despre bone
Raspunsuri - Pagina 23
Rufus spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Cum Rufus nu ma stii ce sa zici? Zi cum ai ajuns aici si daca esti multumit de bona. Daca da, de ce, daca nu, de ce? |
Pai nu mai stiu...
Si, pe cuvant, Tora e nevasta mea, nu Marina...si ne gandim ce naiba facem daca vrea bona sa ne lase...ca noi nu avem de gand, nici la scoala.
Ma rog, e un fel de bunica...ca Ana nu mai are bunici.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
alra spune:
bai, deci ati stricat bunatate de subiect! si incepuse asa misto ...
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Marina pai cine a zis ca renunt la bona cand intra copilul la scoala? Marina |
Pai cum sa renunti . Taman atunci bona e cea mai necesara.
Scoala are doar patru ore .
Iar job in Romania de 4 ore ca sa poti sa il aduci de la scoala si sa stai cu el ...mai rar.
Ca nu prea vad alta solutie pentru un om ce munceste normal, de la 9.00-17.00.
Copilul nu poate sa stea singur in casa de la 6-7 ani.
Cel putin al meu nu a putut si nici eu nu am vrut sa il las.
blackpanterro spune:
Alra, daca prin misto, asta inseamna fain nu?, intelegi bascalia si rasul maxim ce s-a produs pe sama autoarei si a toalelor ei, da a inceput superb LOOOL.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Andries spune:
| citat din mesajul lui Marina daca am bona si copii se duc la gradinita se cheama ca sunt o mama ratata? Marina |
suntem douaAndries
Andries spune:
Eu la primul am avut cateva bone (vreo trei, abia la ultima am invatat cum sa aleg bona), am avut si menajera si acum la al doilea slava Domnului o am pe mama. Am avut si eu momente cand imi vedeam copiii 2 ore seara, dar si momente in care am stat cu ei non stop. So what? Ce este atat de relevant in faptul ca stau cu ei doar de la 18 la 22 si in week end? Eu cred ca e mai important sa aiba o viziune armonioasa asupra familiei, cine e mami, cine e tati, ce fac ei, cine e mamaie si cum se traieste viata asta in general.
Stiti ce mi-a spus fi-miu la aproape 5 ani? Ca nevasta lui va fi "om de stiinta, ca tine mami!!" ceea ce pentru mine a fost un super compliment!! Stiu sigur ca nu ii pare rau ca merge la gradi, ca merge in tabere si cantonamente si ca apreciaza eforturile depuse de noi, parintii lui.
Andries
lisaelisa spune:
| citat din mesajul lui anca74 De cand avem minunea asta de fetita, nu-mi mai pasa de nicio culoare de cariera. "M-am tampit de tot", mai pe romaneste. Daca inainte nu visam decat sa devin rich and famous, acum nu ma intereseaza decat cum se minuneaza Bubulina mea de fiecare gaza sau floricica pe care o vede, de fiecare pietricica pe care se apleaca si o baga in gurita, etc. In ce ma priveste, lumea ar putea sa dispara in jurul meu, nu am ochi decat pentru copilita mea. Nu as putea sa las o straina sa se ocupe de ea mai toata ziua. Am incercat si innebunesc la birou de dorul ei. Mai sunt si alte mamici la fel de picate-n cap dupa copiii lor? ![]() |
Da. Eu. Sunt innebunita dupa fetita mea.

Dar acum a ajuns la 5 ani, si este mult mai bine pt ea sa-si petreaca jumatate de zi la gradinita, cu copii de varste apropiate.
dia48 spune:
Si eu am si bona ,si menajera o data pe saptamana,iar copilul va merge la gradi 4 ore.Am invatat de mi-au sarit capacele,si in nici un caz nu renunt la cariera,ca sa stau cu copilul acasa.Am stat 2 ani si mi-a ajuns!!!Ma prostisem detot,iar revenirea la job a fost groaznic de grea!
Si nu inteleg totusi ce are AB cu noii veniti si ce complot a deconspirat
??????
Ramona J spune:
| citat din mesajul lui li_am Sorana, hai ca-ti raspund repede, normal ca suportam noi cheltuielile, 25 de milioane au fost 160 si ceva de ore suplimentare (in plus fata de salariu), in calatorii, da sta 24 h, eu sunt de profesie jurist si cat am lucrat (la una dintre cele mai mari firme de avocatura din Bucuresti) primeam diurna 50 eur/zi, si ei platesc transport, hotel, mancare si ore suplimentare, mi se pare ok. Diurna se da pentru cheltuieli cu mancare, bautura eu ii platesc absolut tot. Plus intotdeauna ii mai dau ceva in plus, sa in cadouri la copii, etc. Nu am carat-o dupa mine mai mult de o saptamana. Pantera, uite aici spune ca merge in calatorii datorita jobului si ia bona si copilul cu ea. _ FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!) FIV 3 - martie 2009 - Austria - 5+ |

Cum Rufus nu ma stii ce sa zici?

5+