Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)
Raspunsuri - Pagina 16
florinela79 spune:
Multumesc fetele pentru raspuns...am sa-l scot si eu tot pe balcon...maine este timp frumos (am acelasi stres cu scosul afara - mai ales cu viroza si epidemiile de primavara, ca emotiile la prima baita pe care va trebui sa o fac eu).
Vad ca fetele sau acomodat cu programul....eu sunt epuizata , ma doare capul si simt ca nu mai pot. Muls la pompa din 3 in 3 ore, incalzit biberoane, sterilizat biberoane, dat calciu la copil(alt stres ca se ineaca si nu-i place), toaleta de dimineata, pregatitul bai de seara...spalat si calcat lucrusoare....ingrijirea mea personala, sters operatia......nu mai pot. Sotul pleaca dimineata, vine seara la 21.00.
Totul se desfasoara intr-o garsoniera...si unde pui ca mai bat la usa vizitatorii veseli, exact cand ma intind in pat..bucurosi nevoie mare...dau nas in nas cu fata mea, obosita. Daca aveam un apartament, poate era altfel, dar intr-o garsoniera...ii tin pe hol nu-i bag in camera la copil, ca nu stiu cu ce vin de afara.........sper sa trec peste perioada asta. Nu am pofta de mancare, nu mai am nimic....decat epuizare. Incerc sa fiu mai optimista si mai curajoasa.........dar coliciii lui si plansul ma doboara.
..scuze de cat am scris.
Mami de Victor Cristian 
Florinela
Ayla21 spune:
Hai Joanna! 
Am vorbit cu ea, am auzit-o. Are contractii la 3 minute, dar nu prea merge cu dilatatia. Are perfuzie si la ora 11 avea doar 2 cm.
Va pupa si va multumeste pt ca va ganditi la ea.
Doamne ajuta sa mearga repede!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
olishka spune:
Ce bine am dormit!!!
Ma bucur ca au intrat si mamicile care nu ne-au scris demulticel 

Simona pentru mine esti o adevarata eroina
Ma voi apuca de calcat hainutele lui bebe si am o intrebare: trebuie sa calc si prosopelele (pt dezinfectare)? Asta chiar nu stiu...
NU exagerez daca ma apuc sa calc tot?
HAI JOANNA!!!! 

Olga
35+
David
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 N-am schimbat semnatura, ma iertati 39+AMR 3 zile |
Curaj!!! Va fi bine si pentru bebe si pentru tine
.
Cativ

Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Nikoleta20 spune:
gata fetele,am reusit sa intru din nou,sper sa reusesc sa termin ce am de spus inainte ca bb strumf sa se scarmoceasca di nou...
In primul rand felicitari pt proaspetele mamici si mult curaj viitoarelor proaspete mamici
...ma uit zilni la listuta(caci de citit mai citesc aproape zilnic ,pe apucate ce e drept,dar citesc...
) si nu imi vine a crede cat de multi ghiocei avem si cat de putine burtici mai sunt...las ce vreme e afara ... curajosi ghiocei avem...
acum sa va zic,ieri l-am sunat pe dr.cu cae am nascut eu pentru a-l pune in legatura cu sora mea despre care v-am spus ca este insarcinata...evident mi-am facut speech-ul sa dea bine la tel
,ma gandeam ca ppoate nu isi mai aduce aminte de mine...etc...dar,cand a rasppuns la tel,i-am spus ca sunt cine sunt,iar el imediat m-a felicitat pt bb,urandu-i "la multi ani!" lui Mario,mentionez ca i-a spus pe nume...
,m-a intrebat de el,cum se simte,cum ma simt eu,s-a scuzat caci dansul obisnuieste sa trimita sms-uri de felicitare tuturor copiilor adusi pe lume de dumnealui,insa eu...dobitoaca cum sunt l-am sunat de fiecare data de pe cate un nr de tel
,iar dansul nu avea nici un nr de-al meu...
am ramas profund si frumos impresionata de ce am auzit,tinand cont ca aduce pe lume zilnic nu unul sau doi bebelusi,poate mult mai multi...si stie datele fiecarora...pt k m-a intrebat de greutate...si cand i-am spus ,a remarcat ca "a luat f.bine,parca 3kg a avut la nastere nu?"...am ramas din nou cu gura cascata...ce sa mai,un medic de milioane...nu stiu daca asemenea medici ar putea vreodata sa fie rasplatiti pe masura...imi pare rau ca m-am emotionat foartew tare si nu am apucat sa ii multumesc inca odata pentru ca mi-a adus bebelusul pe lume sanatos si intreg,caci la cate se intampla acum in lume,mai ales la noi in tara...e mare lucru sa nu te impiedici de vre-un dobitoc de doctor tipicar care sa faca cum vrea el ,fara sa se gandeasca si la mama sau la copilul ei...
ce m-a dat gata e cand mi-a zis k mario e un frumos ca i-a vazut pozele p forum...si ca i-a placut cum am povestit despre nastere
...iar eu stiu cum am povestit...
k credeam ca dr de garda se cotaia cu asistentele...sper oricum sa fi sarit partea aceea...
acum eu ma intreb daca nu cumva dl dr o asvea si dansul cont pe forum...caci presupun ca pozele de pe picassa le-a vazut...asa ca...cine e dl doctor...?
oricare ar fii,sau daca mai citeste...vreau sa ii transmit ca il apreciez enorm si ii multumesc din sufet.
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
curea spune:
Hai Joanna!!! Mai ai un pic Bunul Dumnezeu va avea grija ca totul sa fie bine. Si la tine si la Cativ. Fa tratamentul si se va remedia! Speranta nu moare niciodata!!!
TEBUIE SA FIE BINE!!!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Hai Joanna! ![]() Am vorbit cu ea, am auzit-o. Are contractii la 3 minute, dar nu prea merge cu dilatatia. Are perfuzie si la ora 11 avea doar 2 cm. Va pupa si va multumeste pt ca va ganditi la ea. Doamne ajuta sa mearga repede!_ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |

JOANNA

Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Hai Joanna! ![]() Am vorbit cu ea, am auzit-o. Are contractii la 3 minute, dar nu prea merge cu dilatatia. Are perfuzie si la ora 11 avea doar 2 cm. Va pupa si va multumeste pt ca va ganditi la ea. Doamne ajuta sa mearga repede!_ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |

JAI JOANNA 

Off Doamne ce-mi amintesc orele alea muuulte de la nasterea lui Eric, cu contractii dureroase si dese si dilatare... 2...
Suntem langa tine Joanna!Simona
38+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
curea spune:
Hai Joanna!!! Mai ai un pic Bunul Dumnezeu va avea grija ca totul sa fie bine. Si la tine si la Cativ. Fa tratamentul si se va remedia! Speranta nu moare niciodata!!!
TEBUIE SA FIE BINE!!!
olishka spune:
Se pare ca luni ne vin ghioceii. Cativ poate nu e bebe maricel, dar sigur e dezvoltat, asa ca sa nu-ti faci griji
O sa fie totul bine!!!
Florinela o sa treaca repede si perioada asta, iar apoi o sa-ti vina sa razi de ea...Este ceva normal sa ai depresii. Dar uita-te ce frumos e afara...in curand o sa iesi cu bebe la plimbare si incet incet vei intra in normal. Si ai un bebe atat de scump
Cand ne mai pui poze cu el?
La curs ne-au invatat un lucru care mie mi-a placut tare mult: sa nu incercam sa intram noi in viata bebelusului, ci trebuie sa intre el in viata noastra. Nu trebuie sa ne schimbam total viata ci sa incercam sa-l adaptam pe el stilului nostru de viata. Si cel mai bun exemplu este mama care cand a nascut-o pe surioara mea mica si a venit cu ea acasa era neschimbata. Nu s-a schimbat nimic: ea a ramas aceeasi, in familie se petreceau lucrurile ca si pana la eveniment, doar ca a aparut un omulet mic si dragut care s-a integrat in "grupul nostru". Bineinteles ca la inceput e mai greu si ai mai multe responsabilitati, dar asta e viata
Hai ca m-am intins....
Olga
35+
David