mai multe chestii ia si barbate-miu un cos, altfel, ajunge unul, var pe langa scoica. Si cand sunt si cu Yvo, pe ea o pun in scaunelul ala de la carut.
De unde ati luat colac d-ala cu chilot "atarnator"?? Pe Yvo vreau sa o duc la Floreasca, la inot, dupa Paste, sper s ao primeasca si sa ii si placa ![]()
madina71 si ai mei sunt muciosi amandoi si sunt pe antibiotic. Amandoi sunt muciosi de vreu saptamana si am incept sa le dau. Regula de la pediatra este ca daca nu le trece frbra, mucii in 3-4 zile este bine sa le dam antibiotic si primele 2-3 zile dapa ce incepi sa dai antibioticul, sa dai si antitermic in caz de febra. Dav a cam fost rau, febra 39, 2 nopti nu a dormit de nas, azi pare ca e mei bine.
In pateul de ficat, sa ii pui smantana si eventual morcov calit, mai atenueaza din amarala si iese delicios.
Am cheag de la tara, vreau sa fac mozzarella, dar am uitat sa iau acid citric de la farmacie
Cred ca voi face telemea astazi si mozarella next time.
Si am si 2 pungi de spanac, care ma inebunesc,tre sa le spal in 10 ape ... si vreo 2 oale cu mancare pe foc. Noroc a fii-miu doarme. Barbate-miu e plecat la garsoniera sa faca curat si azi se pare ca vin potentiali chiriasi. Tineti-mi pumnii
E o loterie asa de mare asta cu chiriasii ... dupa randul anterior am ranit pur si simplu 3 zile. Acum m-am scos, ca e Dav bolnav, am chemat o fata. Sa vad cat mi-o lua.
Vreau sa o chem si aici unde stau sa imi faca curatenia de Paste, ca eu sunt run out of fuel ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
narcisa.s spune:
Oanasm, Boti parca zicea ceva de iaurt Olympus, daca nu ma insel
Xena, puiule, nu te aud si pe tine o data - mai, care ziceati ca sunteti din Brazilia??Ca saptamana viitoare vin acolo!Cu Iasul, m-am prins.Cu fie-ta, lasa, zic, nu mai fii invidioasa ca-i o frumoasa si o desteapta.Si daca vrei sa semene musai cu tine, mai fa-ti una si gata, ai rezolvat problema
Mada, niste superbitati de floricele ai tu acasa.Una mai faina decat alta
Dma, eu zic sa faci cumva sa-ti iei si tu pisoi din ala
Biri, deci ce are ginerica?Viroza?Vezi ca am trimis mail, poate ii trece.Sper ca ati trecut cu bine noaptea
Tecky, am vazut ce ai scris, ca ai slabit 1 kg...La mai multe drumuri zic!!
Dia, ma gandesc ca si aici s-ar fura.Dar e o tanti care sta acolo si iti da ea.Adica no, te intreaba daca ai nevoie de ceva - scutece, crema, lotiuni, servetele etc-si iti da ea...Cum zicea Ankule de maternitati, asa e si pe aici.Eu cred ca si acasa se pot rezolva lucrurile, cu putina bunavointa
Irinuca, nici nu stii ce ma bucur ca ai scris!!Da, trece repede timpul, acum cu bb ne dam seama si mai bine.Pupam Amalia...A, stiu ca Dianami zicea ca Iulia n-a mers de-a busilea decat dupa ce a mers in picioare.Deci se poate
Of, Ana_a, prin ce treci si tu...Dar daca da semne de ameliorare deja e bine, cred...Si cum ai descris tu, nici eu nu cred ca as fii dat antibiotic...
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Vio, am vazut, asa zicea si Dia Filipas, dar eu inclin sa cred ca se poate rezolva ceva, cu putina bunavointa...Si uite, nu-mi mai amintesc ca am lucrat la ei o gramada de vreme, dar parca Iuliusurile au camera mama si copilul.Sa-mi confirme fetele de prin Cluj, Timisoara sau Iasi...Sau intentionau sa faca?Bine ca fatuca e bine, ne-ai tras si noua o spaima cu ea, mama mama...Si pana la urma reactia doctoritei e de bun simt, doar pentru asta e platita, sa se intereseze de soarta copilului.Si chiar daca nu ar fii platita, asa e uman...
Eeei, cu concediile, eu imi doresc un concediu in Romania...Sper sa venim cat de curand
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici