| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel fetele, am ajuns acasa! va tzuc tare si merg in prima pagina sa vedem cine a mai nascut in lipsa mea (noastra) :) ps bineinteles ca sintem bine, vesele si frumose, asa cum se cuvine ![]() ![]() ![]() |

36+
cu Adela-Marisa
LYSBETH, sa speram ca o sa scapam usor de kg ... 

OLISHKA, daca te referi la numele fetitei mele sa stii ca si mie imi place foarte mult.
Ca o marturisire, OLGA era pe primul loc dar a picat pentru ca sotul prefera Lena.
Mai aveam in catalog si CORA (imi place de cand am citit cartea "Postasul suna intotdeauna de doua ori", ulterior am vazut si filmul iar in rolul "Cora" juca Jessica Lange- una din preferatele mele)
De cand cu hipermarcketurile astea ... Doar nu era sa-i pun numele copilului asa??? Pacat, pentru ca mie chiar imi place Cora. 
De dop nu zic nimic ca sta bine acolo!![]()
39+
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Raaluca, eu am luat 9 kg in 38 de saptamani de sarcina si aveam 49 de kg inainte la o inaltime de 160. Cred ca difera f mult in functie de organismul fiecareia. Oricum stati linishtite, in 80%din cazuri ne revenim la silueta initiala in maxim 6 luni de la nastere ![]() 37+ Damian Codrut AndreiAMR 12 zile |
!!
am dat jos 10-11 kg si sper sa zboare si celelalte rapid dar cu alaptatul e mai greu
ma chinui sa mananc sanatos sa fie laptele ok
Alexandra (03.03.09)