Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 18
gabrittza spune:
in privinta numelui sunt in pana totala.as vrea daca e baiat sa il cheme Cristian si daca e fetita Alesia sau Alexia.
la al doilea nume nu imi vine nimic in minte.a ba da la fetita Nicoleta.ce ziceti suna bine Alesia(Alexia) Nicoleta?
la baiat parca vroia nasa Mihnea,desi la sarcina cu Daria noi stiind ca e baiat hotarasem Lucian Octavian.
ati inteles ceva?
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
katteryna spune:
Da. Aveti dreptate! Mai astept jumatate de ora si daca nu primesc mail-ul sun si o si boscorodesc pe tanti de la receptie, care de altfel, sigur n-are nicio vina...
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
Santorini sa stii ca problema cu vasele e si la noi Nici nu-mi place sa le spal dar nici sa le vad in chiuveta ca ma apuca crizele Am incercat si noi sa facem cu randul, numai ca domnu' meu uita de fiecare data cand e randul lui si jura ca e al meu si asa ma fraierea. Numai ca de cand sunt mi-am luat revansa si e numai randul lui la spalat vase Nu stiu cat o sa-l tina...dar sper sa ne luam si noi masina la un moment dat
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
liliac1 spune:
Noi, din fericire n-avem pb cu spalatul vaselor. Eu mi-s o mica ratusca...si chiar imi place sa ma balacesc, iar sotul meu nu scapa nicio ocazie sa mi-o ia inainte. Chiar nu ma pot plange la capitolul asta.
In ceea ce priveste numele...avem si noi adevarate reprize de contraziceri... Orice i-am propus pana acum mi-a gasit cate-o replica asa ca...am lasat-o balta. Ultima mea gaselnita, de care am fost f mandra...daca este baiat, sa-i poarte numele si mi-a taiat-o scurt: "Daaaa, si cand o sa creasca mare o sa ne reproseze ca n-am avut dram de inspiratie asa ca am luat si noi ce-am gasit pe la bunici!"
Deja o sa fac o criza...
Nu va spun si cu numele Andrei cate lacrimi am varsat. Initial voaim Ioana...si mi-a strambat din nas...si nici nu vreau sa zic ce mi-a mai zis de numele asta atat de frumos. I-am propus apoi "Andrada". A inceput sa rada iar de mine si in cele din urma...a ramas Andra.
Liliana, Andra-Maria & 10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
gabrittza spune:
vreau si eu masina de spalat vase
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Am vazut ca vorbeati despre nasteri, eu am nascut natural, fara epidurala si in ciuda celor petrecute dupa momentul expulziei pot spune ca a fost o experienta minunata, unica si extraordinara pe care tare mi-as dori sa o repet dar cu un final fericit. Din pacate insa se pare ca pe fruntea mea scrie cezariana avand in vedere anumite aspecte, respectiv tensiune, atacuri de panica, placenta jos inserata (desi e posibil sa se ridice) etc. Eu una personal, repet, personal, incurajez nasterea naturala pe cat posibil. SI vorbind de nasterea naturala nu pot sa nu imi amintesc de creata care a povestit atat de frumos experienta ei. In alta ordine de idei, nu am putut sa nu remarc faptul ca atat mariaanna cat si ramo (ramsan) au mentionat doua nasteri la activ... sper sa nu zgandar si sa fac vreo gafa..., dar sper ca nu am citit eu bine si sa nu fi avut si ele experiente ca a mea si a cristinei-ana ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 15+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Ba da, din pacate.Tocmai deaceea spuneam ca am si burta mai marisoara decat a altora care sunt la prima sarcinaMica, mica, dar am o burta.....
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui
santorini spune:
Pai Gabitza eu zic sa il bati la cap pe al tau sot pana iti ia. Eu asa am facut. Bine el oricum are un program ff incarcat si vine ff tarziu si pentru ca nici acum cand sunt insarcinata nu putea sa ma ajute, l-am convins mai usor
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
santorini spune:
Cat despre nume, eu nu m-am gandit deocamdata decat la nume de fata. Cred ca am mai zis odata pe forum. Vreau sa o cheme Iris si am reusit sa imi conving si sotiorul, pentru c noi am devenit iubitei la un concert Iris si imi place si e si nume de floare. Problema e ca numele de familie nu prea merge dar cu Iris si mai trebuie un nume intre. E si aici apar discutiile. Eu as vrea Alexia Iris, dar el stramba din nas. Mai vedem. Paote e baiat si isi rade in pumnicei de discutiile noastre
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
katteryna spune:
FETELOOOOR! O SA INNEBUNESC DE FERICIRE! AM O FETITA!!!! SI CEL MAI IMPORTANT, ESTE SANATOASA TUN, N-ARE NICI UN FEL DE TRISOMIE!!!
(Apropo, fetita inseamna XX, nu? ca sunt zapacita foc!!) Fug sa sun pe ta-su si pe rude!
Va pup pe toate si imi doresc sa fiti la fel de fericite ca mine! Plang ca o proasta acum. OOfff
16+
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna FETELOOOOR! O SA INNEBUNESC DE FERICIRE! AM O FETITA!!!! SI CEL MAI IMPORTANT, ESTE SANATOASA TUN, N-ARE NICI UN FEL DE TRISOMIE!!! (Apropo, fetita inseamna XX, nu? ca sunt zapacita foc!!) Fug sa sun pe ta-su si pe rude! Va pup pe toate si imi doresc sa fiti la fel de fericite ca mine! Plang ca o proasta acum. OOfff |
Da, XX inseamna fetita!! Felicitari !!! Ma bucur din suflet ca este sanatoasa si ca nu mai exista niciun fel de probleme. Sa ne povestesti si reactia lui tati!
Liliana, Andra-Maria & 10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!