KIKA

KIKA | Autor: absoluta

Link direct la acest mesaj

Buna,
Vreau sa stiu daca ati fost in Kika si ce impresie v-a facut. Sunt produse multe, de calitate?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

A meritat sa o vizitezi la deschidere cu promotiile de atunci, acum mergem doar sa-l plimbam pe pitic cu liftul si pt locul de joaca....
Nu prea au varietate, preturile pana la cer, iar calitatea nu o intrece pe cea de la Ikea. Ca si accesorii, e un fel de piata cu lucruri proaste dar exagerat de scumpe. Deci, nu...nu se merita

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

si parerea mea este la fel : preturi foarte mari, iar calitatea nu m-a dat pe spate, am fost o singura data, alta data nu ma mai vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Mie imi place foarte mult Kika...am si cumparat tapet ptr toata casa si cred ca o sa cumpar si draperii,perdele,tablouri si niste fotolii in stil baroc care m-au innebunit...de fapt imi plac multe lucruri de acolo, unele nu ni le permitem dar asta nu inseamna ca nu sunt frumoase si de calitate.Dupa mine, Kika se compara cu Mobexpertul, nicidecum cu Ikea...noi nu am cumparat niciodata din Ikea dar avem prieteni care nu sunt multumiti de calitatea Ikea.
Merita sa mergi la Kika macar sa te pui la curent cu se mai poarta in materie de amenajari interioare...pe mine m-a inspirat tare mult in alegerea stilului ptr noua noastra casuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am fost o sg. data la Kika. Cautam mobilier pt. dormitorul musafirilor - deci pat mai mic, dulap mai mic. N-am gasit si am fost dezamagiti la dormitoare. Canapelele de asemenea mi s-au parut sub Mobexpert insa mobilierul pt. sufragerii mi-a placut, comparabil cu Mobexpertul dar modele mai moderne si deosebite. Covoarele m-au innebunit si o sa revin negresit sa-mi cumpar unele (n-am avut timp atunci). Decoratiunile nu m-au dat pe spate ba chiar dimpotriva - la Ikea e o varietate muuult mai mare. In ce privesc preturile - mi s-au parut mari, mai ales la decoratiuni unde mi s-au parut de-a dreptul exorbitante pentru ca erau complet nejustificate.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

vreau sa schimb patutul de bb cu unul de puiut marisor- facem 3 ani in vara- as vrea un pat care se prelungeste ...ptr ca locatia nu ne ofera 2 m pentru pat acum lungime ...am fost la ikea, am vazut 2 patuturi care mi-au placut cam la 700 ron...ma puteti ajuta cu un raspuns: la kika gaesesc ceva mai bun si cam la acelasi pret? ca mi-e peste mana rau de tot sa ajung acolo si nu as merge decat daca stiu ca ar fi ceva alternative de pa...
multumesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput