Despre un viol petrecut acum 20 de ani.....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee
la care anume te referi ca greseala de exprimare

cred ca s-a referit cand ai zis ca la barbati cazurile sunt prea putine, cuvantul "prea".

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

pai si cum ar trebui sa fie formularea corecta ?

cazurile = gen feminin , prea = tot feminin

daca nu am scris bine macar sa mi se explice care este forma corecta gramatical

pana la mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

pai si cum ar trebui sa fie formularea corecta ?

cazurile = gen feminin , prea = tot feminin

daca nu am scris bine macar sa mi se explice care este forma corecta gramatical

Nu e vorba de gramatica, e vorba de ceea ce se intelege.
Cand spui ´´cazuri sunt prea putine´´ se intelege ´´e prea putin, deci ar trebui sa fie mai mult´´...ceva de genul.
E doar o exprimare..mai...ma rog, eu am inteles ce ai vrut sa spui doar ca exprimarea nu era tocmai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

CUTREMURATOR!

Evi stiu ca ranile tale se vor vindeca in intregime numai in cer, insa iti multumim pt. curajul de a deschide subiectul! Iti doresc sa te poti bucura de ceea ce ai reusit sa realizezi!

Am trecut si eu printr-o exp. amara, cu un profesor, la o varsta f frageda. Mi se pare incredibil ca acei oameni(?) merg mai departe, ca duc o viata de sot, tata poate, iubit si se prefac ca totul e ok, ca nu s-a intimplat nimic?!!! Pe toti ne asteapta o rasplata, eu sper ca acel criminal sa gaseasca iertarea unde se gaseste.
Nu am gasit nici acum, la 30 de ani, curajul sa-i spun mamei. REVOLTATOR ca pentru confortul nostru, pentru aparente preferam sa inchidem ochii si sa ne prefacem ca nu vedem cand suntem martori la asa ceva (ma refer la mama, prietena, medicul despre care se spunea mai sus)!!!

Am trecut peste mare parte din viol, prin dragostea lui Dumnezeu si a unui sot extraordinar. Dar nu am inca, nu stiu daca voi avea vreodata, curajul sa imi dau fetita pe mana unui profesor, sau s-o las sa plece singura in tabara . Ce ne facem cu fetitele noastre/baietii nostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eye-excel spune:

Sunt multe victime, mult mai multe decat credem noi!
De aceea eu cred ca trebuie inasprite pedepsele in codul penal pentru astfel de crime, nu reduse!!! Sunt sigura ca odata ce un astfel de om scapa de pedeapsa dupa proces sau iese din detentie va repeta fapta.
Multe fete nu depun plangere pentru ca STIU ca nu se va face dreptate.

semnati va rog petitia
http://www.petitieonline.ro/petitie-p27992058.html

Citez din proiect:Actul sexual cu un minor
Art. 218. - (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseste cu închisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex a carei vârsta este între 15 si 18 ani, daca fapta este savârsita de tutore sau curator, ori de supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori daca faptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influenta sa asupra acesteia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

faptul ca nu se vorbeste despre asta, ca victimele nu spun nimic, nici macar mamei, care ar trebui sa fie prima fiinta la care sa apelezi la necaz, face ca aceste fapte sa continue.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si eu am scapat, dar a fost groaznic. Era sambata la pranz, in 1988 (aveam 9 ani) si am mers sa iau paine (magazinul era la 200 de m in spatele blocului). Cand ma intorceam, din fata venea un barbat - imi amintesc doar ca era blond si avea un ranjet absolut gretos, dar nu m-am gandit mai departe. Cand a ajuns in dreptul meu, m-a prins de brat, si-a scos obiectul, a inceput sa se masturbeze si sa imi strige sa pun mana. M-am smucit si am fugit in casa unde i-am spus doar sora-mii care a spus mai departe. Tata s-a imbracat, m-a rugat sa merg in fata lui si sa il cautam pe animal. L-am gasit (usor, era in spatele unei alte fete), iar tata l-a batut - asa a stiut el sa faca dreptate. Nu am mai povestit despre asta in casa niciodata, ca si cum nu s-ar fi intamplat.
Carina merge de 1 an jumate la Aikido, ca sa invete sa se apere.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Carina, a facut dreptate asa cum ar simti sa faca orice parinte in locul lui. Eu cred ca as muri de jugulara lui!! Bestii!!!

Fetelor, am citit povestile voastre si sunt fara cuvinte... Va doresc sa va gasiti linistea sufleteasca!
Si multumesc ca ati ales sa dezgropati asemenea amintiri numai ca noi sa avem de invatat.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cinezee, au explicat LadyJ si Ramonika ce vroiam sa spun, banuiesc ca te-ai exprimat gresit cand ai zis ca sunt prea putine cazurile cu barbati, nu cred ca ai vrea sa fie mai multe.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

nu ca sunt prea putin si ca ar trebui sa mai fie

prea putine in sensul ca rare ori un barbat este violat , la asta m-am referit sau de putin de se stiu , in acest sens m-am referit

in fine , devenim off topic

Mergi la inceput