despre bone

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

denizel, probabil nu ai citit ca nu e calificata pentru a avea grija de un copil. Daca ar fi guvernanata cu multa, multa, multa educatie, poate ar fi cum zici tu.

Pai daca nu e calificata,de ce ii da copilul pe mana?"Doamna " cu pricina nu intelege deosebirea dintre o menajera si o bona probabil .In conditiile in care isi permite,dilema n-ar fi fost afisata la "Discutii Generala" ci rezolvata simplu;un om pentru partea administrativa si unul pentru copil.Ce mare chestie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

denizel, probabil nu ai citit ca nu e calificata pentru a avea grija de un copil.

Clover, cum adica nu e calificata pentru a avea grija de copil?
Daca mama copilului il lasa cu ea "fara nici un stress", se cheama ca-i supra calificata .

Din cate am inteles eu, nu e calificata la spalat camesi si impachetat rochite de firma cu cupe preformate .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ma uimiti! Serios vorbind....sunt perplexa. Ori eu traiesc in alta lume....ori voi.

Dragele mele, "angajatorul" ne-a spus clar ca menajera are salariul de baza 13 mil si ca i se platesc toate orele suplimentare. Luna trecuta 25 milioane din ore suplimentare.

Je, am studii superioare, lucrez intr-un domeniu care a mers excelent pana in sept anul trecut, am functie...DAR nimeni nu-mi plateste mai mult decat dublul salariului pentru ore suplimentare. De fapt, nu mi se platesc deloc.
Si am lasat si eu copiii (DOI) acasa si am plecat brambura (si nu intotdeauna am stat la 5 stele), si sunt si eu om care face multe si e de incredere.

Parerea mea este ca ar trebui sa va pastrati totusi simtul realitatii (ca sa nu spun si despre un alt simt...bun se numeste el ).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

2500 lei pentru ore suplimentare...Inteleg ca totusi n-a stat cu mainile in san.Si-a indeplinit scopul pewntru care a primit acesti bani,respectiv nu s-a furat din casa unde presupun ca sunt lucruri de valoare.In definitiv,a primit mai putin decat pretul unei rochiteSi ,in plus,noi stim toate faptele din guraangajatorului.Nu trbuie sa ne ferim de acest cuvant,are contract incheiat cu ea.

Mergi la inceput

Citat:
Dragele mele, "angajatorul" ne-a spus clar ca menajera are salariul de baza 13 mil si ca i se platesc toate orele suplimentare. Luna trecuta 25 milioane din ore suplimentare.

Je, am studii superioare, lucrez intr-un domeniu care a mers excelent pana in sept anul trecut, am functie...DAR nimeni nu-mi plateste mai mult decat dublul salariului pentru ore suplimentare. De fapt, nu mi se platesc deloc.
Si am lasat si eu copiii (DOI) acasa si am plecat brambura (si nu intotdeauna am stat la 5 stele), si sunt si eu om care face multe si e de incredere.

Parerea mea este ca ar trebui sa va pastrati totusi simtul realitatii (ca sa nu spun si despre un alt simt...bun se numeste el ).

Alina, nu conteaza cum esti tu platita, ci cum ti-ai dori sa fii platita si cum ar fi cat de cat normal sa fii platita :)).

Si, orice ai zice, munca de calitate a bonei, este egala cu munca de calitate a mamei .
Stiu ca e greu de inghitit, da' asa e corect!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mie mi se pare ca menajera primeste prea mult.

13mil+25mil+mancare+plimbare+ce mai pica+carte de munca...per total castiga cam cat un manager mai micut intr-o multinationala. Si cu criza asta managerului i se misca scaunul si nu indrazneste sa ceara marire de salariu, nici macar recorelarea leu/euro. Si "baga" si delegatii, si ore suplimentare (neplatite).

Singura problema in toata afacerea e cum gasesti o persoana de incredere.

li_am, felicitari pentru fiv-uri si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Denizel, anticipam o asemenea replica. Ce am vrut sa subliniez a fost faptul ca mie mi se pare ca este recompensata destul de bine pentru ce calificare are si ce munca face (necalificata, orice ati spune).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Citat:
Mie mi se pare ca menajera primeste prea mult.

13mil+25mil+mancare+plimbare+ce mai pica+carte de munca...per total castiga cam cat un manager mai micut intr-o multinationala. Si cu criza asta managerului i se misca scaunul si nu indrazneste sa ceara marire de salariu, nici macar recorelarea leu/euro. Si "baga" si delegatii, si ore suplimentare (neplatite).

Anya, 25 de milioane au fost ceva special.
Si, asa, din cate mai stiu si eu, atunci cand intr-o casa se zugraveste, cel care sta pe-acolosa ca sa "supravegheze", n-o prea "freaca" (asa cum se exprima distinsa noastra colega de forum), ci nu-si mai vede capul de treburi ...

Diferenta dintre un manager mic intr-o multinationala si menajera cu pricina, este ca managerului mic dintr-o multinationala i se poate gasi oricand (ma rog, nu chiar oricand :) un inlocuitor cel putin la fel de eficient.
Menajerei cu care lasi copilul "fara nici un stress", nu!

Iar "plimbarea" despre care spui ca ar fi un avantaj, ei bine, nu-i un avantaj.
Eu, daca vreau sa ma plimb la Londra si sa-mi fie bine, vreau sa fiu cu barbatul meu de mana si cu copilul meu care sa-mi toace creierii de mana.
In nici un caz nu consider ca am avut o vacanta minunata la Londra, daca am fost sluga cuiva si, in loc sa ma pup cu barbate-mio in lift, aveam grija sa nu apese copilul al carei bona sunt pe butonul de alarma :)).

Da, na, asa is eu, mai fitoasa .

Mergi la inceput

Citat:
Denizel, anticipam o asemenea replica. Ce am vrut sa subliniez a fost faptul ca mie mi se pare ca este recompensata destul de bine pentru ce calificare are si ce munca face (necalificata, orice ati spune).

Mami Echechecu, a avea grija exemplar de un copil e munca necalificata?
Adica, e mai valoros ala care are in maini o bucatica din fraiele unei multinationale, decat ala care are in maini copilul nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

In sfarsit primesc si pareri, nu numai critici (nu m-am suparat, sunt o doamna). Va multumesc.

Deci vad multe pareri pro menajera, saraca fata, pe care o poarta nesimtitii peste tot, o platesc prost si o asupresc. Pe fiica ei am angajat-o, m-a impresionat ca vindea la taraba vara ca sa-si plateasca facultatea, desi nu e foarte capabila am angajat-o, acum are 600 eur salariu. Acum cativa ani banca a vrut s-o execute (pe menajera) pentru un credit vechi de 40 de milioane (daca nu o reprezentam eu, pierdea casa)... I'm not such a monster...

Da, anya, asta voiam sa spun si eu. Mie orele suplimentare nu mi-au fost platite NICIODATA. Si stateam pana la miezul noptii uneori, am avut un due dilligence odata, am ajuns duminica seara la birou si am mai plecat marti dupa amiaza... Negocieri de 36 de ore, etc, nici o ora suplimentara n-am vazut in viata mea. Nu conteaza cat aveam salariu, spun ca principiu, daca si eu as fi primit dublu pe orele suplimentare, rochita mea ar fi fost de la Chanel nu de la Missoni !

Nu voi comenta aici raspunsuri rautacioase (mai ales acelea ce privesc copilul meu - asta chiar a mers prea departe, fata, copilul accesoriu - scuza-ma, da' ai vorbit fara sa gandesti!) si imi cer scuze ca nu am citit decat ultimele postari, probabil ca sunt altele si mai veninoase, mi-e absolut egal. oricum, le multumesc celor care mi-au dat un rapuns serios. Inca nu am hotarat ce voi face in privinta ei, cert e ca voi incepe sa caut pe altcineva.

Inca odata, va multumesc si as vrea sa inchidem subiectul, prea multa ironie gratuita, mi-ati reamintit de ce am plecat din Romania si de ce nu m-as mai intoarce. Da, exact asta e prioblema, la semafor injuraturi printre dinti de la soferi frustrati ca masina mea e nu stiu cum, trebuie sa fiu curva sa am asemenea masina nu, sau musai sa fiu proasta pentru ca am bani (vezi aici)! A spus cineva ca motivul pentru care exemplificam cu preturi nu a fost sa ma laud, ci sa se inteleaga clar valoarea pagubelor, exact asta spuneam, altfel puneam o poza cu ultima masina achizitionata sau cu casa sau cu mai stiu ce si ziceam, uitati ce am eu, ce ziceti?

Va doresc sa fiti senine in continuare, eu ma retrag la forumuri despre copii, ca acolo nu exista ura! Va salut!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 5+

Mergi la inceput