Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 7
biaz29 spune:
Am reusit sa adaug si link la capitolul anterior in capitolul asta.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+
katteryna spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Biaz doamne! am lacrimi in ochi!foarte frumos ai scris! Sa dea DD sa trecem cu bine peste toate!
Monica cum te simti? Sper ca esti in pat acum si sau butonezi telecomanda
Delia nu te mai vazusem de mult. Chiar vroiam sa intreb fetele de tine. Eu nu am mai pomenit sa nu ti se dea concediu medical pe motiv ca toate gravidele sunt obosite!!!! Stii ce as face in locul tau? As ruga dr.ginecolog sa-mi dea ceva catre medicul de familie prin care sa recomande concediu medical!Cu atat mai mult cu cat ti-a spus ca ai slabit pt ca nu te-ai odihnit! Si cu atat mai mult cu cat inca mai ai stari de greata! Sunt revoltata! Eu i-as fi spus la medicul care nu ti-a dat medical ca vin in fiecare dimineata sa-i dau la boboci in cabinet!
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monica_dicut spune:
biaz, ce frumos ai spus tu acolo
miha mercic, sa-ti dea Dumnezeu fetita mult dorita
cris, da, placenta mea e jos inserata
Si buna dimineata
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Noi azi plecam toti (4 ) la munte! Sper sa fie vreme frumoasa tot week-end-ul.
Monica, nu ne-ai zis unde esti! Ai mai avut scurgeri? Cand te duci la doctor?
Biaz, tare frumoase cuvintele tale! Mi-am inceput ziua super!
Delia, pai de acum incepe partea frumoasa a sarcinii,trec greturile, dispare oboseala, misca bebe!!!! Nu te ingrijora cu slabitul, ca bebe e bine mersi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monica_dicut spune:
Ah, da cu concediul e putin complicat. Sper sa ma duc la doctora mea diseara si sa-mi dea ea ca la medicul de familie nu mai calc nici batuta . O sa vb cu ea si despre asta pt ca medicul ei e tot la Policlinica Titan unde e si al meu si imi convine. Poate ma mut la ea si scap de toate... Tin minte ca si anul trecut tot l ainceputul lui aprilie am clacat si am bagat medical, dar atunci imi dadea ginecologul cate vroiam, trebuia doar sa cer
Eu sincer as vrea sa intru pe sarcina cu risc maternal si sa stau acasa, ca la munca oricum se anunta multa treaba si nervi
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
O noua viata
katteryna spune:
Cristina Sa aveti vreme buna cu soare sa va distrati!
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monica_dicut spune:
Da, CRis, dimineata au aparut din nou, aseara nu am mai avut. Si au fost mai inchise, maro roscat asa ca un cheag... probabil ce s-o fi strans peste noapte...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
O noua viata
alex25 spune:
Buna dimineata!
Monica, tinem pumnii sa fie totul bine si te rog sa stai cumintica, bb are nevoie de tine cat mai linistita!
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut In alta ordine de idei, nu am putut sa nu remarc faptul ca atat mariaanna cat si ramo (ramsan) au mentionat doua nasteri la activ... sper sa nu zgandar si sa fac vreo gafa..., dar sper ca nu am citit eu bine si sa nu fi avut si ele experiente ca a mea si a cristinei-ana |
Buna dimineata!
Monica fruntea sus si da-i incolo de nesimtiti! Bine ca ti-a plecat elvatianca cu batul-n beep si sa dea DD sa nu o mai veyi asa curand... pfiu!
Da, ai citit foarte bine, eu am doua nasteri dar un singur baietel viu si nevatamat pe care il iubesc enorm.
Prima sarcina am avut-o in 2004, cu fetita, dar nu stiu prin ce imprejurari am avut infectie cu citomegalovirus activa chiar atunci, bebe de prin luna a 4*a nu s-a ma dezvoltat bine, avea doi chisti pe creier, o singura artera pe cordonul ombilical, semna mari de intrebare. Atunci dr. banuiau doua cauze: una genetica si una infectioasa. A fost cea infectioasa. Am fost la cei mai mari echografisti din Moldova si fara menajamente mi-au spus exact despre ce era vorba. Daca sarcina ar fi mers pana la capat, copilul ar fi fost cu siguranta o leguma. Am fost sfasiata, fiind primul meu copil, si a trebuit sa laum decizia cea mai grea din viata noastra. Si acum cand imi amintesc imi dau lacrimile... asa a fost sa fie pur si simplu. Fiind atat de mica, nu avea nici un sens sa fac cezariana, asa ca dupa 26 de ore de contractii extrem de dureroase, am nascut un bebe care deja era ingerash. Cu o zi in urma s-a zbatut ingrozitor in burtica, nu mai avea putere sa lupte. Nu am vazut nimic, nu m-au lasat sa vad, dar daca as fi vazut macar din intamplare, cred ca eram deja la nebuni.
Ma doare sa va povestesc prima mea experienta, dar o fac pentru a va da un sfat si un exemplu.
Faceti-va toate analizele indicate, spuneti-va mereu nelammuririle indiferent daca deveniti sacaitoare sau agasante. Respectati un regim de viata sanatos si indicatiile speciale pentru sarcina. Acum noi avem un sistem imunitar foarte slabit, tocmai pentru ca organismul nostru sa nu respinga viata din noi (care este un fel de corp strain).
Cam asta a fost tot, dar sunt fericita ca acum am un copil perfect sanatos si destept, care va avea in curand un fratior/surioara
Viata merge mai departe!
Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
panda77 spune:
Morning, fetelor!
Monica, pune-ti serios interesul inaintea jenei de a nu-i deranja pe altii. Fa cum e mai bine pentru voi acum, pentru ca e mai important decat orice. Te si stai cat de linistita poti, e clar ca se impune un concediu...
Bia, si frumoasa, si desteapta, si sensibila, manca-o-ar mama! Adica si capitol nou complet, si cuvinte minunate cu care ne inseninezi ziua, ce mai, esti o comoara!
Cris, drum bun, ai grija cum conduci si relaxeaza-te la greu! Bucura-te si obisnuieste-te cu gandul ca ai fetita mult visata!
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007