Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(103)
Raspunsuri - Pagina 11
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Morcovul pentru Joanna: Suntem alaturi de tine! Gigelica +38 Victor-Andrei AMR 4 zile http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Sunt cu perfuzie.contractii la 5 min da nu ma dilat!Spuneti o rugaciune pt noi!Pup!Ioana
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Ayla21 spune:
Mesaj de Joanna: "Sunt cu perfuzie, contractii la 5 minute, dar nu ma dilat. Spuneti o rugaciune pt noi!"
Hai Joanna! Hai bebe Darius!
Doamne, ajuta! Sa scape repede si usor!
Azi e ziua cea mare!
Ce emotii m-au luat!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
SimonaMami spune:
Neata fetele!
raportez ca suntem fix in acelasi format 2 intr-unul, dupa o noapte mai ... alba. Am reusit sa dorm de la 5 la 8. La 9 eram la spital, ce-i drept fara contractii de la 4 dimineata. Concluzia a fost ca mai avem vreo saptamana pana nastem, si ca ... intre timp trebuie sa evit orice miscare/ efort. Aparent contractiile de ieri au fost pe fondul efortului, unde prin 'efort' se intelege o ora de stat in picioare la cumparaturi! Asa ca in week-end stam cuminti in pat si asteptam sa vina ziua de luni, de cand avem iar medic functional la spital. In plus ne-am linistit: tati e iar acasa, am cu cine lasa copilul :)
Nu am apucat sa vad daca s-a mai nascut vreun ghiocel, daca avem de facut galerie pentru cineva!? Am pierdut ceva?!
Transmitem felicitari deja, in caz ca avem cui!
Mai citesc si mai revin.
Pupici si o zi buna tuturor!
Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Mesaj de Joanna: "Sunt cu perfuzie, contractii la 5 minute, dar nu ma dilat. Spuneti o rugaciune pt noi!" Hai Joanna! Hai bebe Darius! Doamne, ajuta! Sa scape repede si usor! Azi e ziua cea mare! Ce emotii m-au luat! _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Hai Ioana!!!
Tinem pumnii sa mearga totul repede si bine!!!
Simona 38+, cu Victor Christian / Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Gina bine ai revenit acasa, pozici ceva? Multumim tare mult pentru incurajarile transmise sunt sigura ca pentru noi care am mai ramas de nascut vor fi utile. 36+ cu Natalia Maria Vine barza! |
Gina, bine ai revenit! Nu te ingrijora de voma, este normal, chiar o intrebam si eu pe nasa mea si mi-a spus ca tot ce da afara este surplusul!
Pupici!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
Ayla21 spune:
Gigelica, esti rapida, mami.
Eu era in pat nu merge deloc conexiunea mea de pe mobil, tot lipsa acces imi da, numai la Alex a mers de ai vorbit cu el. Am intrat de pe laptop. Ma duc s-o sun si revin la discutie si intru putin si pe mess sa-mi spui cum esti si ce efect au avut prunele. Ma vezi tu conectata de pe mobil dar e zapacit rau de tot yahoo asta de pe mobil. Am vorbit si cu Carmenada si ea tot asa pateste. Poate reuseste sa intre si ea pe forum, si sa ne puna si pozici noi cu printesa.
[majorate]Hai Joanna!
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Gina2008 spune:
Cat adevar NOVUS in povestioara ta!!!! Asa suntem noi, femeile... potente!
Fetelor cu puiuti... am o problema cu copilul meu. Vomita sau regurgiteaza foarte des. Dupa fiecare masa si muuult. La inceput, in spital, mi s-a zis ca e normal. Dar nu regurgita asa de des. Nu dupa fiecare masa. Acum, parca isi pastreaza o gura plina de lapte si dupa 3-5 minute, daca ii schimb pozitia, imediat da afara. Ce sa fac? Pediatra a zis sa il tin mai mult in pozitie verticala dupa ce mananca. Am incercat, tot da afara. Nu pare ca-l deranjeaza dar ma streseza ingrozitor pe mine pentru ca de doua ori era sa se inece. Iar o data i-a iesit si pe nas. Mananca de 6-7 ori pe zi, cam de 4-5 ori san si de 2-3 ori lapte praf. Regurgiteaza dupa ambele variante... Voi va confruntati cu asta?
Gina mami de CALIN NICHOLAS
Gina2008 spune:
Acum am vazut ca s-a raspuns un pic mai sus la problema cu vomitatul. Am incercat si eu sa-i dau mai putin. Tot vomita. Si daca ii dau 3-4 gurite de ceai, vomita. Mai putin, respectand cantitatea mancata... dar tot vomita.
Gina mami de CALIN NICHOLAS
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Cat adevar NOVUS in povestioara ta!!!! Asa suntem noi, femeile... potente! Fetelor cu puiuti... am o problema cu copilul meu. Vomita sau regurgiteaza foarte des. Dupa fiecare masa si muuult. La inceput, in spital, mi s-a zis ca e normal. Dar nu regurgita asa de des. Nu dupa fiecare masa. Acum, parca isi pastreaza o gura plina de lapte si dupa 3-5 minute, daca ii schimb pozitia, imediat da afara. Ce sa fac? Pediatra a zis sa il tin mai mult in pozitie verticala dupa ce mananca. Am incercat, tot da afara. Nu pare ca-l deranjeaza dar ma streseza ingrozitor pe mine pentru ca de doua ori era sa se inece. Iar o data i-a iesit si pe nas. Mananca de 6-7 ori pe zi, cam de 4-5 ori san si de 2-3 ori lapte praf. Regurgiteaza dupa ambele variante... Voi va confruntati cu asta? Gina mami de CALIN NICHOLAS |
Gina, daca el nu protesteaza, eu zic ca e OK. Daca ar plange ar insemna ca are si esofagul iritat, dar daca doar da afara o gurita, eu zic ca e OK. La noi a fost pediatra ieri si chiar ne-a intrebat daca vomita, cat de cas si cat de mult, puiul meu nu prea vomita dar cand o face iese si pe nasuc.
Sa urmaresti si cum ia in greutate saptamanal, important este sa nu scada.
Pupici si sper ca te-ai mai linistit!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Gigelica, esti rapida, mami. Eu era in pat nu merge deloc conexiunea mea de pe mobil, tot lipsa acces imi da, numai la Alex a mers de ai vorbit cu el. Am intrat de pe laptop. Ma duc s-o sun si revin la discutie si intru putin si pe mess sa-mi spui cum esti si ce efect au avut prunele. Ma vezi tu conectata de pe mobil dar e zapacit rau de tot yahoo asta de pe mobil. Am vorbit si cu Carmenada si ea tot asa pateste. Poate reuseste sa intre si ea pe forum, si sa ne puna si pozici noi cu printesa. [majorate]Hai Joanna! _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Rapida zici? Dormeam si...m-a trezit o contractie. Am zis sa o ignor si...tocmai ma linisteam. Imi era a face shushu, dar imi ziceam in gand ce somn dulce aveam si...deschid un ochi si vad telef (care era dat pe silent): 1 mesaj receptionat.
pentru Joanna sa nu se chinuie mult si sa ne aduca repede ghoiocelul sanatos.
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png