Burtici fericite de septembrie-octombrie (31)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Iti multumesc pentur informatiile despre cfr2. As vrea sa incerc sa merg si eu acolo. Tu la ce medic mergi? Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si15+ |
Cu multa placere, cand voi mai afla informatii pretioase le voi pune si aici. Eu sunt la dna.dr. Marinca Delia la recomnadarea unui alt dr de acolo din spital!
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
alex25 spune:
Iar despre fumat, fiecare are dreptul sa isi exprime parerea, nu cred ca ne putem supara una pe alta din acest motiv.
13+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
crissbebe spune:
Multumesc Biaz si Diamar . Eu una nu ma supar ptr ca sunt constienata ca nu-mi fac bine dar sunt un pic cam lasa si nu ma gandesc mai bine la efectele negative care ar putea sa apara.
Biaz multumesc ptr articole. sunt super bune iar eu una sincer nu incerc sa gasesc alinare ptr chestia asta. Chestia e ca atunci cand sunt acasa in week-end nu simt absolut nevoia de a fuma. Senzatia incepe odata cu inceperea saptamanii de munk. Ce as putea oare sa fac ca sa scap de viciul asta cretin
13 +
panda77 spune:
He, he, v-ati bagat in gura lupului cu tigarile astea!
Eu am fost fumatoare inraita pana sa aflu ca sunt insarcinata cu Ilinca, moment in care am renuntat brusc si total. Pentru ca am alaptat 8 luni nici nu s-a pus problema sa-mi reiau obiceiul, iar apoi a devenit inutil, cu atat mai mult cu cat stiam ca mai vreau un copil. In plus ma gandesc ca nu mi-ar placea deloc sa-mi cresc copiii intr-o atmosfera "afumata", cu atat mai mult cu cat exista atat poluare in orasele in care traim. Ideea e ca daca nu mi-a pasat suficient de mine incat sa ma las mai demult (fumam 1-1,5 pachete/zi), imi pasa suficient de mult de copiii mei incat sa nu-i supun la asa ceva.
Va pe toate fumatoarele si va recomand sa nu uitati nicio clipa ce se intampla cand aprindeti o tigara. Asa nu veti aluneca pe panta obiceiului si va va fi din ce in ce mai greu sa aprindeti una. Cine stie, poate chiar va disparea nevoia?! Muuulta putere, asta va doresc, ca de predici veti tot avea parte, sa nu va indoiti!
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Emy10 spune:
Nu ne suparam ca stim si noi 'teoretic' ca fumatul nu face bine la bebe! Eu in fiecare zi, promit ca ma las!
Si pe mine, tot la serviciu ma apuca fumatul!!!
15+
crissbebe spune:
Cred ca noi fumatoarele ar trebui sa facem un pact si sa ne lasam de fumat.Si de fiecare data cand ne aprindem tigara sa ne gandim la pactul facut si sa renuntam. Cel putin eu una cred ca putem sa facem asta doar cu putina incurajare, ca de certuri suntem satule si mai rau ne ambitioneaza "prosteste"
13 +
santorini spune:
Si eu am fumat pana acum 4 ani, cand m-am lasat fortata de faptul ca dupa o raceala am ramas cu o tuse care se agrava. Adica incpusem sa tusesc in continuu, pana cand imi venea sa si cateodata chiar se intampla asta. Plus ca nu mai puteam sa dorm noaptea. Am facut ttoate tratamentele posibile, pana cand intr-o zi am hotarat ca e caul sa nu mai fumez. Si vreau sa va spun ca starea mea a inceput sa se amelioreze si in cele din urma mi-a tracut tusea, in conditiile in care renuntasem la tratamente. Asa ca fumatul chiar face rau, dar depinde foarte mult de organismul fiecaruia. Dar chiar vreti sa riscati si sa vedeti daca il va afecta pe bebe? O tigara doua pe zi cred ca nu au mare importanta, dar mai mult e clar daunator. Stiu ca e greu, pentru ca si mie mi-a fost foarte greu, mai ales cand ieseam in oras, si recunosc ca la petreceri mai fumam, dar de cand am aflat ca sunt insarcinata am renuntat sa mai fumez chiar si la petreceri. Incercati totusi sa va lasati, sau macar sa lereduceti la catev atigari pe zi.
Va pup si sper sa nu va suparati pe mine.
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
liliac1 spune:
Asta este cel mai spinos subiect la orice odisee: fumatul si sarcina.
Eu zic sa trecem peste si sa mergem mai departe cu celelalte...
Ce-au facut fetele azi la eco? La controale? la amnio?
Liliana, Andra-Maria & 10+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
santorini spune:
Cred ca ai dreptate Liliac. Sa trecem la o nota mai vesela. Eu de abia saptamana viitoare ma duc la eco, asa ca pe partea asta nu am vesti, dar in schimb sunt FFFFFFFFFFFF vesela ca astazi au venit in sfarsit meseriasii de tamplari si mi-au instalat noua masca la chiuveta in care sa incapa si masina de spalat vase cumparata acum 2 saptamani. Si maine o sa vina si intalatorul sa o racordeze la tevi. Deci maine e ultima zi in care mai spal vase yupii
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
katteryna spune:
Fetelor eu va inteleg cu pofta de tigara! E de-a dreptul chinuitoare! Si eu tot Kent nanotek si iubeam tigarile dar norocul meu a fost ca mi se facea rau de la fum la inceput...asa ca am renuntat fara sa vreau. Acum a trecut RAUL si imi vine o pofta...mai ales cand vad ca cineva fumeaza tigarile mele dar ma gandesc ca intre timp s-a lasat si sotul de dragul meu si a lui BB asa ca ar fi nu stiu cum sa fumez eu acum... Cand mi-e pofta ma gandesc ca dupa ce voi alapta, atunci voi fuma in voie Dar cine stie, sper sa treaca pofta pana atunci si sa le las de tot.
AA si la mine la munca e aceeasi problema cu fumatul, ba mai mult, eu am doi colegi fumatori si ne permiteam sa mai tragem o tigara si in birou, dar de cand au aflat de sarcina mea, s-au obisnuit sa fumeze pe hol asa ca ce nu vad, nu ma tenteaza si uit de ele. Poate o sa tina si la voi pentru ca sincer va doresc sa le lasati!
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1