despre bone

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Pacat ca mai devreme te-ai apucat sa judeci mamele care sint acasa cu copiii, pe motiv ca "si-au luat barbat sa le tina acasa si el duce greul financiar".

nu am judecat, dar recunosc ca am fost ironica si acida. ca sa exemplific inca o data cat de subiectivi suntem cand judecam, pentru ca din pozitia proprie toate se vad roz sau negre, dupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu din dragoste pentru partenerul de viata vad de copii. Ca el e cam ocupat, deh - workaholic de felul lui si nu are timp.
Apoi incerc sa-i invat sa fie independenti, nu am nevoie sa ma simt indispensabila. Nu am pretentii sa am cariera, iar un job cred ca pot gasi atunci cind consideram ca va fi cazul.
Copiii nu i-am facut la 20 de ani si am planuit in avans finantele in asa fel incit sa ne putem permite treaba asta. Chiar am avut o contributie substantiala la "sanatatea" financiara a familiei, destul cit sa nu ma simt vinovata pe chestia asta. Apoi cum ziceam, pentru mine vinovatia asta ar fi mai usor de suportat decit cea fata de copil.
Dar asta e situatia mea si nu e neaparat asemanatoare cu a ta sau a altcuiva. Copii buni provin din tot felul de familii, chiar si din cele mai "difunctional" citeodata. De aia nu ne culcam nicicare pe o ureche, incercam sa facem cum credem ca-i mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Care-i reclama ilegala.
Eu am scris f e m i n i s t a o r d i n a r a .

Ramona, bineinteles. Ai dreptate si cred ca asa e, guilt si-ntr-un caz si-n celalalt.
Pe mine atitudinea ;eu sunt singura care face lucrurile bine restul sunteti niste nepasatoare cu nuanta mame criminale; ma enerveaza .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
Pacat ca mai devreme te-ai apucat sa judeci mamele care sint acasa cu copiii, pe motiv ca "si-au luat barbat sa le tina acasa si el duce greul financiar".

nu am judecat, dar recunosc ca am fost ironica si acida. ca sa exemplific inca o data cat de subiectivi suntem cand judecam, pentru ca din pozitia proprie toate se vad roz sau negre, dupa caz.

Daca le ironizai asemanator si pe mamele care lucreaza sigur ca n-as fi spus nimic.
In orice caz imi pare rau si mie ca am intrat in discutia asta, nu duce la nimica bun. Mai ales ca nu exista solutie care sa fie "right or wrong" pe de-a-ntregul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Care-i reclama ilegala.
Eu am scris f e m i n i s t a o r d i n a r a .

Ramona, bineinteles. Ai dreptate si cred ca asa e, guilt si-ntr-un caz si-n celalalt.
Pe mine atitudinea ;eu sunt singura care face lucrurile bine restul sunteti niste nepasatoare cu nuanta mame criminale; ma enerveaza .

Sorry Llaura, sper ca nu s-a inteles din postarile mele asa ceva. Eu chiar nu gindesc in felul asta, am vrut sa contracarez doar niste mesaje venite din partea mamicilor care au job si mi s-au parut ca sint acuzatoare la adresa celor care sint casnice. Ca nici varianta asta nu mi se pare corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

AB, vrei sa fii mai explicita in privinta nou venitilor...eu nu prea inteleg ce vrei sa spui.
De unde deduci tu ca eu ii tin partea lui Li_am??? Ai tu idee ce gandesc eu?? Daca chiar te intereseaza parerea mea, mi se pare ca a procedat aiurea expunandu-si situatia materiala aici, si barfindu-si bona, menajera sau ce o fi ea. Si am impresia ca o si plateste prost.

Dar nu despre asta e vorba, ca nu de aceea am intervenit in subiect, am intervenit sa atrag atentia asupra altui subiect care era blamat aici, fara ca cineva sa-l fi citit cu atentie si sa vada despre ce e vorba cu adevarat.

Foarte repede ai ajuns la o concluzie foarte gresita. Ar fi cazul sa mai reflectezi. Pe Dia o "cunosc" de aici de pe site, ca ne-am mai "intalnit" pe la discutii de gradinita, amandoua fiind in cautare de gradinita si se pare ca la un moment dat preferam amandoua aceeasi gradinita.

Ce nu-ti convine de fapt tie? Ce descoperire fenomenala ai vrea sa faci de fapt!?.... ca nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

Eu din dragoste pentru partenerul de viata vad de copii. Ca el e cam ocupat, deh - workaholic de felul lui si nu are timp.
Apoi incerc sa-i invat sa fie independenti, nu am nevoie sa ma simt indispensabila. Nu am pretentii sa am cariera, iar un job cred ca pot gasi atunci cind consideram ca va fi cazul.
Copiii nu i-am facut la 20 de ani si am planuit in avans finantele in asa fel incit sa ne putem permite treaba asta. Chiar am avut o contributie substantiala la "sanatatea" financiara a familiei, destul cit sa nu ma simt vinovata pe chestia asta. Apoi cum ziceam, pentru mine vinovatia asta ar fi mai usor de suportat decit cea fata de copil.
Dar asta e situatia mea si nu e neaparat asemanatoare cu a ta sau a altcuiva. Copii buni provin din tot felul de familii, chiar si din cele mai "difunctional" citeodata. De aia nu ne culcam nicicare pe o ureche, incercam sa facem cum credem ca-i mai bine.

Lume multa, oameni putini

Exact la fel si la noi cu exceptia ca ne-am apucat devreme de facut copil.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Ia uite dragii mei care-i plangeati de mila lui Li-am. Si un zambet pe n-spe milimetri pentru cine credea ca-i subiect serios

li_am
nou venit

nou venit

dia48
nou venit

Ce de membri cu opinii compacte veniti toti in aceeasi zi sau pe aproape

Sa fiu sincera asteptam demascarea trollul-ului . Si eu as zice ca prolifereaza saracutul sub mii de forme... ufff ce trist e sa te plictisesti.

Cred ca tu te plictisesti rau si vrei sa gasesti conspiratii. Of, of, of..

Mergi la inceput

Blackpanerro, o sa recitesc subiectul cu pricina si revin. Eu citindu-l prima data nu mi-a dat impresia respectiva. Cum am spus, recitesc si revin, poate ai dreptate.

Mergi la inceput

AB, pentru linistea ta, impartasesc opinia lui Qsar.

Uf, ce m-am enervat!!!

Mergi la inceput